הנה לכם אנשים יקרים

suki da yo

New member
הנה לכם אנשים יקרים

שרשור מרגיז בפורום מרוחק. תסתכלו מה אנשים חושבים עלינו, כמה הם יודעים, ותלמדו בדרך את מקור המילה magic בכל מיני שפות. ואח"כ תתחילו להגיד את דעתכם, אבל בחביבות. ג'סטין- מזל שאתה לא ויקני, הייתי הורג שם אנשים:)

L e s t a t

New member
אל תתרגשי

חבורת ילדים זבי חוטם שמנסים לתפוס פוזה של ידענים גדולים אף פעם לא הרגיזה אותי..

suki da yo

New member
או..

אותי כן. מרגיזים אותי אנשים מיותרים שחושבים שהם יודעים הכל. מרגיזים אותי אנשים שמשייכים אותי לניו אייג'. מרגיזים אותי אנשים שעורכים דיון על דת בלי אף מאמין באותה דת שיהיה שם להגן על הדת הזו.

L e s t a t

New member
אני לא מבין ממה את מתרגשת

הם בסך הכל חבורת צוציקים שמנסים לתפוס גובה והם עושים את זה בדרך שנהייתה מאוד פופולארית בקרב שחקני תפקידים - להראות שהם יודעים משהו בתחומי המאגיה ותורת הנסתר.. פעם זה היה לגדל שיער ארוך ולתמוך בפציפיזם מוחלט, ברוחניות, "אור ואהבה" ולעשן גראס עם כל מי שאפשר, אחר כך זה היה להתלבש רק בשחור ולשמוע את המוזיקה הכי רועשת ועצבנית שיכולת, כנראה שעכשיו זה להתחכם ולתפוס פוזות של ידען גדול.. הם לא מרגיזים, הם אפילו לא משעשעים. חבל על כל שנייה שאת מקדישה כתשומת לב אליהם, במילא מחר הם יבואו עם איזה טרנד חדש.. ללבוש רשתות דייגים וללכת לים, גם זה ירגיז אותך?

suki da yo

New member
קודם כל

במקרה אחד מהכותבים שיותר הרגיזו אותי הוא מישהו שמאוד הייתי מעריכה בנוגע לכל השאר. הוא גם בן 35, כך שזה לא טרנד של ילדים קטנים. אז כן, זה מפריע לי. ואם הטרנד החדש הוא לזלזל באמונה ללי, אז כן, זה מפריע לי.

L e s t a t

New member
ילד קטן לא חייב להיות בגיל

נתקלתי בכמה וכמה אנשים שלמרות גילם הם פשוט ילדים קטנים. הטרנד שלהם הוא לזלזל בכל דבר בעצם, חלק מהם גם לוקחים על עצמם את השם "פגני" בלי בעצם להבין יותר מדי על מה הם מדברים (ולמה שיבינו? העיקר שיראו כמה שיותר חריגים).. חוץ מזה, שיזלזלו, למי אכפת?

gwizard

New member
חהחהחה

את העלת באוב שרשור משנת 2001 !!! לא טרחת להסתכל על התאריכים ? זה ענתיקה ! אני זוכר שבזמנו ישבתי וקראתי את זה. זה היה מצחיק בטירוף לראות את החברה שם חושבים שהם יודעים משהו, למרות שפלצנות לא חסר להם. ואני מכיר רבים מהם אישית כי אני גם שחקן תפקידים. אלון.

Nizzan Cohen

New member
הממממ.... ../images/Emo4.gif

את הבולשיט ניראה לי שקל מאוד לזהות. אותי יותר מעניין מה אתם אומרים על ההודעות שלפחות ניראות לי מושקעות...

למעלה