הנה משהו שיעיר את הפורום

offspringer

New member
הנה משהו שיעיר את הפורום

זה הצליח בכל שאר הפורומים. איבאנז זה חרא

offspringer

New member
כל מי שרואה את ההודעה הזאת, שיגיב

מעניין כמה אנשים נכנסים לפה

offspringer

New member
תמיד זה עובד

אני כותב איבאנז זה חרא, אז מישהו עונה משהו כמו אתה אידיוט איבאנז הם חברה מצויינת האופספרינג משתמשים בהם, אז אני עונה אתה אידיוט, האופספרינג משתמשים באייבאנז תוצרת ארצות הברית, אז אם האדם ממש טיפש הוא יכתוב אין איבאנז תוצרת ארצות הברית אז אני אכתוב יש, והוא מייצר רק לאמנים מפורסמים, וככה זה הולך

וזה בדיוק מה שגורם לפורומים להפוך ל

זירת איגרוף. מזל טוב- כרגע גרמת להרס של כל העולם. בעוד כמה שנים טילים גרעיניים ישוגרו בגלל מריבת פורום שהתחלת והעולם יהרס. תהיה גאה, את/ה יותר הרסני מהיטלר.

swirrrly

New member
ומאיפה לנו לדעת מה זה איבאנז?

הידע שלי מצטמצם לבריטני ספירס ושות´. תואר שני בווסטלייף.

swirrrly

New member
הדרך הכי טובה לעורר מהומה

היא בהצהרה הבאה: דריה סאק, איזה תוכנית אינפנטילית ודפוקה, איך יש לכם אומץ להסתכל על התוכנית הזאת, דריה היא כל כך מטומטמת!! דריה דפוקה דריה דפוקה דריה דפוקה, לכו תמצאו חיים, יא משועממים מסריחים.

את בפורום הלא נכון

בתור אנשים שמעריכים את דריה התכונה הכי מפותחת אצלנו, מעריציה, היא אדישות טוטאלית כלפי העולם, במיוחד אם הדובר הוא אידיוט משועמם וחסר חיים. (לא מכוון כלפי אף אחד, סתם בכלליות, לא להיעלב) אנחנו לא הולכים להתנפל עלייך בגלל משהו שאמרת, כי לא אכפת לנו. המשמעות שלך בחיים שלי כל כך מזערית שאני אשכח מקיומך בתום הודעה זו, שאני כותבת רק משעמום בלתי נסבל, וכי קצת יצאתי משיווי משקל אחרי יומיים בלי שינה.

swirrrly

New member
אממממממממ....... אני לא שונאת

את דריה... אני די מעריצה

לא אמרתי שונאת!

מי אמר שונאת? רק אמרתי שלא תצליחי לעורר פה מהומה אם תכתבי מה שכתבת בהודעה הקודמת

Slayerized

New member
מהומה? מי אמר מהומה??

*פורץ בביצוע מזעזע לIF THE KIDS ARE UNITED של SHAM 69*

offspringer

New member
איבאנז זאת

חברה לייצור אשפה וקונטיינרים עשויי אשפה, אה לא זה גיליוטין, מכירים, אחלה משחקים יש להם, אני הייתי בין הראשונים שהעריצו את גלוזמן, טוב אז איבאנז היא חברה יפאנית לייצור גיטרות ובאסים סוג ז´, וכולם חושבים שהם טובים כי הרבה אמנים משתמשים בהם, אבל מה שהם לא יודעים זה שהגיטרות של האמנים מייוצרות בארצות הברית במפעל עם חומרים סוג א´ אבל הוא מייצר רק לאמנים מפורסמים, שימו לב שאם תכנסו לאתר של אייבאנז בדף האמנים תראו שכתוב שם לדוגמה דקסטר הולנד, מהאופספרינג אר ג´י 500 קוסטום קוסטום זאת הדרך שלהם להסתיר את המפעל האמריקאי וגם לא לעבור על חוקי הגנת הצרכן.

Slayerized

New member
אתה יודע מה?

מההודעה שלך אפשר לחשוב שמישהו למעשה חושב שדקסטר הולנד הוא גיטריסט טוב! בדיחה טובה. גיטריסטים טובים: Mikael Akerfeldt & Peter Lingdren (אופת´) Dave Mustaine & Marty Friedman (מגהדת´) Kerry King & Jeff Hannemann (סלייר) Trey Azagthoth (מורביד איינג´ל) Yngwie J. Malmsteen Satyr (סאטיריקון) Chuck Schuldiner ז"ל (דת´) Angus Young (איסי/דיסי) Adrian Smith, Janick Gers & Dave Murray (איירון מיידן) יש עוד מלא... עכשיו זה גיטריסטים אמיתיים, לא סתם מתלהבים שמנגנים אקורד וחצי במשך שיר שלם ואז חושבים שלנגן שלושה תוים זה סולו.

הפורום הזה...

מת!!!!!
C.P.R? F.A.I.D? מישהו? משהו?

למעלה