הנה משהו שכתבתי בעקבות בייבי בום ותשעה חודשים

הנה משהו שכתבתי בעקבות בייבי בום ותשעה חודשים

התחילו להן תשעה חודשים של פלא מתמשך, ילד מתוק שלי, אני חיכיתי לך במשך תשעה חודשים, קבעתי פגישה עם הרופא שעזר לנו להביא אותך, ואז נכנסתי לתוך דייט, דייט מקסים, דייט מרגש, דייט שבו ראינו את הנקודה הכי מתוקה בעולם, אתה. קבענו עוד כמה פגישות איתך, לאט לאט ראינו תמונות שלך, ואז בדייט אחד מרגש, התחלנו לשמוע את פעימות הלב שלך, מנגינה מרגשת. זאת הייתה פגישה מרגשת במיוחד, זאת הייתה תקופה מרגשת, מתוק שלי, אני עברתי תהומות, חציתי נחלים, עברתי ימים ואוקיינוסים, רק בכדי שתגיע עד אליי, והגעת. ביום שישי, מרגש במיוחד, אתה יודע, יום לפני הלכתי לסדר את הגבות, הלכתי לסדר את עצמי בכדי שאני אוכל לקבל אותך כמו שצריך. זאת הייתה תקופה מופלאה, מרגע הזמן שגיליתי שאני בהריון, לא הפסקתי לדבר אלייך, אהבתי לשיר לך, אהבתי מאוד לשים לך מוזיקה ולראות אותך רוקד לפי המוזיקה. לקראת הלידה החלטתי לשמוע את השיר של אריק איינשטיין "אמא", ואז אתה אהבת אותו והתחלת לרקוד, אז החלטתי להשמיע לך מספר פעמים בכדי לראות אותך רוקד. אתה יודע, אני ואבא שלך אהבנו ללכת למוקד נשים, אלו היו הרגעים הקסומים שלנו ביחד איתך, אנחנו חיכינו בחוץ, לצד האגמון שיצרו שם, מלא בדגים, אהבנו לקנות לי משהו לאכול, בדרך כלל זה היה קרואסון שקדים, ואז עם הפירורים להאכיל את הדגים. אז מקסימון שלי, אמא שלך ואבא שלך חיכו הרבה לרגע שבו נוכל לפגוש אותך, הפגישה שלנו התחיל ביום שישי, עם ירידת המים, ועד לשבת בבוקר, אותה שבת שאתה כל כך אוהב, כי אנחנו הולכים כולנו תמיד לאכול בורקסים שסבתא שלך מכינה, גם באותו הבוקר סבתא שלך הגיעה עם הלידה שלך, והביאה לנו בורקסים. אז מתוק שלי, אני אוהבת אותך, אפילו שלפעמים אתה משגע לי את השכל, כמו אתמול שאני אומרת לך שתלך עם המטפלת שלי בכדי שתחליף לך חיתול, אז אתה מצביע עליי ואומר לי "הטלתי עלייך קסם, את לא יכולה לזוז", אני אהיה מאחורייך בכל מה שתבחר, אני אתן לך עצות כשתרצה. גם כשלא הייתי איתך כשהייתי מאושפזת אני עדיין איתך.
אז נכון מתוק שלי, לא הכל הלך חלק, והדרכים שלנו מלאות במהמורות. אז נכון שהיינו מההתחלה עם בעיות, בהתחלה שלי, אחר כך גילינו שיש לך עיכוב בהתפתחות, שיש לך גמישות יתר, אז נלחמנו בשבילך לקבל טיפולי פיזיותרפיה. נלחמנו בשבילך שתקבל את כל הטיפולים הדרושים, אז עברנו איתך טיפולי פיזיותרפיה, ריפוי בעיסוק, טיפולי שפתי. נלחמנו עבורך לקבל גן טיפולי, אומנם בתחילה ברווחה הציעו את זה, אבל אז הבנתי מה זה אומר והחלטתי שכאן אני לא מוותרת ואני נלחמת עד שתקבל את הטיפולים ואת הגן שמגיע לך. הצלחנו, קיבלנו את כל מה שרצינו ואני שמחה על כך. הטיפול עובד מצויין, המקסימון הקטן הזה מתפתח כל כך יפה. אתה ילד מדהים, נכון שלעיתים יש תקלות, אבל כמו כל ילד, אתה שובב, מתוק, משגע את השכל במתיקות שלך, האימרות שלך מדהימות אותי, במיוחד כאלה שאתה עושה דברים שאני לא מסכימה ואז מביא לי משפט, תחכי רגע, אני עסוק בטאבלט. איש עסקים קטן שכמותך, מעפעף לי עם הריסיים הענקיים שלך, מחייך לי את החיוך הקסום שלך ואז אני נמסה. אז ילד מקסים שלך, אני מאחלת לך שהמהמורות שהיו לנו בתחילת הדרך ייעלמו, שתמצא את דרך הזהב שלך. שתצליח בכל שתעשה, שתגשים את כל משאלות ליבך. אני אולי לא תמיד אהיה שם לצידך, אבל תדע לך שאני תמיד איתך, אתה תמיד במחשבות שלי, אני עושה הכל שיהיה לך רק טוב, אני מנסה לא לעטוף אותך בצמר גפן בכדי שתוכל גם ללמוד מהטעויות שלך. אני מנסה לא תמיד לעזור לך, כן זה אינסטינקט אימהי שכזה, ישר לרוץ ולתת לך את כל מה שאתה רוצה, אבל זאת טעות, כי כמו שאמרו לנו במהלך הטיפולים הפיזיותרפיסיטים, זה שאסור לי לעזור, אלא לתת לך להגיע לצעצוע במקום שהצעצוע יגיע אלייך. אבל אני כאן בשבילך, ככל אימת שאני אוכל לעזור, אני כאן, אני כאן לעמוד מאחורייך, אני כאן בכדי שלא תיפול, אתה הקסם שלי, הקסם שיצרתי בתוכי, הקסם שבא אליי בבוקר ואומר לי "אמא בואי לסלון", הקסם שאוהב להתרפק עליי, שאוהב שילטפו אותו, אתה הוא אני כשהייתי קטנה, אני ממש רואה את עצמי בך, הפינוקי הזה, זאת אני, החיוך ושמחת החיים שיש בך, זאת אני, ההצגות שאתה עושה, כמו אז שנפלת ואז במשך מספר ימים בכית לנו, עם דמעות, ולי נשבר הלב בהתחלה, אבל לאט לאט הבנתי שהכל הצגה, הכל לצורך תשומת לב, כן כמוני, גם אני בתור ילדה זייפתי כאבי בטן כי רציתי שאמא שלי תפנק אותי, תחבק אותי ותלטף. אז מתוק שלי, אני איתך לאורך כל הדרך.
אוהבת עד מאוד, אמא, שלא האמינה פעם שהיא איי פעם תהיה, אמא
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=4873631

למעלה