הנה עוגה שבוודאי כולם מכירים אך זוהי עוגה
אהובה במיוחד על ילדים, מתחילתה עד סופה יכולים להכין לבד, ביתי בת ה-5 מכינה לבד ואפילו מכניסה למיקו ל-7 דקות, העוגה הזאת מתאימה במיוחד לקצרת סבלנות שלי...עד שאנחנו רוחצות את הכלים של העוגה...העוגה כבר מוכנה... אז לא נקרא לה עוגה של "עצלנים" אלא עוגה של ילדים....
ודרך אגב היא גם אכילה ואפילו טעימה. עוגת שוקולד במיקרוגל של שירלי סידרר המרכיבים: לעוגה: 1/4 1 כוסות קמח 1/4 1 כוסות סוכר 1/2 כוס שמן 2 כפות קקאו 2 כפות שוקולית 4 ביצים שקית אבקת אפייה לציפוי: חבילת שוקולד מריר גדולה 50 גרם מרגרינה / חמאה אופן ההכנה: שמים את כל מרכיבי העוגה בקערה ומערבבים היטב עד קבלת בלילה אחידה. מעבירים לתבנית משומנת (או תבנית סיליקון) ומכניסים למיקרוגל על עוצמה גבוהה למשך 10 דקות. (רצוי לבדוק עם קיסם לאחר כ- 8 דקות, העוצמה אינה אחידה בכל מיקרוגל) הציפוי: לאחר שהעוגה מוכנה, שוברים את השוקולד לריבועים ושמים יחד עם המרגרינה בקערה. ממיסים למשך דקה אחת במיקרוגל. לאחר המסת השוקולד מערבבים טוב ומורחים על העוגה. אפשר לפזר סוכריות צבעוניות, שקדים מולבנים חצויים או לסדר פרלינים משובחים.
אהובה במיוחד על ילדים, מתחילתה עד סופה יכולים להכין לבד, ביתי בת ה-5 מכינה לבד ואפילו מכניסה למיקו ל-7 דקות, העוגה הזאת מתאימה במיוחד לקצרת סבלנות שלי...עד שאנחנו רוחצות את הכלים של העוגה...העוגה כבר מוכנה... אז לא נקרא לה עוגה של "עצלנים" אלא עוגה של ילדים....