הנה לכם משהו !

סקאוט

New member
הנה לכם משהו !

מצרף כאן משהו יפה מהמזרח. אמנם לא אני צילמתי אבל מה זה משנה. רק תהנו לכם! סקאוט!

אני יכולה להגיד לכם שהיא הייתה../images/Emo44.gif

מיס יוניברס לפני כמה שנים מהמממממממתתתת, אני מההודים היהודים בארץ, היא גם שחקנית די טובה, למי שרואה את הסרטים

אני יכולה להגיד לכם שהיא הייתה../images/Emo44.gif

מיס יוניברס לפני כמה שנים מהמממממממתתתת, אני מההודים היהודים בארץ, היא גם שחקנית די טובה, למי שרואה את הסרטים

נכון שהקליפ פשוט מהמם,

אז אבסורד המוצא שלי הוא הודו ועדיין לא הייתי, מתוכנן טיול שורשים רב משתתפים מהמשפחה שלי.....

רק הצדקתם את דבריי...

אין אין כמו ההודיות לא יודע למה לא יודע מה יש בהן.. הן מדהימות אולי זה האופי אולי זו הביישנות לא יודע מה יש בנשים הללו הן כל פעם מקסימות אותי מחדש אךךךך אם הייתה לי אפשרות להביא רק אחת מתוך כל המדהימות שראיתי בטיול לארץ לא הייתי מהסס ולו לשנייה... ברי

yalyal

New member
האמת, שרק את השיר יש לי,

אך את הסרט ו/או הקליפ לא ראיתי....

יש לי רק את הקליפ../images/Emo8.gif

מהמם, הנוף שם פשוט מטריף, הכפר שאבא שלי גר בו בילדותו נראה כך.

פרח חצות אם כבר....

הזכרת את הקליפ אולי תוכלי להגיד לי בבקשה מהו שמו המדויק של השיר???? אני אשתדל למצוא אתה קליפ שלו תודה רבה ברי

אוקיי אני אבדוק, אני אולי גם../images/Emo140.gif

אבדוק מאיזה אתר הורידו את הקליפ אם אתה רוצה, תיכף אחזור עם תשובה...

היי ברי,../images/Emo13.gif

הצלחתי להשיג את השם של השיר, אבל את האתר אני צריכה לשאול את דוד שלי ואני לא תופסת אותו כרגע, אז השם של השיר הוא: TAL SE TAL ורציתי לשלוח לך את הקליפ באימייל אבל הוא גדול מידי, ואני לא יודעת לכווץ sorry

היי ברי,../images/Emo13.gif

הצלחתי להשיג את השם של השיר אבל לא את האתר, דוד שלי יודע אבל אני לא מצליחה לתפוס אותו כרגע אז השם של השיר הוא TAL SE TAL רציתי לשלוח לך את הקליפ אל הקובץ גדול מידי ואני לא יודעת לכווץ אם זה אפשרי. sorry

למעלה