הנה משהו שלא עשינו מזמן

הנה משהו שלא עשינו מזמן ../images/Emo6.gif

תרגום הדיסק החדש "פרוגרסד" כשהיינו צעירים" כשהיינו צעירים העולם נראה כל כך ישן חסר אכפתיות קר, עשינו מה שאמרו לנו בחיינו כשהיינו צעירים אילו העולם בזנב טוב ינצח חלליות להפליג ואיש מאיתנו לא ייכשל בחיים לא כשאתה צעיר היינו נמשכים אל מי יכול לשמור אותנו ביחד וזה קשור בשמים ממעל ואנחנו ניסו לשרוד נסיעה במהירות של אהבה עצור כשהיינו צעירים כאשר אנו העריץ את נהדר עצור כשהיינו צעירים היינו טיפשים ללא חת אף פעם לדעת את העלות של מה ששילמנו לתת למישהו אחר להיות חזק עצור כשהיינו צעירים ברגע של חסד קפיצה ארוכה של אמונה יש כבוד עדיין יותר מאוחסן זה החיים שלי אני כאן עם האוהבים ואנחנו לשרוף את הגשרים אנחנו חציית רק כדי לראות את המדורה וגם תמימים נעשים על להיות הערב הישן עצור כשהיינו צעירים כאשר הכל היה מה זה נראה עצור כשהיינו צעירים וכל יום היה כמה שחלמנו אף פעם לדעת את העלות של מה ששילמנו לתת למישהו אחר להיות חזק עצור כשהיינו צעירים וכאשר אתה מסתכל על עצמך הלילה האם מישהו שאתם מכירים? אתה יכול לקחת בחזרה את מה שנתת משם אבל זה חייב להיות הפעם האחרונה עצור כשהיינו צעירים עצור כשהיינו צעירים כשהיינו צעירים עצור כשהיינו צעירים כאשר אנו העריץ את נהדר עצור כשהיינו צעירים היינו טיפשים ללא חת עצור כשהיינו צעירים לא ידענו שזה לא יחזיק מעמד עצור כשהיינו צעירים

אדם ...

"האדם" גבר מסובך מתמרד מפותל אגו Solicituos מאוכזב סקרן העיוור מעונה חי חולה מכור שביר טפשי גבר תן לזה יותר מדי עזוב את זה הייה אדיב היה אסיר תודה תן לזה יותר מדי עזוב את זה היו כנים תהיו נחמדים אנחנו מחכים היקום אנחנו מחכים לאור להוביל את הדרך יצירת מה שאנחנו לא יכולים להפוך שום דבר לא יהיה אותו הדבר שוב היה לך את כל זה, היה לך את כל זה אתה איבד שליטה ולתת לו ללכת שוב אנחנו מחכים עד סוף היקום אתה חזק מדי בשבילי ואני לא יכולה להחזיק לך את היד כמו פעם
אתה הרבה יותר מדי קשה בשבילי ואני לא יכולה לשנות את הלב כמו פעם וכל זה בואו לומר לך זה לחייך כאשר האורות דולקים זה לא היה מספיק בשבילך עכשיו שנינו יודעים לאן אנחנו שייכים תן לזה יותר מדי עזוב את זה מעולם לא הייתי נתון זה הרבה אחר, לא, לא מאהב אחר תן לזה יותר מדי עזוב את זה מעולם לא נתתי כל כך הרבה, לא נתן כל כך הרבה, כל כך הרבה אנחנו מחכים היקום אנחנו מחכים לאור להוביל את הדרך יצירת מה שאנחנו לא יכולים להפוך שום דבר לא יהיה אותו הדבר שוב היה לך את כל זה, היה לך את כל זה אתה איבד שליטה ולתת לו ללכת שוב אנחנו מחכים עד סוף היקום להתראות, לילה טוב אהבה שלי שלי אוהב שלום גבר מסובך מתמרד מפותל מכור שביר גבר אנחנו מחכים היקום אנחנו מחכים לאור להוביל את הדרך יצירת מה שאנחנו לא יכולים להפוך שום דבר לא יהיה אותו הדבר שוב היה לך את כל זה, היה לך את כל זה אתה איבד שליטה ולתת לו ללכת שוב אנחנו מחכים עד סוף היקום אנחנו מחכים עד סוף היקום

