הנה מה שלי יש לאמר על השיוויון של נשים וגברים בצבא.....

רמירז

New member
הנה מה שלי יש לאמר על השיוויון של נשים וגברים בצבא.....

שלום לכם חיילים וחיילות יקרים, קודם כל...אני רוצה לפנות בתור התחלה לאריק...אריק חביבי, הנה, אני מתחיל לך עכשיו ``הרצאה מעצבנת`` ו``מגילה מלאת שטיות`` כמו שאתה שונא שכולם כותבים לך,לי יש רק דבר אחד לאמר לך חתיכת סנוב מתרומם ובעל דעות קדומות: תסתום את הפה שלך כבר!!!!!!!!!!!!!! מי אתה חושב שאתה? אתה מדבר כאילו אתה איזה אחד שעבר הכל בחיים שלו כאילו איזו חוכמת חיים יש לך... הנשים במדינתנו סוף סוף נהיות עצמאיות והן רוצות לשרת בחילות קרביים!! אסור להן? כנראה שכן...ולמה? בגלל אנשים כמוך!!! מה כל כך איכפת לך שהיא רוצה לשרת כאן וזאתי רוצה להיות מדריכת צנחנים?! נכון, אתה צודק שבצבא כל אחד צריך להסתפק בתפקידו ולהיות גאה בכך שהוא משרת את מולדתו, אבל עם היא מרגישה שהיא רוצה תפקיד קרבי והיא יכולה אז למה לא? מה אתה כל כך כועס עליה? אתה כותב פה לכולם בכזה זילזול ובסגנון כזה של ``אוי איזה ילדותיים הם, אני הרבה יותר מבין מהם``, עזוב אותה כבר!!! תן לה להיות מה שהיא רוצה להיות!! היא מנסה ליפתוח שערים, לשנות משהו במדינה וזה בשבילה היה הישג!(טוב, אולי זה קטע דרמתי מדי...) אתה לעולם לא תבין אותה כי אתה בן והבנים לא צריכים להוכיח את עצמם בדברים כאלה כי כבר היו המון כמוהם ויהיו עוד המון...אבל היא גם רוצה עכשיו להוכיח את עצמה אז תן לה! תכבד אותה !! למה היא צריכה להרגיש מקופחת רק ביגלל שובינסטיים כמוך שפשוט לא מסוגלים לראות בנות עושות דברים כמוהם??! ואני מסכים איתה במאה אחזו על זה שלא מעודדים בנות בכלל בארצנו להגיע להישגים ספורטיביים גבוהים ובכלל לא מעודדים אותן לעשות דברים כאלו!! אני כתלמיד כיתה ט(כן!!!! הפתעה!!) אני מסתכל על בנות סביבי ופשוט בא לי לבכות..הן כולן פרחות צפונוביות מטומטמות שעסוקות בלהתאפר ולהעריץ איזו שהי להקת בנים (מטומטמת לא פחות אגב....) אז איך אתה מצפה שבחינוך כזה הן יצליחו להגיע רחוק בצבא?? טוב, בתכלס אני רוצה להגיד לכל הבנות שרוצות לשרת בקרבי שלא יתייאשו!! אל תוותרו!! מה אתן בכלל שמות על אנשים כמו אריק? לכו צאו החוצה ותראו לעולם מה אתן יודעות!! ותדעו שיש המון בנים כמוני (ואני חוזר לכל מי שהרים גבה)) ב-נ-י-ם שחושבים כמוני!! בהצלחה!!!!

אריק 17

New member
איזה נזס....

יקרציה למה אתה כותב בהתחלת הדף פשוט תוסיף כתגובה למה אתה מעלה לראש הדף הודעות שאפשר לרשום כתגובה..... צר לי לאכזב אותך אך לא משנה מה אמרת (ולא טרחתי לקרוא את ההודעה שלך) הגעתי למסקנה שאין לי כוח להיכנס לנושא ולכן אני לא אגיב יותר מדי כי לא בא לי לדבר על הנושא , כבר אמרתי את שלי בהודעות קודמות ואני לא מתכוון לחזור שוב על מה שאמרתי אז אל תפנה אליי בכל אופן . את דעותיי ( ואת העובדות ) כבר רשמתי ושוב אל תרשום את ההודעות בראש תרשום אותם כתגובה ( בהצלחה בשירות הצבאי שלך כמשק ממטרות בקריה )

me123

New member
Shut Up!

