הנה מחשבה:

Ergil

New member
הנה מחשבה:

חשבתם פעם על החופשיות שהאינטרנט הביא? לדוגמא, כתבתי תגובה להייזל בקשר לפורום טולקין. כשהתחלתי להשתעמם מלכתוב תגובות לאנשים שבטח לא יקראו אותן ממילא מצאתי את האגף של כרטיסים אישיים. אלוהים, ההלם. הייזל מבוגרת ממני פי 2, אבל בכל זאת לא התחרטתי על כתיבת ההודעה. מוזר לא? לפעמים אני חושב על המדע הבידיוני ה"אמיתי" זה שכתבו אותו לפני מאות שנים, ןאיך שכל זה קיים היום. אני מתאר לעצמי איך הייה מגיב מישהו מהמאה ה16 שבא אלינו. בכל מקרה תודה שקראתם ואם אתם לא מבינים על מה אני מדבר תמצאו את התגובה שלי. זה יסביר המון.

הייזל

New member
../images/Emo6.gif

נא לדייק: הייזל היא ה מנהלת. אני לא מופתעת לגלות בן כמה אתה. קראתי את ההודעות שלך. אני שמחה לראות את ההתלהבות הרבה שלך אבל כפי שכבר נאמר כאן זה לא צ´אט זהו פורום. פורום הוא קבוצת דיון. דיונים נותרים פה זמן רב ולא כמה דקות ומכיוון שבדף נכנס מספר קבוע של דיונים (כשכל הודעה היא דיון) ההודעות המיותרות שלך שיכלו להיכנס כולן לאותה הודעה או לפחות לאותו הפתיל דחקו דיונים שיכלו לעניין אנשים אחרים אולי אפילו אותך. חוץ מזה, אתה כאן רק ימים ספורים וכבר עשית שלוש טעויות. א. התייחסת אלי כאל בן כשדי ברור ש"הייזל" זה שם של בת. ב. התייחסת אליי כמשתמש וותיק כאשר בתחילת הפורום רשום שאני מנהלת הפורום. ג.לא שרשרת הודעות. כל זה אומר לי דבר אחד: אתה מתרגש יותר מדי. תרגע, תנשום עמוק. כאן אין תחרות של בעל ההודעות הרבות ביותר. תלמד להכיר את הפורום (ומה זה פורום). וזה נכון לגבי כל משתמש חדש. בקשר לפורום טולקין. קראתי המון ספרים מתוכם קרוב ל 300 שהם רק מד"ב ופנטסיה בעברית ועשרות נוספים באנגלית ותאמין לי טולקין לא השאיר בי רושם רב. לא כמו נרניה למשל. לדעתי (ואני מודה שקרוב לוודאי שהרבה לא יסכימו איתי) טולקין הוא *לא* סופר הפנטסיה הגדול ביותר, הטוב ביותר. הוא בוודאי לא היה הראשון ולמרות מה שרבים חושבים הוא *לא* הגדיר את התחום. אני בהחלט מודעת לכך שישנם הרבה משוגעים לדבר שלא יסכימו אותי ובוודאי גם יסקלו אותי בעטלפים על דברי. אני חושבת שיש צורך בפורום טולקין לכל המטורפים האלה שרוצים לבחון את עצמם ואת זולתם, בבקשה, אבל יש כבר פורום מאד מוצלח כזה ואני לא חושבת שיש צורך בעוד אחד. ובלי קשר ברוך הבא ומי יתן וירבו משתמשים נלהבים כמוך.

Ergil

New member
../images/Emo18.gif

טוב איפה להתחיל? קודם כל נכון לרגע כתיבת ההודעות שאותן מחקת הייתי בפורום בערך 20 דקות. למה היזל זה כינוי של בת? ומה זה אומר אם כבר? מה בסגנון הכתיבה שלי גילה לך שאני בן 13? אין לי מושג מה זה לשרשר הודעות.

דרגורן

New member
לשרשר הודעות זה:

במקום ללחוץ על "הוספת הודעה" בראש הדף ולענות לך לחצתי על "הוספת הודעה" שהופיעה אחרי ההודעה שלך ואז ההודעה שלי לא הופיעה בראש הדף מנותקת מהעולם אלא מתחת להודעה שלך איפה שיש קשר בין ההודעה שלי להודעה שלך!!

הייזל

New member
אז ככה

לא אמרתי שידעתי בן כמה אתה רק שאני לא מופתעת. שנית "הייזל" זה שם נשי. אני לא מכירה גברים עם השם הזה. מלבד זאת זה דמות די ידועה מכמה ספרים של סופר מד"ב מאד ידוע.

למעלה