הנה משהו שיכול להפוך לדיון נרחב...

Cobe Anan

New member
הנה משהו שיכול להפוך לדיון נרחב...

עניין ישן, אבל לא חיפשתי עזרה להחליט, אלא לשאול לדעתכם... נתחיל מההתחלה... לפני שנתיים, כשהייתי בן 21, הסתובבתי עם חברים בת"א. בשלב מסויים, הצטרפה אלינו ילדה בת 15, בליווי בקבוק הוודקה שלה, והתחילה להימרח עלי. ככל שהיא שתתה היא נהייתה יותר אגרסיבית, ניסתה לנשק אותי, ולפתות אותי "ללכת לשיחים".. לצערי, זה לא כזה מובן, אבל אני, אישית, סירבתי. אפילו לקחתי אותה לסיבוב כדי לקנות מים בפיצוציה. שנה אחרי המקרה, יצא לי לדבר איתה על העניין. היא לא הבינה מה לא בסדר בזה שבחור בן 21 יהיה מעורב מינית עם ילדה בת 15. האמת, גם אני לא מבין. זה פשוט מרגיש לי כמו משהו שלא רק אסור, אלא גם דפוק. למחרת השיחה, העליתי את זה כנושא לדיון בפורום "על כוס קפה". השגתי המון תגובות, אבל אף תשובה לעניין. מישהו יודע מה לא בסדר בזה שבן 21 ובת 15 יהיו ביחד? לא בגלל החוק- אלא יותר עמוק- למה החוק הזה בכלל קיים? לי, בכל מקרה, זה נראה דפוק ומזיק. מה דעתכם?

TheWhiteTigris

New member
אמ...

האמת היא שגם אני לא הכי מבין את זה... אבל בגלל שהיא 15 (עד 16 - קטינה מינית), אז זה ממש מחוץ לתחום. מהרגע שהיא 16, זה בסדר גם אם אתה בן 22. למה? ככה. החוק לא תמיד ריאלי...

כי בגיל 15...

בדר"כ אין להם מושג מהחיים שלהם. ולכן הקבלת החלטות שלהם(בני 15) ברוב המוחלט של המקרים מתבסס על חוסר ניסיון ועל עובדות שהם פשוט עוד לא למדו. בקיצור, הם ילדים קטנים ולא בוגרים מספיק. אני לא מדבר כמובן פיסית אלא מנטלית. ואל תספרו לי על מישהו בן 15 שמדבר כמו בן 30...אמרתי רוב מוחלט. החוק בא להגן על אותם בני 15 מטעויות שהם עלולים לעשות בעקבות חוסר הניסיון הזה. כמו שילדה בת 15 רוצה להכנס לקטע מיני עם בן 21. יפה מאוד שהיא חושבת שהיא מוכנה...אבל רוב הסיכויים שהיא עושה את זה ממניעים שנראים לה הגיוניים באותו זמן אבל עוד יתבררו כמטומטמים בעתיד. ואולי שהיא תגיע לגיל 20 היא תבין שטוב שהיא לא עשתה את זה בשיחים בגיל 15. למה לא כדאי בחורה(ילדה) בת 15 עם בן 21? כי הם בשני עולמות(תפוז כרטיסים אישיים, שוב?!) אחרים אחד מהשני. היא ילדה קטנה שעוד לא התחילה תיכון...הוא סוף צבא/משוחרר. מעבר לזה שזה לא חוקי, לא לגיטימי, לא מקובל חברתית, לא ריאלי, לא כדאי כמו שציינתי בפיסקה האחרונה - מערכת כזאת היא גם לא נוחה בצורה מזעזעת. תאר לעצמך חברה בת 15...אתה לא יכול לצאת איתה לשום בר/פאב/מועדון שמכבד את עצמו. לא יכול לקחת אותה עם החבר'ה שלך כי אני משוכנע שלא בא להם לטייל עם ילדה בת 15. בטוח יש לה הורים שעוד יושבים לה על הראש. וכו' וכו'. קיצור - סיוט. אם אתה מדבר על לשכב עם בת 15 בלי כל הקטע של מערכת יחסים אמיתית - זה אולי משהו שהיית עושה פעם אחת ולא מספר כ"כ לאף אחד כי פאדיחות. אישית בחיים לא הייתי נוגע בילדה בת 15 עכשיו. (עוד מעט בן 21). חוץ מזה לא נראה לי כיף הסיכוי להסתבך עם החוק. כבר היו מקרים מעולם שהילדה רצתה ובסוף הלכה והגישה תלונה...ובמצב כזה אין לך מה לעשות. גם אם היא הכינה שלט 3X6 מטר בלורד אדום מודגש שהיא רוצה לשכב איתך - עדיין עברת על החוק. מעבר לכל מה שכתבתי - יו...זה פשוט קקה. מה זה זה. היא כולה ילדה.

