הנה משהו טעים שיצא עכשיו מהתנור

מאיוש י

New member
והמתכון

זו כבר פעם רביעית שאני מכינה אותן הן ממכרות במרקם של בצק עלים, המתכון מהאתר של על השולחן. בצק 200 גרם חמאה רכה 250 גרם גבינה לבנה רגילה 3 כפות סוכר 2 וחצי כוסות קמח לעבד חמאה וסוכר להוסיף גבינה וקמח מקבלים בצק רך. להכניס למקרר ל5 שעות אפשר גם ללילה. ואז לרדד ולמלא במה שרוצים אני מילאתי בנוטלה ובמלית פרג, אפשר למלא בריבה,או ממרח תמרים לשים לב לא לגלגל הרבה מספיק גלגול אחד של הרולדה רק שיכסה את המלית לא יותר. זה יוצא מצויין גם אחרי הקפאה בקיצור מומלץ מאוד
 

רותי410

New member
חחח, חמוד מאוד!!! והמתכון שלך

ממש כלבבי בדיוק מסוג הדברים שאני אוהבת להכין לא מסובך וטעים. חשבתי שזה בצק עלים קנוי זה נראה ממש כמו בצק עלים. ואפשר גם מלוח, כך שזה ממש נהדר.
 

מאיוש י

New member
זה באמת מזכיר בצק עלים

הילדים שלי מכורים לזה אני תמיד מכינה קופסא ושמה במקפיא
 

יוכי68

New member
סנאית, לפי איך שזה נראה ניתן להסיק

שהחיתוך נעשה לפני האפייה, אך מניסיון בבצק די דומה (בצק שק"ם) ניתן להכין רולדות ולאחר האפייה לחתוך.
 

מאיוש י

New member
סנאית בוקר טוב יוכי כבר ענתה לך

ולגבי מלוח לא ניסיתי תנסי להכין ללא סוכר תכיני עם מעט מלח ותראי.
 
מאיוש, שלום..

רציתי לדעת האם בגלרייה שלך יש גם מתכונים לכל הדברים המהממים האלה שעשית?? ודבר נוסף, ראיתי שעשית שניצל ממולא. אני ניסיתי לעשות בשבוע שעבר והם יצאו קצת גדולים ודיי הסתבכתי עם הגלגול.. אז מבחינת מראה זה לא היה משהו אבל טעים (ממולא פטריות, בצל מטוגן, צנוברים וכו..). אז רציתי לדעת איך התהליך של הגלגול שייצא יותר אסתתי ולא גדול כמו שיצא. אשמח אם תוכלי לעזור.. תודה
 

cial 1

New member
תקווה ואמונה זה הכי קל שניצל ממולה

רק קצת מאמץ ויש לך את זה רוצה עזרה בהסבר אתן לך מתוקה אבל במילוי אחר ומה שאת רוצה ושבת שלום חני
 
חני?? הכי קל אולי לך... חחח

אשמח להסבר איך עושים במיוחד שלא יצא משהו ענק. וכל מיני מילויים.... ואצלך הכל נראה כ"כ יפה!!!
 

שחמטית

New member
../images/Emo46.gifזה ממכר!

הקטנות יישנות, הבן לא אוהב (מידי הרבה ממרח שמתי) ואני מחסלת כבר חצי כמות! למה? למה?
 
למעלה