הנה סיפור אמיתי, לא יודעה עם מתאים

הנה סיפור אמיתי, לא יודעה עם מתאים

זה קרה כשהיתי בן 4 ואחרי המקרה הזה היו לי סיוטים למשך חודשים. כשהיתי בן 4 חיינו עדיין אוקרינה-חרסון. באותם הזמנים היה דפיצית גדול על כל דבר, כל יום ראשון כולם היו נוסעים לכל מני כפרים נידחים למצא סחורה מחו"ל, או לגנוב פירות מחורשות או ליערות לאסוף פיטריות. בכל מקרה, חבר של אבא שלי סיפר לנו שהוא מכיר יער שיש בו פטריות ענקיות. אז ביום ראשון נסענו מוקדם בבוקר כל המשפחה. נסענו שעות בשדות וכל הזמן נהיו פחות ופחות עצים ויותר אדמה חשופה. והעצים נהיוא מלבניים וקטנים. כבר איבדנו את דרכינו הרבה זמן. בסוף הגענו לאיזה יער נסענו בו הרבה זמן. פתאום ראינו פיטריות גדולות. יצאנו מהמכונית עמדנו סביבם חשבנו הרבה, ובסוף לא קטפנו אותם. התחלנו לנסועה האלה למצוא את הדרך. פתאום ראינו משהוא על הדרך. עצרנו יצאנו מהמכונית. לא האמנתי למראה עיני. זה היה משהוא כמו חתול אבל הראש שלו היה מעובת לגמרי היו לו כמו שלוש עינים אבל לא כאילו יש לו סתם שלוש עיניים בראש אחד אלה כאילו שני ראשים של חתולים שהתאחו לאחד. אימא שלי נכנסה להסטריה וקפצה לאוטו, כולנו קפצנו לאוטו. התחלנו לצפור כדי שהדבר הזה יזוז אבל הוא לא זז, זה גם הגיוני כי כפי שאני זוכר את זה לא היו לו אוזניים. בסוף נזכרתי שיש לי מצלמה צילמתי את זה כמה פעמים בסוף הוא ראה את הפלש ונבהל. הוא קם היו לו 4 גפיים שאליהם הוא הלך ועוד 2 שהשתלשלו מצדי גופו ולא נראו פעילות. זה הלך מהדרך והמשכנו לנסועה בלילה יצאנו לאיזה כביש שהגיעה לעיירה עצרנו בתחנת-דלק היתה שם מפה . עקבנו אחרי המסלול שלנו על המפה. ויצא שהיער ההוא נמצא בארך 50 קילומטר מצ´רנוביל. ואמרו לנו שיש שם איזה נהר תת-קרקעי שזורם לשם ישר מ צ´רנוביל. ישנו בלילה במכונית. ובוקר נסענו הביתה. כשהגענו הלכנו לפתח את סרט הצילום אבל אי אפשר היה לפתח אותו כי אמרו לנו שהוא נחשף לאור (קרינה) חזק. רק אל דבר אחד הינו שמחים. שלו קטפנו את הפיטריות ההן. אחרי זה היוא לי סיוטים במשך חודשים, אחרי שנה עלינו לארץ והם נפסקו.

oh, god. ../images/Emo5.gif

זה מזוויע.. טוף, צ´רנוביל מסביר את זה, לא? מממ.. אם הייתה לכם מפה איך לא קלטתם שאתם באיזור צ´רנוביל? וכשאמרו לכם שהפטריות שם לא אמרתם לעצמכם: "הי, רגע, זה ליד צ´רנוביל, לא?" נו טוב.. חפיץץ.. ד"א, עידן, תזכירי לי לספר לך משהו ק-ו-ר-ע בטירוףף..
(אבל קצר..)

Pink Cow

New member
סליחה על הבוֹרוּת אבל....

מה זה / איפה זה צ´רנוביל? כלומר, בטוח שמעתי את המילה הזאת איפשהו, כי היא מוכרת לי, אבל אני לא יודעת מה זה.... מישהו מוכן להסביר לי?

