הנה לכם!יאאאאאאאא

gabrielle

New member
אני בשוק... ממתי הן לסביות?!

ואיך לא ידעתי על זה? מאיפה התמונות? ז"א מאיזה ארוע זה? אני המומה לגמרי...

Cally1

New member
בואי נתחיל בזה...

שהן לא לסביות לצערי:) זה מפסאדינה 2001,ידוע לי גם שקלייר התנשקה שם עם האדסון,אבל מצאתי תמונה של רק התקרבות שלהן:( באסה לי אבל התמונות האלה מדהימות,הן עשו שם משהו כמו קריאת סיפורים. וכרגע אמרו לי שקלייר גרה עם החבר שלה,אז אני בכלל מבואסת. אגב,עוד מישהו יודע משהו על קלייר,אלקס או האדסון בסגנון יציאות?

Cally1

New member
בואי נתחיל בזה...

שהן לא לסביות לצערי:) זה מפסאדינה 2001,ידוע לי גם שקלייר התנשקה שם עם האדסון,אבל מצאתי תמונה של רק התקרבות שלהן:( באסה לי אבל התמונות האלה מדהימות,הן עשו שם משהו כמו קריאת סיפורים. וכרגע אמרו לי שקלייר גרה עם החבר שלה,אז אני בכלל מבואסת. אגב,עוד מישהו יודע משהו על קלייר,אלקס או האדסון בסגנון יציאות?

קלייר והאדסון לא התנשקו...

אבל לעומת זאת, קלייר התנשקה באותו כנס עם מעריצה. באתר של קלייר היה שאלון שהמעריצים חיברו לה, ושם מישהי שאלה אותה, בעקבות שבכנס אחר היא נישקה מעריץ שהיה לבוש כמו קופידון, אם כשמעריצה תבקש להתנשק איתה, היא תסכים, ובמילותיה של קלייר היא אמרה Bring It ON!!! בקיצר, היא והאדסון לא התנשקו, אבל........................... תאמינו או לא, ממקורות בדוקים, אני שמעתי שהאדסון... כן, האדסון לסבית, או דו, או מה שלא יהיה... פעם ראשונה שאני כותבת על זה בפורום... עכשיו, זה לא שאני המזכירה הפרטית של האדסון, אני פשוט שמעתי מאנשים ששמעו, מאנשים שהיו, מאנשים שראו, מאנשים שהכירו... בלה בלה בלה בלה אז לפי מה שהבנתי, היא כן אבל נראה מישהי מעיזה לנסות לנשק אותה... עד כמה שהיא סקסית ובמקרה אחר בטח הייתי חולמת עליה, היא פשוט מפחידה...

gabrielle

New member
חה חה חה חה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה חמודות הן... האדסון לסבית!? חחחחחח אויש זה ענק! חח אני מסכימה איתך מכיל בנוגע לזה שהיא מפחידה, יש בה משהו מרתיע כזה..

shiri_b

New member
למה? היא חמודה לאללה!

היא כזאת.... לא יודעת היא לא מפחידה היא מנסה להיות מפחידה וזה ממש מצחיק.

אוקיי, למה את התמונה הזאת אין לי?!

אוקיי, הסברים על התמונות - בכנס בפסידינה, לא זוכרת איזה שנה, קלייר סטנספילד (אלטי) ואלכסנדה טידינגס (אפרודיטה), החליטו להכין הפתעה לקהל המעריצים (בעיקר הסאברים), התלבשו בשחור, גרביונים וכובעים, והעלו כמה פאנפיקים מהאינטרנט והקריאו אותם שמה, תוך כדי שהן עושות משחקי תפקידים שפעם אחת היא זינה ופעם אחת היא גבריאל. היו הרבה מאוד משפטים סאבריים שאני זוכרת משם ("And that´s what warriors and bards do at night") אבל בכל מקרה, היה איזה פאנפיק שכלל נשיקה, והנה התוצאה לפניכם... עכשיו, לא, הן לא לסביות. בקשר לאלכס אני לא כל כך יודעת, אני רק זוכרת שהיא כן הופיעה בתור לסבית בסרט שקלייר הפיקה, ולעומת זאת לקלייר יש חבר כבר הרבה מאוד זמן (
). אז זה דיי מאכזב, אבל תודו שזה שווה! איזה יפות הן!

Cally1

New member
תודה רבה על האינפו.

ואת יודעת למה אין לך את התמונה הזאת?:) כי מצאתי אתר אחד דרך לא יודעת מה,שאיזה מישהי הייתה בפסאדינה ב-2001 ונתקלתי בתמונות האלה איזו שמחה הייתי:) אבל...חבל שקלייר לא לסבית,הייתי מעריצה אותה עוד יותר.ולא מזיז לי מאלקס כ"כ. תגידי,אבל יש לך את התמונה שקלייר מתנשקת עם האדסון?היום כמעט תפסתי אותה ואני אמשיך לחפש:)

אני חושבת שאת מחפשת לחינם

תאמיני לי שאם השפתיים שלהן היו נוגעות אחת בשנייה הייתי יודעת...

Cally1

New member
כן,אבל...

זה הקטע שאמרו לי שראו את התמונה הזאת אז היא נמצאת איפשהו אני בחיפושים כבר 3 ימים,והכי קרוב שהגעתי זה שהן התקרבו לנשיקה:)

אז... אנאערף...

אני לא חושבת שזה קרה... מספיק שני שוקים בכנס לא צריך עוד... וגם לא שמעתי על זה... בכל מקרה...
שלחתי לך מסר

shiri_b

New member
אחרי שההלם טיפה עבר ואני יכולה

בערך לחשוב, וואו הן גדולות! זה היה רעיון ענק להקריא!!!

niv_204

New member
בכנס השנה בלונדון קלייר סיפרה קצת

על עצמה. בין היתר היא כבר לא עם החבר שלה.. אני לא בטוחה לגבי נטיותיה המיניות אבל לפי הסרט שהיא ביימה עם הבובות ולפי כל מיני משפטים קטנים שהיא אמרה, אני לא בטוחה שהיא שייכת לקבוצה אחת בלבד.. על הכנס בפסדינה היא סיפרה ששלושה ימים לפני הכנס לא היה לה מושג מה אלכס והיא הולכות להציג בקברט. ואז עלה לה הרעיון (לא זוכרת בדיוק בעקבות מה) והיא התחילה לקרוא פנפיקים בטירוף 3 ימים עד שמצאה כמה.. בכל מקרה, לפרטים נוספים על הכנס בלונדון וקלייר תדפדפו אחורה לדיווחים המאד מפורטים של נטע ושירי.

Cally1

New member
לא אמרתי כבר שהן גדולות?:)

ניב,תודה לך על עוד אינפורמציה:) אני מאד שמחה שהיא כבר לא עם החבר שלה,זה נותן איזשהו סיכוי שהיא לא סטרייטית ומשום מה אני עדיין מאמינה שהיא לא סטרייטית:) תסתכלו לה בעיניים,כל מי שמכיר לסביות יגיד שהיא אחת מאיתנו:)

למעלה