הנה כמה סרטים מפחידים לצפייה . . .

Thestral

New member
נמנמנמ../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif

מקרא:
:כוכב
:חצי כוכב (כן, כוכבים נולדים מהמבורגר
) ועכשיו, נדרג
1-מגרש השדים:
2-סיוט ברחוב אלם:
3-יום שישי ה-13|:*|
4-החייזרים באים:
5-יעד סופי:
6-יד רצחנית:הוא לא סרט אימה ואפילו לא סרט מתח הוא סרט קומדיה
7-אגדה עירונית
8-יום אהבה קטלני:
9-צעקה:
10-אני יודע מה עשית בקיץ האחרון:

Thestral

New member
יומשישי ה13 זה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo2.gif../images/Emo108.gif

*דיסקלקטיק><*

milkshakit

New member
בקשר לוולנטיין...! ../images/Emo58.gif

מה?! דייוויד היה הרוצח! ראו שלרוצח במסיכה ירד דם מהאף וגם לו ירד! הוא הצליח איכשהו להפליל את דורותי..למרות שלא ממש הצלחתי להבין איך היא לא אמרה כלום או משהו..פשוט שתקה. עד שהיא מתה. למה היא לא הורידה ת'מסיכה או משהו ואמרה משהו? מוזר..

orrrrrrrrr

New member
../images/Emo58.gif

וולנטיין- סרט סופר אידיוטי, עלילה סתמית, צוות שחקנים מגלומנים- ממש לא עושה לי את זה! איפה הגיוון, איפה אלמנט הפחד, איפה הקרשנדו! ממש לא!! שאני מסתכל על המסכה של הרוצח, אני לא יודע אם לצחוק, או לבכות. הרוצח יכול להיות: 1- אדם-בגלל המוטיב של הדם. 2- דורתי- אולי היא בעצם משתפת פעולה עם אדם- למרות הכל, האקספוזיציה(כביכול) בהתחלה מוסרת מידע הן על אדם והן על דורתי, שניהם סבלו מהתעללות בבית הספר. 3- אולי דורתי עדין שמרה טינה לחברותיה, ופשוט רכבה על גל הרציחות המתקיימות ברקע בשביל לנקום.!

../images/Emo58.gifלמטה

דורותי מתה לפני הסוף ולא ניראה לי שהיא הרוצחת הרוצח הלביש עליה את המסיכה כדי שיחשבו שהיא הרוצחת כמו שאמרתיהאדם(שנשאר אחרון(שאני לא זוכרת איך קוראים לו) הוא הרוצח

morgold

New member
בקשר לוולנטיין....

קודם כל אני מאוד אהבתי את הסרט! ושאלה- יש או מתוכנן סרט שני לוולנטיין?

smgfan

New member
מהסרטים שראיתי

מגרש השדים יפה! נוראאאא מפחיד לדעתי!!! אגדה עירונית יפה!
לא מפחיד, אבל מעניין. יום אהבה קטלני סתם יבש... צעקה ואני יודע מה עשית בקיץ האחרון שתיהם סרטים מעולים!! כל דומיהם לא משהו בכלל לדעתי (חוץ מאגדה עירונית).

netnelaa26

New member
מגרש השדים איך כותבים את זה באנגלית

אני רוצה להוריד מהקאזה

למעלה