Arik17. If he start thinking about the army while he is in 9th grade, he will have more Motivation (Motivatzia) when years will pass. belive me, as early you start think, you will be ready to the expirience better and you will know what you want and have better chance to get the position you want. And this argument is already OVER because we have all decided that any girl that think she can do it, and want to do it, SHOULD DO IT!!! it is unbelivable, that you think there is no girl that is GOOD as you. (not specificlly you but men kind). also, just because you didn`t know what Shovinism is when you were his age doesn`t mean he is as stuiped as you are!!! Salamat ma123

אריק 17

New member
what the fuck i said

זה מה שאמרתי (שאני מברך על זה ) תקראי את ההודעה שוב פעם ( בהודעות הקודמות שלי לא כתבתי שאין בנות שיכולות לעמוד בשירות קרבי אלא שהרוב לא סוף נושא דבר אחרון לרמירז אין חכם כבעל ניסיון ולא נראה לי שיש לך הרבה ניסיון אז תלמד גם להקשיב גם אם זה לא נראה לך ולבחורה שכותבת באנגלית תקראי את ההודעה לפני שאת רשמת מה שרשמת

saritush

New member
לאריק(שחושב שהוא יודע הכל)

טוב, אני אכן לא הולכת לפתוח את הוויכוח הזה מחדש בפעם המי-יודע -כמה, אבל רק רציתי לומר לך, שזה ממש מרגיז אותי לקרוא איך שאתה מתייחס לדיעות של אנשים שלא ממש תואמות את שלך! מה מזיז לך שמישהי רוצה לנסות להתקבל לקרבי? היא רוצה? יש לה מספיק כוח נפשי ומוטיבציה ורצון טוב, אז למה לא? לדעתך אולי רוב בנות לא מתאימות, אבל על אלה שכן, אפילו שהן מיעוט(כדבריך), אתה בכלל לא מדבר! לא מתייחס בכלל לעובדה שבקרב המין השני יש לעיתים יותר מוטיבציה מאשר לבנים, שלעיתים לא ממש רחוקות יעשו הכל כדי להתחמק משירות צבאי. כואב לך לתת קצת ``קרדיט`` לבנות כאלה, הא? אתה חושב שזה יוריד לך מהאגו המנופח שיש לך? או כנראה שזה פשוט מתחת לרמה שלך לעודד בנות.. אז תוציא לעצמך מהמוח שבנות לא יכולות כלל, כי יש כאלה שכן, ועל זה, אפילו שהן קצת, יש לברך ולהעריך בדיוק כמו שמעריכים בן שהתקבל לסיירת זו או אחרת. ובקשר לרמירז- אפילו שהוא קטן ממך ב-3 וחצי שנים- לא צריך להתייחס אליו כמו לזבל. יש לו אומנם עוד מספיק זמן לחשוב מה הוא רוצה להיות בצה``ל, אבל אני חושבת שיופי לו שכבר בגיל כזה הוא בכלל מודע לכל הנושא הזה, כי רובנו לא. אז תרד כבר מהעץ הזה שאתה יושב עליו כ``כ הרבה זמן, כי כבר נמאס לקרוא את ההודעות השוביניסטיות שלך!

אריק 17

New member
אמרתי כבר תגובות ל e-mail

[email protected] יש לי תשובה למה שאמרת אבל אני לא מתכוון לכתוב אותה בפורום מי שרוצה לקלל אותי ולהתווכח אז שישלח לי e-mail

אריק 17

New member
תוסף אחרי שקראתי את ההודעה שלך

שמתי לב בהודעה שאתה רק בכיתה ט ואתה כבר חושב על הצבא בכיתה ט בקושי ידעתי מה זה כי זה לא היה בראש שלי די מוזר שאתה מתעניין בזה כבר עכשיו בכל אופן אני מברך על כך בנוסף על כך אתה רק בכיתה ט ואתה ילדון קטן שמושפע כנראה מדברים שונים ורק תדע שהייתי בדיוק כמוך כשהייתי בגילך גם האמנתי לכל מיני דברים אני משוכנע שאתה שמאלני מובהק ובנוסף על כך אתה ילדותי אם אתה עדיין משתמש במושגים צפונים וכו אני אישית דווקא גדלתי עם בנים שהם פדלאות אגב יצוציק ילד מה אתה יודע מהחיים שלך מי אתה שיש לו את הזכות להגיד שיש לי דעות קדומות לך אולי יש דעות קדומות אתה בכלל יודע מה זה שובניזם ?? גם את זה אתה לא יודע צוציק קומוניסט ילד עד שתגיע לצבא אני אהיה כבר מ``פ גדוד 50 של הנח``ל המוצנח שולטים !!!!!!!!!!!!!!!! כתבתי הרבה כי ממש הצלחת לעצבן אותי! להתראות ילד

טל עדתו

New member
לאריק

אריק: מה אתה חושב לעצמך? אתה קורא לו ``ילדון`` אתה באמת מתרומם... חוצמיזה אם אתה מדבר על דעות קדומות - לך יש דעות קדומות על בנות: מה אף פעם לא ראית בת עם כישורים לקרבי? או שמא ראית ואתה מפחד להתחרות בה... אם אתה אומר שרמירז ואני לא יודעים מה זה שובינזם - אז בוא אתה תגדיר לנו הגדרה מילונית מה זה שובינזם - וא תבין שאתה אחד כזה!!! עכשיו אני מבינה שאתה לא רק שוביניסט אלא גם מתרומם על אנשים אחרים שלא מוצאים חן בעיניך. טל.

למעלה