הנה מה שכתוב הנהלת הפורומים

לוו

New member
הנה מה שכתוב הנהלת הפורומים

הפורום תפוז משיב " פורום היסטוריה ייפתח תחת חסות ערוץ ההיסטוריה. הוא ינוהל על ידי ערוץ ההסיטוריה (בשיתוף עם מנהל קבוע), ויסייע גם לתלמידים הלומדים לקראת בחינות הבגרות. שמו יהיה "ערוץ ההיסטוריה" אך הוא בהחלט יעסוק בסהיסטוריה כללית, ויהיה בו מקום לדיונים בהשלכות ובהיבטים השונים של אירועים היסטוריים וניתוחם. הפואום יתווסף לרשימה בהקדם, מיד לכשימצא לו מנהל קבוע ראוי. " נו חברה מי רוצה לנהל הפורום ???

אני רוצה שפראזניק ינהל

כי הוא הכי שקול פה נראה לי. הוא גם לא מרשה לשנוא

פראזניק

New member
הכי שקול?

שושן לא יותר שקול? ובכלל לגבי ניהול כאן... האם הם אינם רוצים שמישו מערוץ היסטוריה ינהל את הפורום? אני חושב שמישו מאיתנו צריך לתפוס יזמה, להגיש בקשה לפתיחת פורום "היסטוריה כללית", שלא יהיה תלוי בשום ערוץ:) ושוב בוקר טוב... (אני הולך כעת, אשוב בלילה אי"ה:)

תודה על המחמאה, אבל

מה שצריך המנהל זה לא "שקילות" אלא א. זמן פנוי ומוטיבציה ב. גישה לחומר כתוב בנושאים מקוריים ומפתיעים ג. סבלנות למקללים ומיסטיקנים למיניהם

ezer

New member
פארז....שבת וייקור השבת

נכון שמצד הדין אין לך בעיה עם אלו שכתבו כאן בשבת. אבל... וזה אבל גדול. אנשים שאינם שומרי תורה ומצוות, אינך יכול לומר להם לא לכתוב בשבת. אלא אם כן הם יעשו כך מתוך רצון טוב. כיצד איש המייחס את עצמו לנטורי קרתא, אוהב את השבת עד כלות(אני מקוה שאיני מגזים) יכול או לנהל פורום ויהיה חייב לקרוא גם את דברים שנכתבו בשבת. אם אתה רגיש לשבת, כיצד תוכל לקרוא את אותם מודעות??

פראזניק

New member
עזר יקר:)

א. לא ביקשתי לנהל את הפורום:) ב. לגבי השבת, אני אמנם מייקר את השבת עד כלות, אמנם אני מצטער צער רב על כל אדם שאינו שומר שבת (אבל זה לא קשור הנה), אך איני יכול ואיני רוצה לחייב אנשים לחיות בשום צורה, שיחיו כרצונם, אם כתבו בשבת, זו בעיה, אך לא שלי.

exit_from_here

New member
לי יש זמן אבל ברור שאני לא יכול

אני לא יודע מספיק בשביל פורום כזה,ולדעתי אני הכי צעיר כאן בהפרש ענקי

שיט!

א. אני ממש לא עומדת בציפיות, אין לי ידע כמעט בכלל. ב. אין לי בכלל אינטרנט בבית.

נראה שאת עומדת בציפיות של האחרים !

וזה שאין לך ידע, את יכולה להפוך את זה ליתרון, לשחק את הסקרנית.

עופר ב.ה

New member
ושוב שלום לכם../images/Emo13.gif (זהירות - ../images/Emo32.gif)

נראה לי שהנהלת הפורומים החליטה להחביא את הפורום בגלל תלונות של נציגי ערוץ ההיסטוריה, שגונבים להם את הפורום
אני סתם קורא כאן מידי פעם, הידע שלי בהיסטוריה מצומצם עד מאוד. בכל מקרה, אני מתפלא שהאפשרות הטבעית, המיידית והטריוויאלית ביותר לניהול הפורום לא קפצה לנגד עיניכם. הלא ברור לכל שדוסטוייבסקי (
) הוא הבחירה המתאימה! (כוונתי לסופר המנוח, מה עלה בדעתכם?!)

Il Duce

New member
ואני רוצה לוו ינהל אותו

הוא מביא הכי הרבה ידיעות והוא זה שפותח את רוב הדיונים.

למעלה