הנה סיבה נוספת מדוע יורדים מכאן ומדוע צריך !

April girl

New member
הבעיה שזה עלול

לקרות בכל מדינה אחרת ששם לא רק שאנטישמיות חוגגת אלא גם האיסלם..

Angel45

New member
הכל טוב יפה מהמם ומדהים אבל.............

תמיד תזכרו שלא כל נוצץ - זהב ולא כל זהב -נוצץ שנה טובה חג שמח וגמר חתימה טובה

ruth1983

New member
../images/Emo201.gifכשנהיה בויניפג מבטיחה לעצור

אבל האמת שאתה צודק בהחלט, כל פעם שאני נוהגת ברכב עם הילדים אני מפחדת שאיזה מטומטם "יחתוך" אותי או משהו דומה, כשאני נוסעת בזהירות ולעט כי יש שיבושים בכביש ויש לי ילדים באוטו ישר מצפצפים כאילו הרגתי מישהו. זה המקום לספר שבעלי בביקור בויניפג היה בהלם: הם ניתקעו עם הרכב ברמזור ואף אחד לא ציפצף, כולם חיכו בסבלנות.....יש לנו הרבה מה ללמוד מהקנדים

leprechaungreen

New member
כל מה שכתבו לך נכון ובכל זאת...

ממרחקים ישראל נראת יפה... חבל על הזמן. זו הנטיה הטבעית - לזכור רק את הדברים הטובים...

Jigal

New member
ישראל - אחרי 2 ביקורים לחו"ל

להוסיף לרשמים כאן. חזרנו מטיול משפחתי בהולנד. אנחנו אוהבים להסתובב ברחובות ולנסות לחוות את חיי היום-יום. כמעט בכיתי בחזרה לארץ. שבועיים לאחר מכן נסעתי ממזרח אירופה (קרואטיה) לביקור עבודה. זה כבר לא טיול - אלא עבודה אינטנסיבית בעיר. בכל זאת היה רגוע ונעים והתחשק לי לחזור רק בגלל האישה והילדות שלא לדבר על המצב הבטחוני, הדמוגרפיה וכו... אנחנו בתור (יולי 2007). המשוכות הקשות להבנתי הן בהתחלה. פרידה מהמשפחה הקרובה השתלבות בשוק העבודה. מבחינה תרבותית אני כבר מרגיש לא שייך פה

ZS CA

New member
אני מגיב קצת באיחור אבל לא יכול להתעלם...

לפני 11 שנה לאחר השיחרור מהצבא עשיתי טיול ארוך לארה"ב ,כשחזרתי לארץ לא יצאתי מהבית 3 חודשים , כבר אז הבנתי שאני לא שייך,לא תרבותית,לא מנאטלית ולא כלום !! לקח לי 11 שנים לעשות משהו בנידון. מזדהה איתך לחלוטין בהצלחה

למעלה