אהבה אהבה

"אהבה אהבה" אתה מביא אותי ישר בחזרה אל כדור הארץ מן הארץ המובטחת אנחנו מתקרבים למרכז הארץ עם תוכנית ישר את לעולם לא תהיי אמא שלך או אבא שלך אתה מבין אתה מבין אין לנו יותר מדי זמן כאן וכל פעם שהוא נוסע הרבה יותר מדי מהר אנחנו לא רחוק מדי אנחנו כאן למטה לפני שהם לוקחים את זה בידיים שלנו למה אתה לא מלמד את הלב להרגיש וגם לתת לך אהבה אהבה אני אתן לך אהבה אהבה תן את כל זה למה אתה לא מלמד את הלב לדבר וגם לתת לך אהבה אהבה אני אתן לך אהבה אהבה תן לי לתת לי מה שאני צריך אנחנו ניקח אותך בחזרה אל כדור הארץ מן הארץ אמא זהו מסע המחזור הראשון של האלים לבני האדם אתה בשערי האבולוציה האנושית אתה לא מבין למה אתה לא מבין להבין אין לנו יותר מדי זמן כאן וכל פעם שהוא נוסע הרבה יותר מדי מהר אנחנו לא רחוק מדי אנחנו כאן למטה לפני שהם לוקחים את זה בידיים שלנו למה אתה לא מלמד את הלב להרגיש וגם לתת לך אהבה אהבה אני אתן לך אהבה אהבה תן את כל זה למה אתה לא מלמד את הלב לדבר וגם לתת לך אהבה אהבה אני אתן לך אהבה אהבה תן את כל זה למה אתה לא מלמד את הלב להרגיש וגם לתת לך אהבה אהבה אני אתן לך אהבה אהבה תן את כל זה למה אתה לא מלמד את הלב לדבר וגם לתת לך אהבה אהבה אני אתן לך אהבה אהבה תן לי לתת לי מה שאני צריך אין לנו יותר מדי זמן כאן וכל פעם שהוא נוסע הרבה יותר מדי מהר אנחנו לא רחוק מדי אנחנו כאן למטה לפני שהם לוקחים את זה בידיים שלנו למה אתה לא מלמד את הלב להרגיש וגם לתת לך אהבה אהבה אני אתן לך אהבה אהבה תן את כל זה למה אתה לא מלמד את הלב לדבר וגם לתת לך אהבה אהבה אני אתן לך אהבה אהבה תן את כל זה למה אתה לא מלמד את הלב להרגיש וגם לתת לך אהבה אהבה אני אתן לך אהבה אהבה תן את כל זה למה אתה לא מלמד את הלב לדבר וגם לתת לך אהבה אהבה אני אתן לך אהבה אהבה תן לי לתת לי מה שאני צריך LOL אחד גדול!!!!

מה אתה רוצה ממני?

"מה אתה רוצה ממני?" הפחד הכי גדול שלי הוא אנחנו רק מבזבזים דמעות לבזבז כמה שנים עדיין עגול כאן הפחד הכי גדול שלי הוא אולי תבחין אני לא מה שרצית אחרי כל השנים האלה אבל אני, יש לי תקווה גדולה מאוד בשבילנו אני הולך לשמור דואגים לנו זו הייתה שנה קשה ואני עדיין רוצה לעשות איתך אהבה אז לאן אנחנו הולכים מכאן מה אתה רוצה ממני? מה אתה רוצה ממני? אני עדיין חושב שאני מאוהב בך אני עדיין רוצה שייך לך אז מה אתה רוצה ממני? מה אתה רוצה ממני עכשיו? הפחד הגדול ביותר שלך היא שאנחנו לא מקבלים חכם אנחנו לא חכם בכלל זה נהיה יותר קשה, יותר קשה להתאושש מן הלילה הקודם כאשר אתה מדליק אותי אבל אני, אני אוהב לחשוב מאיתנו הלאה אני אוהב לחשוב מאיתנו מקבל על אז תענה לי, לאן אנחנו ממשיכים מכאן? לאן אנחנו הולכים, כי אני, אני עדיין רוצה להזדקן איתך אני עדיין רוצה לנו לגדול מה אתה רוצה ממני? מה אתה רוצה ממני? אני, אני עדיין חושב שאני מאוהב בך אני עדיין מרגיש שאתה אחד אז, מה אתה רוצה ממני? מה אתה רוצה ממני עכשיו? האם זה עלה על דעתך שאולי כבר יודעים? אם אנחנו רק להרפות ... כן אני, אני עדיין רוצה לשכב איתך אני עדיין רוצה לצאת איתך אז מה אתה רוצה ממני? מה אתה רוצה ממני? אני, אני חושב שאנחנו somedays יפה אני חושב שיום אחד זה שאנחנו לא אז מה אתה רוצה ממני? מה אתה רוצה ממני עכשיו? בואו לעשות את זה חיובי מה אתה רוצה ממני? מה אתה רוצה ממני עכשיו? אנחנו עושים התקדמות אותי כאן אז לאן נלך? מה אתה רוצה ממני? מה אתה רוצה ממני עכשיו?