ChilD SouL

New member
בלי קשר לחוק...

לילדה בגיל 15 יש קו מחשבה אחר מבחור בגיל 21. הוא, אחרי צבא או באמצע לימודים לתואר. היא, מחכה לסיום הלימודים בשביל ללכת להסתובב עם חברות בקניון. [כמובן שאנ'לא מכלילה - יש ויש]

pain is MY love

New member
יש ויש...

כשאני הייתי בת 16 היה לי חבר בן 21. אבל מן הסתם הייתי ילדונת ובקושי התנשקנו אפילו. אין שום דבר רע בקשר בין בחור בן 21 לבחורה בת 15-16 כל עוד שניהם בוגרים ויש להם נושאים לשיחה וכיף להם ביחד. מה שכן, הימרחות של ילדה בת 15 בליווי בקבוק הוודקה שלה על בחור בן 21 זה לא רק חסר אחריות ומסוכן זה גם ממש ממש לא לעניין כי זה משהו שהיא תצטער עליו בעתיד כי היא לא מכירה את כל ההשלכות...

טוב, אבל...

את כבר הוכחת לנו שאת לא הדוגמה הקלאסית לבחורה עם קשרים נורמאלים.
. ילדה בת 15 עם בחור בן 21 זה פשוט לא הולך. ולא משנה כמה היא חושבת שהיא בוגרת. (מדגיש - 'חושבת'). בנוסף, לדעתי זאת תעודת עניות לבחור. מה הוא יכול לטעון? "אבל היא מתנהגת כמו בת 18". נו? אז? אתה בן 21. אתה מחפש בחורה שמתנהגת כמו בת 21. או לפחות נראת כמו בת 21 או לפחות אחת שהקידומת שלה כבר '2'.

pain is MY love

New member
לא מסכימה.

דווקא היה לנו קשר מאוד "נורמאלי" נקרא לזה ככה בשפתך. ואני שוב מדגישה שלא מדובר בכל קשר בין בחור בם 21 לבחורה בת 15. ברור שבחורה בת 15 בחיים, ולא משנה כמה היא תחשוב, לא תהייה בוגרת כמו אחת בת 20 או אפילו 18. אבל אני חושבת שבמקרים מסויימים כשיש כימיה בין שני אנשים הגיל פשוט לא משחק תפקיד!

בשלולית

New member
אני שמעתי... וזה לא שמועה ../images/Emo3.gif

על ילדה בת 13 שהייתה חברה איזה שנה וחצי של בחור בן 21... והמממ זו לא שמועה כי היא סיפרה על זה וביקשה עצות לכל מיני נושאים... הכרתי אותה באיזשהי דרך וירטואלית.. והמממ האמת... יש מצב שזה המצאה... אבל לא יודעת.. נראה לי טיפשי להמציא דבר כזה... אני לא חושבת שזה לא בסדר שבחור בן 21 יצא עם בת 15 לדעתי זה סבבה כל אחד והבגרות שלו. ובקשר לבקבוק וודקה.... זה אף פעם לא טוב שבחורה שיכורה תתמרח על מישהו... הוא תמיד יכול לנצל את זה. אם היא קטנה או גדולה ממנו. או אפילו בגילו. בכל גיל אפשר לעשות טעויות ולהתחרט עליהן. לדעתי, לאהבה אין גיל. כל אדם יעשה את השיכולים שלו לעצמו. אם כדאי לו וכו'. אגב קובי, אהבתי את הכותרת "הנה משהו ש**יכול** להפוך לדיון נרחב ... "

