הנה כמה שירים בשבילכם

THE WIZARD 55

New member
אחלה שירים גבר, והנה שיר לאקרא

שקרע אותי מצחוק עכשיו...יורדות לי דמעות ממנו כבר.. מוקדש לך אקרא

THE WIZARD 55

New member
נפרדת ממישהי?../images/Emo152.gif

או שאתה מתכוון להודיע לה את בשיר בטלפון

THE WIZARD 55

New member
ולך גבררר

בגלל שכל הפורום בדכאון... כולם עצובים פה, או שבוזים.. אשכרה כאילו זרקו פה פצצת דכאון.. קח שיר פצצה
מעניין מה האיי קיו של המשורר שכותב לה את השירים

פצצת הדיכאון לשמחתי

לא פגעה בי כולכם פצועים וובעלמי אנתהיינא ונסינא אלי קאן אפתר2ו אדיינא להדא ליאלי הוואנא ע'מרהא אלנסיאן הוואנא לא סוות וולא סדא

THE WIZARD 55

New member
צריך לעשות כאן בכור......חחחחחחח

אני לא פצועה,גם בי לא פגע למזלכם.. מי היה מקשיב לכולם כאן אשכרה בזמן האחרון אני על תקן כותל מערבי

THE WIZARD 55

New member
הנה שירים שאקרא כותב לי במסינג'ר

על הלחן של ניבין
Tutanchaun אומר/ת: הרסת לי את החיים Tutanchaun אומר/ת: מחקת לי את הכל Tutanchaun אומר/ת: את כל חלומותיי Tutanchaun אומר/ת: את הכל את הכלללללללללל Tutanchaun אומר/ת: בני סהיון לקחו הכל Tutanchaun אומר/ת: גם את החומוס וגם את הפול Tutanchaun אומר/ת: ולא השאירו לנו חוץ מכמה עצי לימון Tutanchaun אומר/ת: ואותם אפילו רוצים לעקור

THE WIZARD 55

New member
והנה עוד שיר../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif אני בוכה מרוב צחוק

Tutanchaun אומר/ת: כל מילה הכאיבה בפנים Tutanchaun אומר/ת: הרסת לי יא ויזי את החיים [email protected] אומר/ת: Tutanchaun אומר/ת: אתגייס לצה"ל אך לא אהיה שלך לעולמים [email protected] אומר/ת: לא ידעתי שאלייי תתאכזרי Tutanchaun אומר/ת: לא ידעתי שאותי תמרמרי Tutanchaun אומר/ת: כל מה שעשיתי זה זה לא זה Tutanchaun אומר/ת: את ממשיכה בי להתעלל Tutanchaun אומר/ת: אמעוד במחסום יום וליל Tutanchaun אומר/ת: אך על אהבתך אני מוותר Tutanchaun אומר/ת: אותך לא אלך יותר אף פעם Tutanchaun אומר/ת: בלבי שיחקת Tutanchaun אומר/ת: הרסת הכל the-wizard-55@hotmail

למעלה