netastr

New member
גם שירים ישנים ... "תן הרגשה טובה"

אתה חייב להחזיק אותי, לשלוט בחלומות שלי אני רוצה למלא את הצרכים שלי, אני מרגיש את זה מותק משהו טוב הולך לקרות אני לא מאמין בעולם הזה אני רואה אני מושיטה לך, תשחרר אותי מן הרשתות הללו אני מחזיק מעמד, מנסה קשה רק שתדע שאני כאן מחכה לך [פזמון:] תנו לי הרגשה טובה בייבי אני יודע הרגשה זה לא ילך גורם לך לרצות להיות חופשי בעולם שבו אנו לטוס, לעוף, לעוף אל תתנו לי ללכת, אני אהיה אסיר שלך החזיקו אותי ואני אתן לך סיבות שלי לאהוב אותך, זקוקה לך, לא יכול בלי יה אם אתם חושבים שאני משוגע בשביל לאהוב אותך תינוק ואז אני אראה לך את ההרגשה אחזקות על, משתדל רק שתדע שאני כאן מחכה לך

ועכשיו קצת נוסטלגיה

"אמרו הכל" כאשר הדמעות נופלות ויש שיחה לא דבר לא נותר לשבור זה לא שבור כבר אתה בוהה בחלל וזה כל סנטימטר של שתיקה עמד כאן במשך ימים, ימים אמרו הכל אין מה לומר בכלל אין מה לומר בעניינים האם לא שמענו מספיק? אמרו הכל אין מה לומר בכלל אין מה לומר בעניינים זה לא משנה כל עוד לאור הפתאומי של יום המשקל של ציפייה הלב מתחיל להתפוגג כאשר אתה מוצא כיוון חדש מדברים פה ימים על גבי ימים על גבי ימים אמרו הכל אין מה לומר בכלל אין מה לומר בעניינים האם לא שמענו מספיק? אמרו הכל אין מה לומר בכלל אין מה לומר בעניינים זה לא משנה כל עוד כל קילומטרים של מילים שדיברנו כל הקווים נמלט האם אנחנו לא לקחת את הזמן כדי להגיד את כולם? כל קילומטרים של מילים שדיברנו כל הקווים נמלט האם אנחנו לא לקחת את הזמן כדי להגיד את כולם? אמרו הכל אין מה לומר בכלל אין מה לומר בעניינים האם לא שמענו מספיק? אמרו הכל אין מה לומר בכלל אין מה לומר בעניינים עוד לא אמרנו את כל זה?

ספינת טיל (../images/Emo6.gif)

כאשר החושך מילא אותי ציפייה לא יכולתי לראות את הדברים ישר או למצוא את המלאך שלי הייתי נשמה אבודה ללא מפת דרכים מחוץ לגוף נסיון אז הושיט את היד שלך כמו קיוויתי שהיית אומר לא להרפות אתה לא מעז לתת לי ללכת אז ביקש ממני להישאר בשום אופן לא יכולתי לזוז אז חיבק אותי חזק כל כך וזה עושה אותי טוב יותר עכשיו כמעט אנושי עכשיו המצאתי את זה איכשהו שיחק עם הראש אני מרגיש הרבה יותר טוב עכשיו לא יהיה תחת עכשיו יש לי כוכבים מעל הראש שלי התפללתי עבור המצאה מחדש החלטה סופית תוצאות הרסניות פתרון הייתי איש חכם בלי כוכב זהב חייל בודד בלי מלחמה קרה אז הושיט את היד שלך כמו קיוויתי שהיית אומר לא להרפות אתה לא מעז לתת לי ללכת אז ביקש ממני להישאר בשום אופן לא יכולתי לזוז אז חיבק אותי חזק כל כך וזה עושה אותי טוב יותר עכשיו כמעט אנושי עכשיו המצאתי את זה איכשהו שיחק עם הראש אני מרגיש הרבה יותר טוב עכשיו לא יהיה תחת עכשיו יש לי כוכבים מעל הראש שלי יש לי אותך הלוך במוחי הספינה פנתה אמא שלך חזרה הביתה כמו ספינת חלל בגלקסיה חזרנו שאליו אנחנו שייכים ואני לא מפחד לא הרגשתי ממש ככה כל כך הרבה זמן עכשיו אני לא יכול להסביר עוד יש לי אותך הלוך במוחי הפכו את הספינה אמא חזרה הביתה כמו ספינת חלל בגלקסיה חזרנו שאליו אנחנו שייכים יש לי אותך הלוך במוחי הפכו את הספינה אמא חזרה הביתה כמו ספינת חלל בגלקסיה חזרנו שאליו אנחנו שייכים וזה עושה אותי טוב יותר עכשיו כמעט אנושי עכשיו המצאתי את זה איכשהו שיחק עם הראש יש לי אותך הלוך במוחי הפכו את הספינה אמא חזרה הביתה כמו ספינת חלל בגלקסיה חזרנו שאליו אנחנו שייכים אני מרגיש הרבה יותר טוב עכשיו לא יהיה תחת עכשיו יש לי כוכבים מעל הראש שלי יש לי אותך הלוך במוחי הפכו את הספינה אמא חזרה הביתה כמו ספינת חלל בגלקסיה חזרנו שאליו אנחנו שייכים