Piren

New member
המממ

מלבד שהיא צעירה מאוד ולא מבינה את כל ההשלכות של מה שהיא עושה .. אין אף סיבה אחרת שזה לא יהיה סבבה... לא חוקי? תלוי איפה אתם גרים לא מקובל חברתית? שוב פעם תלוי איפה אתם גרים (בשביל זה אפילו לא צריך לנסוע רחוק מאוד למדינות אחרות) מידות חברתיות זה הדבר האחרון שצריך להעלות לדיון, מכיוון שמה שנראה לכם נורמאלי, יראה סוטה לאחרים, וההיפך. (שלא נדבר על הטענה שילדים לא מספיק בוגרים בשביל להחליט כאלו דברים, כאשר בלא מעט תרבויות, המנהיגים היו נבחרים בילדות, ואפילו מנהיגים בגיל הזה... "בגרות" היא דבר מאוד יחסי לתרבות, ולסביבה בה אתם גודלים) הכרתי כמה בנות בגיל 14 שיצאו עם גלאי ה-25+ .. וגם מכיר (בעקיפין) מישהי בת 17 עם חבר בן 38 הכי הורג אותי שאתם מתייחסים כאילו גילאי ה-20 זה הגיל שבו ההיגיון נכנס והכל עכשיו כמו שצריך... פחחחחחחח יותר מידי קרדיט לגיל הזה.. לאלו מאיתנו שבאמת בגיל הזה, זה קצת יותר ברור מהסתכלות על אחרים (או על החיים שלנו) שלא חסר ילדותיות וחוסר הבנה גם ב-23.. 23.. 25 וכו' .. לקראת ה-30 אני מאמין שהכל מתייצב, בתקווה, אחרת הבן אדם הזה אבוד
קיצר, אולי לנו זה נראה מוזר, אבל שתזדיין.. בעייה שלה לא? תעשה אתה מה שאתה רוצה, ושהיא תעשה מה שהיא רוצה, כל עוד היא יכולה לפגוע רק בעצמה, מה איכפת לך?

למה...?

כי הוא ראה בחיים שלו פי כמה ממך. כי הוא ברמת בגרות יותר גבוהה משלך. (אלא אם הוא מקרה סעד). כי הוא ואת לא באותו שלב בחיים. (אלא אם הוא מקרה סעד ואת ילד-גאון). כי את...ותסלחי לי...עוד ילדה. הוא כבר לא ילד ולא נער. מעבר לזה - זה קשר מאוד לא נוח. לא משנה כמה אתם מסתדרים טוב...לא נוח בעליל. הוא לא יכול לצאת איתך לרוב המקומות שהוא מבלה בהם עם חברים, כנראה. את לא נוהגת זאת אומרת שהוא הנהג שלך לשנתיים הבאות. (מה שכן...הוא יכול להיות מלווה אח"כ שיהיה לך רישיון
). וכו' וכו' הרשימה עוד ארוכה על כמה שזה קשר לא נוח. הוא גם כנראה מחפש קשר רציני. לא משהו כמו שאת רוצה. אני בטוח שאת לא מחפשת חתן עדיין. הוא בן 28...אני חושב שהוא לא בקטע של משחקים. ואני גם חושב שאת קופצת כמה מדרגות מעל הליגה שלך.

Piren

New member
שמת לב

שהיא בצד שלך נכון? היא אמרה שהיא מנסה להסביר למישהו בן 28 למה היא לא יכולה להיות איתו (והיא בת 16) ...

../images/Emo163.gifפוף...

טוב נו...58 בהבנת בנקרא בבגרות מה אתה רוצה. לגברת הצעירה למעלה - צר לי על אי ההבנה. קראתי מהר והתבלבלתי קלות. התגובה מתייחסת כמובן למצב שבו הבחורה היא זו שרוצה בעוד הבחור מסרב. את עושה בשכל שאת אומרת לו 'לא'. שוב, מצטער על הבילבול. תודה לפירן.

