טבעת מקווה שיהיה אפשר לראות את הפרחים שעליה
W wildspirit New member 27/1/06 #1 הנה מספר עבודות שעשיתי ../images/Emo20.gif הראשון תליון לב שעשוי מחרוזי סברובסקי כולו
Z zivat New member 27/1/06 #4 יקירתי ברכות על התפקיד החדש...... כמובן גם למנהלת הנוספת התכשיטים מדהימים הלב במיוחד שבת שלום לך ולכל חברות הפורום
יקירתי ברכות על התפקיד החדש...... כמובן גם למנהלת הנוספת התכשיטים מדהימים הלב במיוחד שבת שלום לך ולכל חברות הפורום
W wildspirit New member 27/1/06 #5 תודה רבה מתוקה../images/Emo24.gif וברוכה הבאה אני אשמח אם תעלי את העבודות שלך ומי כמוני יודעת שיש לך תכשיטים מדהימים
תודה רבה מתוקה../images/Emo24.gif וברוכה הבאה אני אשמח אם תעלי את העבודות שלך ומי כמוני יודעת שיש לך תכשיטים מדהימים
ח חרוזית חמודית New member 27/1/06 #9 כן בהחלט!!! הבאסה שלי זה שאין לי מצלמה ואני מכינה דברים סוף הדרך. ניסית לסרוק דברים שהכנתי וזה לא יוצא יפה אז כרגע חוסכים לקנות מצלמה. אחכה בסבלנות...
כן בהחלט!!! הבאסה שלי זה שאין לי מצלמה ואני מכינה דברים סוף הדרך. ניסית לסרוק דברים שהכנתי וזה לא יוצא יפה אז כרגע חוסכים לקנות מצלמה. אחכה בסבלנות...
W wildspirit New member 27/1/06 #12 רגע רגע רגע ../images/Emo20.gif דברי איתי.. מאיפה את? אולי אני יכולה לבוא להביא לך את המצלמה ולצלם ולהעלות את התמונות אני לא מוכנה לשמוע שיש לך דברים נפלאים ואת לא מעלה אותם
רגע רגע רגע ../images/Emo20.gif דברי איתי.. מאיפה את? אולי אני יכולה לבוא להביא לך את המצלמה ולצלם ולהעלות את התמונות אני לא מוכנה לשמוע שיש לך דברים נפלאים ואת לא מעלה אותם
ש שרונירוני New member 27/1/06 #20 איזה יופי של תכשיטים חרזת../images/Emo9.gif האם יש סיכוי לקבל קצת הסברים (גם על הטבעת המקסימה וגם על העגילים)?
איזה יופי של תכשיטים חרזת../images/Emo9.gif האם יש סיכוי לקבל קצת הסברים (גם על הטבעת המקסימה וגם על העגילים)?
W wildspirit New member 28/1/06 #21 כן יש סיכוי ../images/Emo24.gif אני אעלה תרשימים - אני פשוט צריכה לשכתב אותם
W wildspirit New member 27/1/06 #14 תפוז לא נותן לי להעלות כרגע עוד אז יותר מאוחר אני אמשיך להעלות עבודות
W wildspirit New member 28/1/06 #22 אכן קצת קשה לראות בגלל הצילומים אבל נראה ממש אחלה אהבתי את השרשרת נשמח לראות עוד תוצאות