../images/Emo6.gif

"שמח עכשיו" יש לי הרגשה שאנחנו נמצאים שיקר, יש גל פסיכוזה שלי כל הידוק של ואני ער וחצי הדפס פייזלי. אני יכולה לראות את העולם בבירור, אבל יש לי למצמץ.
!!!!!!!!!!!!!! אני טיפוס קולית. נס קטן של הרפואה אני נתון לחסדיו של רגשות לא רצויים. שום דבר לא משנה איפה, מתחת המחשבות שלי מתחת המחשבות שלי הוא המקום שבו זה קורה. היסודות הכבדים סופר, חבקו אותי היסודות הכבדים סופר, להחליף אותי זה היה ניסוי חיוביות? כדי להיות דקדנטי ללא הגבלת זמן והם בדק את הדופק שלי וזה נתן להם תקווה זה היה האמת לא מה שהיה כתב תן לי חצי ממה אבל במהירות כפולה היום אולי לחמוק אני מרגיש את עצמי נופל אני מרגיש מאושר עכשיו, אני מרגיש את עצמי נופל אני מרגיש מאושר עכשיו אני מרגיש את עצמי נופל אני מרגיש מאושר עכשיו מרגיש מאושר עכשיו אני בחלק האחורי של המועדון כל כך מפחדת לדבר קוס אני לא כמו האנשים האלה ואנשים אלה לא כמוני היסודות הכבדים סופר, שדרוג אותי אלמנטים Supersonic להדהים אותי דעתך אינה רלוונטית אני נבנה להיות מפואר והם בדק את הדופק שלי וזה נתן להם תקווה זה היה האמת לא מה שהיה כתב תן לי חצי ממה אבל במהירות כפולה היום אולי לחמוק אני מרגיש את עצמי נופל אני מרגיש מאושר עכשיו, אני מרגיש את עצמי נופל אני מרגיש מאושר עכשיו אני מרגיש את עצמי נופל אני מרגיש מאושר עכשיו מרגיש מאושר עכשיו אני לא שרטה את פני השטח של הרצון שלי בעולם של חלומות, אני הנוסע המתמיד היסודות הכבדים סופר, חבקו אותי היסודות הכבדים סופר, אני מרגיש את עצמי נופל אני מרגיש מאושר עכשיו, אני מרגיש את עצמי נופל אני מרגיש מאושר עכשיו, אני מרגיש את עצמי נופל אני מרגיש מאושר עכשיו, אני מרגיש בן אלמוות נחיה לנצח עכשיו נחיה לנצח עכשיו

טוב נטע התחלת עם שירים ישנים

הגעתי אל דלתך.. לראות אותך שוב, אבל איפה שפעם עמדת- היה איש זקן במקום שאלתי איפה היית, הוא אמר "היא המשיכה הלאה, אתה רואה
כל מה שיש לי הוא מספר, תשאל אותה- לא אותי" אז הרמתי את הטלפון וחייגתי את המספר שלך לא בטוח, אם לנתק או לדבר ואז בקול שהכרתי פעם ענה בקול מתוק היא אמרה שלום אז עצרה לפני שהתחלתי לדבר בובה, אני כאן שוב, אני אומר לך, אני כאן שוב איפה היית? בובה, חזרתי שוב, אני אומר לך אני כאן שוב איפה היית?
החזקת את הקול שלך טוב, היו דמעות אני יכול להבחין אבל איפה היית עכשיו? האם תספרי לי בזמן??!!! תני לי רק עיר ואני אלך ישר לשם! יש לי כל כך הרבה לספר לך על איפה הייתי .. כאשר אני הולך במורד הדרך שלך, לא יכול לחכות כדי להיות קרוב אלייך לא יכול לשמור את ההרגשה בפנים -גבות- כשאני עומד ליד הדלת שלך ענית בקול מתוק אמרת שלום ואז עצרת לפני שהתחלתי לדבר בובה, אני כאן שוב, אני אומר לך, אני כאן שוב... איפה היית? בובה, חזרתי שוב, אני אומר לך חזרתי שוב (היא שמעה!) איפה היית? הפניתי את מבטי, ראיתי את פנים מאחורייך לך ילד קטן עמד ליד הדלת שלך וכשהסתכלתי שוב וראיתי את שפניו זרחו היו לו את העיניים שלי, היה לו את החיוך שלי בובה, אני כאן שוב, אני אומר לך, אני כאן שוב חזרתי בשבילך! בובה, תקחי אותי בחזרה! תקחי אותי בחזרה! חזרתי הביתה שוב! בובה! בבקשה תחבקי אותי חזק, חבקי אותי קרוב, כמו שפעם עשית בובה, רק אני ואת.... את ואני.....

