הנה כמה סרטים מפחידים לצפייה . . .

kobiboy17

New member
הנה כמה סרטים מפחידים לצפייה . . .

1-מגרש השדים 2-סיוט ברחוב אלם 3-יום שישי ה-13 4-החייזרי באים 5-יעד סופי (או גם: היעד הסופי) 6-יד רצחנית 7-אגדה עירונית 8-יום אהבה קטלני 9-צעקה 10-אני יודע מה עשית בקיץ האחרון 11-פרוטאוס * ויש עוד מלא אבל אין מקום...חח להתראות !

NiKi†a

New member
חחחחח....יד רצחנית...

איזה סרט...מוזר! חחחח, אחרי שראיתי אותו פחדתי לרדת מהמיטה כדי שמשהו לא יתפוס בי
פחדתי אחריו...למרות שזה סרט די דבילי. וגם יש קטעים די מזעזעים
.

kobiboy17

New member
../images/Emo129.gif חחח אני אהבתי 2 קטעים :

1-שהוא מכניס את היד למיקרוגל (!!!) 2-החברים שלו שמדברים איתו דרך האדמה אחרי שקברו אותם...

NiKi†a

New member
חצי ../images/Emo58.gif מעליי וגם מתחתיי...

ווו...חחח...כן גמני אהבתי שהוא מכניס אותה למיקרוגל!...זה מצחיק
אבל שדהוא רואה ת'אוזן על הריצפהההה....יאק
... והקטע עם המאוורר הענק במסיבה...אוייש.. ואני שונאת שאנשים מסתכלים מתחת למיטה

kyle chandler

New member
וולנטיין ממש סרט נחמד../images/Emo168.gif

ומשחק שם גם דיוויד בוראנז (מקווה שרשמתי נכון). אגב תזכירו לי מי היה הרוצח כבר שכחתי...

DAN1EL

New member
../images/Emo58.gif

זאת הייתה דורותי. ולמי שחושב שזה דייויד ברוניאז ההוא, אז לא. ירד לו דם מהאף, והוא גם אמר "תמיד אהבתי אותך" בסוף הסרט, מה שרק אומר שהוא הילד החנון ההוא מהכיתה שלהן, אבל זה לא אומר שהוא הרוצח! הן הניחו נכון לגבי זה שהילד השתנה ובטח גם שינה את השם שלו, אבל הן טעו לגבי כך שהוא הרוצח. זאת הייתה דורותי, והמניע שלה היה קנאה או משהו. כך לפחות אני הבנתי, הסרט לא הכי ברור.

../images/Emo58.gifזה שהיה הרוצח

זה האדם האחרון שנישאר,חבר של מישהי,שהוא גם הבן האחרון שנישאר חוץ מהחברה שלו והוא היה הרוצח

../images/Emo66.gifזאת לא הייתה../images/Emo58.gif

דורתי, זה בטוח היה אדם (דיוויד). כרוצח הראו שלאחר כל רציחה נזל לו דם מהאף וכאשר בסוף רואים שנוזל לו דם מהאף יודעים שהוא הפליל את דורתי. הוא ראה את המריבה בין דורתי לבינה (אם אני זוכרת נכון הוא ניגש אליה בדיוק שניה לפני הריב או אחרי הריב) ולכן הוא ידע שאפשר להפליל אותה. זה הוא...

kyle chandler

New member
איך../images/Emo58.gif../images/Emo168.gif

זה יכול להיות אדם? אמרו שדורותי עשתה אתזה מתוך קנאה!

../images/Emo66.gifטוב אני אסביר שוב../images/Emo58.gif

לפני הרבה הרבה שנים אדם ודורתי היום ב"פרום" והם התנשקו. לאחר שתפסו אותם דורתי טענה שהוא תקף אותה ובגלל זאת הוא נשלח לבית ספר מסויים ומשם הוא רק התדרדר על שהוא נעלם כלא היה. נדלג לקטע האחרון. אדם יורה בדמות הרוצח שלאחר הורדת המסכה מגלים זאת דורתי. לאדם היה מניע לגרום לדורתי סבל רב יותר מכל הבנות האחרות כי מה שהם עשו זה להשפיל אותו ודורתי התנהגה אליו הכי גרוע בכך שגרמה להתדרדרות בחייו. הוא גם שמע את הוויכוח הקטן שלה בין דורתי לבין חברתו ולכן חשב שאם הוא יפיל את האשמה עליה, מי יחשוד? הרי היא קינאה מאוד בחברותיה שמבחינתה התעלו עלייה באישיותיהם ומשאר בחינות אחרות ולכן היה לה מניע לרצוח את כולם. אך אנחנו שוכחים שדורתי גם היא קיבלה מכתב. כל פעם שהרוצח פועל דם נוזל מאפו ובכך אנחנו יודעים שהרוצח הוא בעל אף מדמם. הקטע האחרון לא הוקרן סתם כך, הוא הוקרן כדי להראות לנו הצופים שהרוצח עדיין חופשי, שאדם הוא הרוצח האמיתי ושדורתי צדקה בכך שהיא אמרה בוויכוח שגם אדם יכול להיות הרוצח. והנה הגענו לעוד מניע של אדם להפליל את דורתי, היא תהקרבה לחשוף את זהותו ובכך לגרום לסופו בכלא, דבר שלא רצה. מכל הסיבות האלו אדם הוא הרוצח, כנראה שדורתי נלחמה על חייה עם אדם וקיבלה מכה בראש מה שגרם לה להיות מטושטשת ולא להבחין בבגדיה ועל כך שהיא לובשת מסכה, מה שכנראה גרם לעוד בלבול רב מצידה. אני מקווה שהסברתי את עצמי וכולם הבינו למה אדם הוא הרוצח.

nati 911

New member
אממ ... ../images/Emo58.gif

זה לא היה דיוויד בוריאנז? כי תמיד הייתי בטוחה שזה הוא הרוצח

חן j

New member
מה?? ממש לא !!

הסרטים שציינת בכלל לא מפחידים! יד רצחנית - סרט קומדיה מטומטם מגרש השדים- סרט משעמם וגם בקטעים הכביכול מפחידים הם קורעים מצחוק. והשאר סתם נחמדים..

הרוצח היה...../images/Emo58.gif

זה היה דויד ברואניז בסוף...ירד לו דם מהאף בסוף הסרט.

למעלה