הנה סיפור נוסף שלי אשמח לשמוע ביקורת ותגובות. סיפור ישן- לקראת הסוף שיניתי נתון אחד, תואם זמן.
ז זרה 38 New member 30/10/05 #1 הנה סיפור נוסף שלי אשמח לשמוע ביקורת ותגובות. סיפור ישן- לקראת הסוף שיניתי נתון אחד, תואם זמן.
ז זרה 38 New member 30/10/05 #3 הרעיו הכללי: אני מוכנה לאמץ אותך. וגם הסברתי לך למה, שם, בסוף הרשימה.
ז זרה 38 New member 30/10/05 #5 מעניין... הבת שלי אומרת עלי את אותו הדבר בדיוק... והיא בת גילך בדיוק.. מה זה אומר, לדעתך?
B bigm2 New member 31/10/05 #6 האאמ סוג של מרד נעורים? יכול להיות..לא יודע עברתי את הגיל של "ההורים לא יודעים כלום" זה עכשיו סוג של מחאה לגיטימית על אנשים שצריך לשלול מהם את הזכות להורות בכל מקרה, לא לפה
האאמ סוג של מרד נעורים? יכול להיות..לא יודע עברתי את הגיל של "ההורים לא יודעים כלום" זה עכשיו סוג של מחאה לגיטימית על אנשים שצריך לשלול מהם את הזכות להורות בכל מקרה, לא לפה
פ פטי בויד New member 31/10/05 #7 גם... נצל"ש אשמח אם תקראו... משהו קטן ששרבטתי בשעור היסטוריה האחרון...
א אודיה האחת New member 1/11/05 #8 דניאל-דניאל הוספתי הערתי לסיפור. אולי באמת תקחי יוזמה בקשר לפגישה הכללית. הבנתי שפעם הפצת מסר לכולם.