שלום...קוראים לי יואב ואני חדש פה... רציתי לשאול אם מישהו יכלו להסביר לי על הפנטגראם מה זה,למה זה משמש,מה זה פנטגראם רגיל ופנטגראם הפוך... בבקשה תענו לי כדי שאני לא אענה שטויות למי ששואל אותי על זה... מחכה לתשובה...
אתה מוזמן לקרוא את השרשורים הקודמים, שם תמצא הרבה על השאלה מה זה פאגאניזם ומה זה לא. אני בכוונה נמנע מלתת הסבר קצר כאן לאור התגובות שקיבלתי לפני זה. אם בכל זאת תרצה הסבר גם אחרי שתקרא, אני ארשום את דעתי.
בנוגע למה תומך בזה....תנסה גוגל ? הנה משהו שמצאתי אחרי חיפוש של 5 דקות. As a protective sign The pentagram has long been used as a protective symbol. In Nordic countries, the pentagram was drawn on the doors of barns and storehouses to ward off trolls and invoke the aid of protective forces. In Japan and Western cultures generally, the pentagram was often used to ward off evil. [n.5] More recently, the pentagram made a reappearance as a symbol of protective witchcraft in Tim Burton’s movie Sleepy Hollow. [n.6] http://www.draknetfree.com/sheathomas/bluestar.html אלון.
כסמל הגנה כיוון שהפנטגרם מופיע על פירות הסמבוק, ומפירות אלה היו מכינים משקה הגנה מרוחות רעות בזמן טראנס ומסעות שמאניים. יתכן והתהליך היה הפוך, הפירות נבחרו לסמל הגנה בגלל הפנטגרם, ולא הפנטגרם בגלל הפירות.