הנה משהו שעשיתי היום

drorlazar

New member
הערות:

אני מקווה שתקבל זאת בהבנה ולא תיקח ללב את הדברים הבאים (כמו כמה אנשים שראיתי) יצא לי לאחרונה לעבוד על גלידה (BURGER KING) ויש לי כמה הערות קטנות: * החומרים יפים, נסה אולי להוסיף BUMP עדין כדי לתת תחושה של טיפות קטנות שמתגבשות, הרי סירופ מתקשה מתישהו ולא נשאר מבריק לנצח, נסה גם להחליש את הREFLECTIONS קצת, *ככלל גלידה מתקשרת לדברים שמחים, עליזים (לא במובן שאתה חושב עליו) נסה אפילו להחליף את הרקע ללבן או משהו בהיר אחר ותיראה איך התמונה מקבלת אוירה אחרת לחלוטין, ברגע שתעשה זאת תגלה גם שהצללים הם חזקים מדי וצריך להוסיף עוד פנסים ולעדן אותם, *הגביע אני מניח עוד בשלבי עבודה כל אופן אני מקווה שתקבל את ההערות (הארות) בהבנה אין כאן ניסיון ל"התנקש" בעבודה, להפך רק לעזור להשתפר אני מצרף גם תמונה של הגלידה של BK בשביל REFERANCE, שים לב לקלוז אפ על החומרים ה-BUMP עובד מרחוק אך ברגע שאתה מתקרב הזיוף קופץ לעין, לכן חשוב גם מה גודל הגלידה בפריים,

HP900PTW

New member
תודה רבה רבה על ההערות,

התחלתי כבר לשנות את התמונה

Clark Kent

New member
לדרור...

גלידה נחמדה אבל אין פרופרציה בין הגביע לגלידה, תקטין אותה, גם X וגם Z חוץ מזה, שים בלנד כמו שצריך, מעבר חד מדי הממ מה עוד, לחלק השחור יש מעין שבירה בצד ימין... שם עוד החלקה... אולי ישפר the brasil is better but still to big

drorlazar

New member
לאחר ישיבות

רבות עם הארט דירקטור שלי הגענו לחומריות הזאת, יש לזכור שהגלידה לא נראית בכזה קלוז אפ אלא רק מדיום ולונג שוט, ולכן כשמתרחקים זה נראה בסדר גמור, יש לזכור גם שהגלידה כל הזמן בתנועה ולא רואים אותה עומדת לשניה, לכן התמונה עם השוקולד נראית מוזר בגלל שלקחתי אותה מהאנימציה (לפני MOTION BLUR) גירסת הברזיל נראית יותר טוב מאחר והקובץ הוא לפני אנימציה, ומבחינת פרופוציות, הן נכונות (עבודה עם מודל וסרגל, ובעיקר במאי) תודה בכל מקרה, בקרוב אני אעלה את האנימציה לאתר ואפשר לראות את המוצר המוגמר, וזה בסופו של דבר הוא הדבר החשוב, אני רוצה לציין גם שכל תהליך העבודה (מידול,טקסטורות,אנימציה וכו´) לקח סה"כ 3 ימים, בגלל דד ליין מטורף.

למעלה