טוב הממ..

אחת מהבסיס שהייתי בו והכרתי אותה די טוב כי כשהיא רבה עם החבר שלה היא יצאה עם אחד ששירת איתי... חוץ מזה שהיא שפשפה אצלי כמה צלחות.... חחח הממ קיצר היא יצאה עם חבר שלה כשהיא הייתה בת 14 והוא 23 גרוש עם ילדים והם החזיקו 6 שנים עד שבא חבר שלי.. שאיתו היא יצאה איזה חודשיים ואז חזרה לחמור ההוא ששמעתי היה עצבני עליה פצצות על זה שהיא יצאה איתו.. זהו.. והיא בחורה נורמלית וחמודה לגמרי ( עם טוסיק בין 3 הגדולים שראיתי בחיים ).. סתם נו אבל עובדה שזה יכול לקרות חוץ מזה שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה וזהו.. למרות שזה קשר בעייתי ביותר

אתה אמרת בעצמך...

בשלב מסויים, הצטרפה אלינו ילדה בת 15. בת 15 היא עדיין ילדה זה גיל מאוד קשה יש לחץ חברתי ורוצים להתנסות בדברים ומי יודע.. אולי אח"כ היא תתחרט על הדברים היא פשוט ילדה קטנה שזקוקה להגנה, מה שבחור חרמן (סליחה, זה לא מכוון אלייך...אתה דווקא יצאת בסדר גמור בסיפור הזה) לא יוכל לספק לה.

ממממ ../images/Emo95.gif

כשהייתי בת 15 יצאתי רק עם בני 20-21 אז ככה שגם אני לא רואה בזה משהו בעייתי.. זה היה אחלה.. והיה לי כיף.. היה לי אתגר איתם.. משהו שלא היה לי עם בני גילי.. אבל מה שכן.. צריך להיות מוכן נפשית לקשר עם מישהו גדול.. מן הסתם הראש הוא טיפה שונה.. ותקופת החיים היא שונה..

יהללל

New member
למה?

כי קו מחשבה של ילדה בת 15, בוגרת ככל שתהיה, עדין לו קו מחשבה של בן 21 ילדותי ככל שיהיה. ילדה בת 15 עדיין לא יודעת להבחין מה טוב ומה רע בשבילה. היא מושפעת מהרגע ומהחברה שסובבת לה. היא מושפעת מבעיות בבית ספר, בבית, ובכל מקום יותר ממה שמושפעת ילדה בת 18. אני אל הייתי רוצה שמישהו בן 21 ישתף איתי פעולה ויגרור אותי לדברים שלא בטוח שהייתי רוצה לעשות ואם הייתי עושה הייתי ודאי מתחרטת עליהם. אבל מצד שני- למה בעצם לא להיות אגואיסט ולדאוג לצרכים המיניים שלך? אז לא'דעת

Cobe Anan

New member
טוב, לא הבנתם...

ילדה בת 15 רוצה סקס, לא אכפת לה עם מי. עם או בלי רגשות עדינים, למה זה בסדר שילד בן 16 יספק לה את מבוקשה, ובחור בן 21 לא?
אני לא מדבר על יחסים רציניים.
אני לא מדבר על לפתות אותה, או אפילו להציע (יש לי רישיון, רוצה להזדיין ולהרגיש מאאאגניבה?) אני אישית נגד, אז אל תתקפו אותי! רק רציתי לדעת למה לדעתכם זה פסול.

dod_basim

New member
סתם רוצה להגיד

התמונה יפה לאללה ומי אתה שתדרוש חוסר התקפה

liontamer

New member
אתה אישית נגד?

זה אני שקראו לו "הפדופיל מהגליל"???! זה אני ששמעתי את הקנאק? יעקב יעקב יעקב שוב פעם מתכחש לשורשים? לאון ילדות בנות חמש עשרה שייצאו עם ילדים בני חמש עשרה ולא עם בחורים בני 21

למעלה