הנה משהו שהסיניות באמת צריכות...

אMור

New member
וזה למה...

שמתם לב שהסיניות עיוורות צבעים? מסוגלות ללבוש 7 צבעים שונים...

התאמת צבעים...

זה לא התכונה הטובה הבולטת אצל הסיניות, וכמה שיותר צבעים - יותר טוב !!! לפעמים, פשוט מזעזע !! בעעעעע...

guanyin

New member
גם הבגדים לא משהוא!

אי תמיד משתעשעת במחשבה של מה להביא איתי לסין אם אני הולכת לגור לזמן קצר, ואני נתקעת בעניין החולצות: אני לא יכולה לסחוב הרבה מהן, אבל אני נחרדת מהמחשבה של לקנות חולצות ורודות ותכלת בסין.
מה עושים? למישהיא יש רעיון?????????????

בגדים

זה שהסיניות מתלבשות מזעזע, זה לא אומר שאי אפשר למצוא כאן יופי של בגדים ובעיקר חולצות שמתאים לטעם הישראלי (לראיה: הארון שלי מפוצץ) אפשר למצוא כאן חולצות מכל הסוגים והצבעים, סריגים, ג'קטים ומה לא... מכנסיים קצת יותר בעייתי לנו עם המבנה הימתיכוני שלנו, רב המכנסיים גזרה גבוהה ונורא צרות. רק צריך לשוטט לחפש, ותאמיני לי - מוצאים !! ובמחירים שווים בהחלט! לאן את מגיעה בסין? בערים הגדולות אין בעיה למצוא, בשווקים, בחנויות או במולים הגדולים, יש שפע ומבחר עצום, את רק צריכה להקדיש לזה קצת זמן. בהצלחה!!

guanyin

New member
תודה :)

השאיפה היא קונמינג. מישהיא אמרה לי שהיא אפילו מצאה שם ג'ינס ראוי!!!
אבל אני עדיין נחרדת מהמחשבה של איך לארוז תיק. חחח - לשאלה הזאת אני אגיע עוד כמה חודשים!

כן...

עם ג'ינסים אין בעיה, יש כאן יפים מאוד, הבעיה היא בסוג אחר של מכנסיים. ואם את מגיעה בתקופת החורף לקיומינג, קחי בחשבון שקר שם, צריך סוודרים ומעילים. את תטיילים שם / תעבדי? תהיי בעוד מקומות בסין?

guanyin

New member
אז זהו - שזאת בדיוק כל הבעיה:

אני רוצה להגיע כדי ללמוד סימסטר אחד. למה? ככה! מה שאומר שאני לא ממש מתכוונת להביא איתו מכולה של ציוד, אלא להסחב עם תרמיל, מקסימום תרמיל גדול מאד ועוד תיק, שאפשר להעלות למדפים בלמעלה של הרכבת, כי אח"כ אני גם רוצה להמשיך לטייל כמה חודשים. זה מין מצב ביניים כזה בין להשתקע ללהתנייד, מה שאומר שאני אצטרך גם בגדים יפים, וגם בגדים מג'ייפים לטיולים, כנ"ל נעליים, כנ"ל הכל! בלהההההההההה... אני מניחה שאת הבגדים המג'ייפים לטיולים לא תהיה לי בעיה לקנות!

למעלה