ועכשיו פסגת הליקרה

תעשי מה שאת רוצה סוכר, ממתק אם רק כולם ידעו ריבה, לא יכול למרוח עכשיו שלקחת לי את הלחם אנרגיה, רק עבודה, אין מנוחה אין משחקים אני עצמי ואנוכי נעדיף להיות לבד שוב -גבות- אז את יכולה לעשות מה שאת רוצה את לא צריכה לשאול אותי תעשי מה שאת רוצה לא צריכה לספר לי פאי דובדבנים את לא חמודה כמוני קרח לעולם לא יוכל להיות קר כמוך מתכון, את מערבבת אותי מבפנים אני עצמי ואנוכי נעדיף להיות לבד שוב

netastr

New member
פחחחחחחחחחחח

רק עכשיו שמתי לב לזה ספציפי אף פעם לא הקשתי מחשבה למילים באנגלית .. הייתי עסוקה בלבהות.... "ריבה, לא יכול למרוח עכשיו שלקחת לי את הלחם!" זה חזק!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קבלו את השיר הכי דבילי בעולם כולו

"קח את זה & ותחגגו בוא, בוא, בוא, בוא לקחת את זה ותחגגו בוא, בוא, קדימה, לקחת את זה: כל חלק שאת גורמת לי להרגיש כי אני חייב כבר לגעת בך את יודעת אם רק היית יודע מה במוחי אני לא מאמין שאת הבחורה הזאת בוא, בוא, בוא, בוא לקחת את זה ותחגוג בוא, בוא, קדימה, לקחת את זה: אין לתפוס את הנפילה כאשר אני משחק ממש קשה אתה אף פעם לא אפסיק את כל המשחקים שלי אם רק היית יודע מה במוחי אני לא מאמין בעולם הזה [פזמון x 2]

netastr

New member
לא פחות מטומטם...כל בחור

. והכי מצחיק שהמילים באנגלית היו לא נכונות אז בכלל יצא מצחיק כל בחור צריך בחורה כמוך, כל בחורה צריכה בחור כמוני, כן כן הבחור כל הצרכים בחור כמוך, כמוך ראה לגרום ככה זה אמור להיות אישור אז אני נעץ ארוך מעט אתה יכול לקחת את הגוף שלי, לקחת את האצבעות והלשון שלי אה אתה מעביר כמו שאתה יודע מה הולך לקרות בהמשך נוגע בי, נוגע בך, נוגע בכל רחבי הרגליים אני צריך אותך, אני צריך אותך, אני זקוק לך לך לך לך לך קבל את המסר עכשיו, אני חייב לך ילדה כל בחור צריך בחורה כמוך, כל בחורה צריכה בחור כמוני הבחור כל הצרכים בחור כמוך ראה לגרום ככה זה אמור להיות שאבוא אליך, אני אחכה עוד קצת? כמה זמן עד שאני לך ללכת דרך הדלת הזאת? אין לעצור את התחושה שכולנו יודעים נמצאת עמוק בתוך זה לא יעבור זמן רב עד עכשיו הלב שלך פתוח לרווחה אני צריך אותך, אני צריך אותך, אני זקוק לך לך לך לך לך קבל את המסר עכשיו, אני חייב לך ילדה כל בחור צריך בחורה כמוך, כל בחורה צריכה בחור כמוני הבחור כל הצרכים בחור כמוך ראה לגרום ככה זה אמור להיות

Hadar07

New member
השרשור הזה

תמיד גורם לי לחשוב על כמה טוב שאני לא נכנסת למשמעות של המילים של השירים ורק מקשיבה להם. תמיד מצחיק לקרוא את הפירוש של השירים

למעלה