המממפפ.. בטח.

זו עיר ברוסיה שהיה בה כור אטומי.. ב1986 (תקנו אותי אם אני טועה) הייתה דליפה.. המונים מתו, והמונים נפגעו מהדליפה (אני עד היום זוכרת את חבריי לכיתה המקבילה מזועזעים אחרי שהמורה שלהם אמרה להם שהיו כלמיני אנשים עם עיניים במרפק.. וכו´). אין לי שמץ של מושג מה זה בדיוק עושה (בטוח יש כאן חבר´ה שיסבירו יותר טוב
) אבל הקרינה עושה ניסים ונפלאות (לא כ"כ נפלאים
) לאנשים, חיות, וצמחים.. נראה לי שהיא משנה את הקוד הגנטי, הdna.. נו, לא משנה, הסתבכתי. בטח הבנת את הרעיון

Idan91

New member
זה ממש מזעזע.

טוב, קורה שיצורים חיים נולדים עם עיוותים גנטיים, וזה בהחלט תואם את מה שנונה סיפרה כאן למטה. וזה מ-מ-ש חולני!! ונראה לי בהחלט מפחיד לראות כזה דבר... *פעם נולד בקיבוץ שלנו אפרוח שהייתה לו רגל שלישית באזור הזנב. בררררררר!

ד ג י

New member
הנראה לי שהכור...

בתפוצץ ב 1988 ואצלנו בעמק (עמק יזרעאל) יש מוזיאון (ששכחתי איך קוראים לו) ויש בו מלא חיות כאלה מוזרות עגל על שני ראשים גדי על שתי לשונות 4 עיניים שש רגליים ועוד... (כולם מפוחלצים)

כן יש...

בעין חרוד נראה לי..באחד מהם....אולי אני טועה... מוזיאון של פוחלצים וביניהם כל מיני עגלים עם 2 ראשים ודברים בסגנון.. נורא! למה מביאים ילדים (ובכלל אנשים) למקומות כאלה? למה בכלל מקימים מקומות כאלה? לה לה לה לה

Idan91

New member
../images/Emo67.gif (=מקיא...)

מה שמזכיר לי שבבית הספר שלי, באזור של כיתות המדעים, יש ארונות מלאים בפוחלצים ובכל טוב, בין היתר נמצא שם עוּבּר! בלעעעע!

אצלנו נולד עגל עם שני ראשים../images/Emo5.gif

וזה לא סתם א"א, חברה שלי ראתה איך קוברים אותו...
דפינטלי..

Outlast

New member
גם אצלנו, כמה פעמים...../images/Emo181.gif

זה לא כ"כ נדיר, קורה מדי פעם, ואני זוכרת שהלכנו לראות אותו, הוא היה כ"כ מסכן... גם היה עגל עם שלוש רגליים, והכי אני זוכרת- הייתה אצלנו במשק חי תרנגולת עם שלוש רגליים, ותרנגולת עם רגל אחת, זה היה מדהים! שו עם השלוש נורא הסתבכה והייתה ממש מסכנה, וזו עם האחת קפצה עליה כאילו אין מחר... איזה זכרונות, זה היה די מזמן...

