הנה לכם אגדה (אני חושבת) מוזרה...

cutie pooh

New member
הנה לכם אגדה (אני חושבת) מוזרה...

מגע הפלא של לינדה הקטנה לינדה מרטל נולדה בשנת 1957, באי הבריטי גרנסי. הוריה, בעלי חווה גדולה, הבחינו כבר בחודשים הראשונים לחייה כי הילדה אינטילגנטית במיוחד. ואמנם, לינדה הקטנה פיתחה בגיל צעיר מאוד מיומנויות הליכה ודיבור, ניהלה שיחות כאדם מבוגר, ונחשבה לילדת פלא. במלאת לה שנתיים קרה באמת מעשה פלא. אמה של לינדה התלוננה על כאב ראש מציק. לינדה הקטנה אמרה לה, "אניח את ידי על ראשך והכאב ייעלם". וכך אומנם היה. "הרגשתי שמידיה של לינדה זורם לראשי כעין זרם חשמלי מיוחד במינו. הכאב חלף כהרף עין". אחר-כך ריפאה לינדה במגע יד את אביה, שסבל מכאבים חזקים בברכו. לא חלפו ימים רבים, ובאי כולו רווחו שמועות על "הידיים המרפאות" של לינדה. עשרות חולים, בני כל הגילים, נהרו לבית מרטל כדי לזכות במגע ידי הפלא. כולם חזרו משם בריאים. גם נכים, שנואשו כליל מהרפואה, גילו ש"ידי הפלא" עוזרות להם. אנשים שנשענו שנים על קביים, הצליחו פתאום להלך בלעדיהם. מאות, מערים וכפרים ברחבי בריטניה, עלו אליה לרגל. לכולם עזרה לינדה הקטנה במגע ידיה. ב-20 באוקטובר 1961, כשמלאו ללינדה חמש שנים, פנתה פתאום אל אמה ואמרה לה, "אמא, אני הולכת עכשיו לישון ולא אקום יותר. אני גמרתי כאן". לינדה עלתה על מיטתה, השתרעה בנינוחות רבה, ועצמה את עיניה. הוריה המבוהלים הזעיקו את רופא המקום - אך לא נותר לו אלא לקבוע בוודאות: "לינדה שלכם איננה. היא החזירה את נשמתה לבורא". באחד העיתונים פורסמו, בין השאר, דברי ההספד אלה: "לינדה, בעלת ידי הפלא, נלקחה למקום שבו אולי זקוקים לה יותר".

Idan91

New member
מקסים!! ../images/Emo187.gif

אגדה מעולה, נהניתי.

WallFlower

New member
ואם כבר מתעסקים עם מוזרויות על טבעי

ות... אז אני מכירה ילדה שאמא שלה מתעסקת עם כל העסק הזה ויום אחד לפני מבחן במתמטיקה הילדה נכנסה לפניקה שהיא לא יודעת כלום אז אימא שלה פתחה לה קלפים של חיות ויצא צב והיא "קישרה" אותה לערוץ של הצב ואז היא אמרה לה שכל פעם שהיא נתקעת במבחן שתחשוב על הצב והילדה עשתה את זה והיא אמרה שהיא ראתה על השיריון של הצב את התשובה והדרך להגיע אליה והיא קיבלה איזה 95 במבחן...

רגע...לא כולם עושים את זה?

אני כל הזמן מסתכל על חיות באמצע מבחנים ומוציא מאיות. מומלץ!

מה זאת אומרת?ציפור קטנה באה ו

לוחשת לכם את התשובות?
מצטער אם אני פוגע אבל זה נשמע לא אמיתי. אבל אני אנסה את זה,אבל מי יודע(ומי יתן)וזה יהיה נכון.

WallFlower

New member
מה שאני יודעת זה שצריך הכשרה לזה...

אנשים לומדים את זה...ולא זה לא פוגע
...חוצמזה "איש איש באמונתו יחיה"...

למעלה