הנה מה אישה רוצה

הנה מה אישה רוצה

רוצה להיות לבדי בחופש שלי בלי שאף אחד יעיר לי הערות בלי שאף אחד ישאל שאלות מציקות בלי שאף אחד יעקוב אחרי מעשי אחרי שיחות הטלפון שלי אחרי מה שאני כותבת באינטרנט בלי דרישות ללא הפסקה תנקי תכיני אוכל תנשקי תמצצי רוצה להיות לבדי לדעת שאף אחד לא יוכל לאהוב אותי לפני שאני אלמד לאהוב את עצמי לדעת שאני יכולה להסתדר לבד בלי עזרה בלי אהבה בלי תלות הדדית לדעת שהעולם הזה נוצר בשביל שאני אכבוש אותו ולא רק אכבוש את המטבח את הסלון ואת חדר השינה רוצה להשתחרר אני כבר נחנקת בקושי מצליחה לנשום ולא, זה לא עשן הסיגריות שאני מכניסה לראותי ללא הפסקה זה האויר העכור שבבית.

אילן 29

New member
תגיד..

קנית אותה אצל אבא קוסטנזה???

../images/Emo10.gif

עצוב שאפשר להגיע למצב כזה... מערכת יחסים לא חייבת להיות חונקת. את בטוחה שאת במקום הנכון?

אני רק 1

New member
.........

לילדה בלבן, לא רק ש"מערכת יחסים לא חייבת להיות חונקת" אסור שהיא תהיה! במערכת יחסים בריאה ואידאלית אינך אמורה לחוש כבולה בשום אופן. אהבה אמיתית משחררת, הכוונה שלי אינה שהיא תפתור לך בעיות, אבל שבמערכת יחסים בריאה עם אהבה חשים טוב. ולמשב רוח אביבי, חשוב שתאהבי את עצמך, תשלימי עם עצמך ותהיי שלמה לבד. דבר ראשון. אני מסכימה מאוד עם מה שכתבת, ניסחת את זה בצורה יפיפיה! אל תתפשרי על האושר שלך לעולם. השתחררי, קחי נשימה ולכי כיבשי את העולם! (רק תשאירי לי חתיכה, טוב?)

מקסים ומאוד עצוב

את נמצאת בתוך מערכת יחסים כרגע? [כן, אני חדשה אצלכם בפורום... עדיין לא יודעת אם אשאר] [יש קבלת פנים
]

אילילי

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אומנם אני לא ב"הנהלה" אך הרשי לי לברכך... ובילוי נעים

תודה, מתוק../images/Emo70.gif

יפה מצידך. באמת. אני עדיין מנסה להבין מה הולך פה, ונראה שרוב ההודעות הן תחלופת מילים בין מספר אנשים קבועים. [עדיין מנסה להחליט אם זה רע או טוב]

למעלה