לא היתה לנו מפה, אפילו לא ידענו

איפה אחנו בדיוק. המפה היתה בתחנת הדלק. בכל מקרה, אני חדש פה ואני אוהב אגדות אורבניות, אז אני אקפוץ מדי פעם לכתוב משהו, ולקרא פה משהו. גם ראיתי הרבה דברים מוזרים שקרו באמת, וכמו היפוקרטוס אני מאמין רק במה שאני רואה בעצמי! אני רואה שאתם לא כותבים פה את הדברים הקלסיים כמו: רוצחים שברחו ממוסדות אישפוז, קניבלים ועוד. אני מכיר הרבה כאלה, אני עוד אכתוב אותם פה. ובאשר לצ´רנוביל: היתה שם שרפה, כור מ"ס 4 נשרף קליל כתוצעה מבדיקה של תגובת הכור לחום. אחרי שהכור נשרף הוא הופל למיתחת לאדמה, וסגרו אותו בבטון. והוא עדיין פועל אי-שם מתחת לאדמה. בכל מקרא שלושת הכורים הנוספים עדיין פועלים ומספקים את רוב החשמל לחלק הדרומי של אוקריינה. כיום כבר יש תוכניות לתחנת חשמל חדשה, כדיי לסגור את הישנה, התוכנית אמורה לצאת לפועל בשנת 2011 . כיום צ´רנוביל הי עיר רפאים. כל האדמה שם הזדהמה, שמו מעל האדמה המזוהמת כמה מטרים של אדמה נקייה, אבל נהרות תת-קרקעיים, ביוב ואפילו רוח חזקה יחולה לפזר את הקרינה. עוד דבר מפחיד הוא ששני סופרים "חזו" את האסון שנים לפני שהוא קרא. האחים סטרוגצקי כתבו את הספר "פיקניק בצד הדרך" בו מסופר אל משהו דומה מאוד. בהתחלה הרוסים רצו להסטיר את האסון לכל האנשים שפונו מאזור האסון נאמר כי כלום לא קרה והם הוחזרו לבתיהם. אחרי ש 6 מדינות בארופה הודיעו על רמות קרינה גווהות במיוחד אשר מגיעות מאוקרינה. התחילה חקירה וברית-המועצות הודיעה על האסון. כל האנשים שנשארו בחיים פונו עוד הפעם מבתייהם, ומי ששרד הממשלה עדיין משלמת להם פיצויים ( לא הרבה שרדו 99% מתו מסרטן). אני מקווה שזה עונה על השאלות עם לא תכתבו לי ואני אשמח לענות.

ועוד משהו, בקשר למוזאונים

יש ברוסיה-לננגרד, מוזאונ עעע-נננ-קקק של כל מניי עיוותים גנטיים, העוסף הוא עוד מימי הצאר איוון גרוזני, והוא מחיל מליוני פריטים. ועצל הרוסים זה לא כמו בשאר העולם יש שם גם תינוקות מעוותים, ובני-אדם. למי שלא ביקר: זה כדי!

אמא´לההההההההה

זה מזכיר לי שני דברים.. א. שכן שלי שנולד באוקראינה וזה היה ב1986.... נולד עם מום קשה בלב בגלל זה אך יתחו ואתו והא חיי וכן הוא שכן שלי... ב. חברה ממש טובה שלי אח שלה הגדול שואל אותה אם היא יודעת מה היה בצירנוביל... אז היא אמרה לו שלא.... אז הוא אמר שהייתי דליפה... אז היא שאלה מי להשין..... חחחחחח.....

HoNeY14

New member
ראית משהו כזה!

הייתי לפני שלוש שנים במוזיאון בקנדה ליד מפלי הניאגרה שקוראים לו "תאמינו או לא" זה איכשהו קשור לסידרה עכשיו היו שם כל מיני עיוותים גנטיים כאלה עם עזים עם שלוש רגלים ופרות עם שני ראשים וכו´ והיה שם גם חתול פיצפון בגודל אגרוף שהיו לו מין שני ראשים מחוברים וארבע עיניים ממש מזוויע

kiticat

New member
כן... זה מוזיאון

שהמוצגים בו מגיעים מהארכיב של ריפלי. חוקר שאסף פרטים שונים מוזרים מרחבי העולם. בתוכנית מוצגים דברים שהוא גילה ומצא, בנוסף לדברים כיום, וגם המוזיאון מבוסס על תגליות שלו.

Meijen Shaggy

New member
../images/Emo5.gif מזעזע, אבל גם עצוב ../images/Emo15.gif

האסון בצ´רנוביל לא פגע רק בחי ובצומח (החתול והפטריות הן דוגמאות לכך), אלא גם בבני אדם, וחולל בהם עיוותים נוראיים, שהסעירו את האנושות בתקופת האסון ומסעירים אותה עד היום הזה.

למעלה