הנה לכם.... שאלתי ורציתם אז הנה לכם תהנו!
S Sheygets16 New member 28/2/05 #2 אני מניחה שאת מתכוונת לספר מחזור או מה שזה לא יהיה של יובל. אבל לא צירפת שום דבר :]
C C A R I S M A New member 28/2/05 #4 ננסה שוב... הנה....\: הייתי צריכה לצמצם כמה שיותר כי הקובץ היה גדול מידי.....
ב בצה17 New member 1/3/05 #29 ונירא לך שהוא לא יודע? יש אנשים שעושים את זה בכוונה. אין כוח לגרור את העכבר עד ההודעה הראשונה ושם ללחוץ עוד על ההודעה המקוצרת! זה קשה!!!
ונירא לך שהוא לא יודע? יש אנשים שעושים את זה בכוונה. אין כוח לגרור את העכבר עד ההודעה הראשונה ושם ללחוץ עוד על ההודעה המקוצרת! זה קשה!!!
א אבוד טיפ טיפ New member 28/2/05 #8 ../images/Emo121.gifאיזה חמוד../images/Emo3.gif כנראה שלפני שהוא התחיל לשתות כמו משוגע העיניים שלו היו עדיין בחורים שלהם חחח היום מרוב אלכוהול הן יוצאות משם אממ זה חתוך קצת (או הרבה, אי אפשר לדעת ) בצד שמאל אתה יכול לסרוק שוב בבקשה?
../images/Emo121.gifאיזה חמוד../images/Emo3.gif כנראה שלפני שהוא התחיל לשתות כמו משוגע העיניים שלו היו עדיין בחורים שלהם חחח היום מרוב אלכוהול הן יוצאות משם אממ זה חתוך קצת (או הרבה, אי אפשר לדעת ) בצד שמאל אתה יכול לסרוק שוב בבקשה?
ס סקוויד New member 1/3/05 #14 איזה קטן ושמן וחייבת לציין חמווווווווווווווווווווווווווד תחת שווה יש לבחור .. היה רצח והתאבדות בכפר סבא....אני בשוק
איזה קטן ושמן וחייבת לציין חמווווווווווווווווווווווווווד תחת שווה יש לבחור .. היה רצח והתאבדות בכפר סבא....אני בשוק
S Sheygets16 New member 1/3/05 #16 מדינה מטורפת ../images/Emo2.gif http://news.walla.co.il/?w=/1/678035