הנה עוגיות שאפשר לאפות עם ילדים
שושני שוקולד פריכים ומתוקים העשויים מבצק שמרים. המרכיבים לבצק: 2 כוסות קמח 100 גרם חמאה רכה 4 כפות סוכר כ-1/4 כוס מים פושרים 1 כפית שמרים יבשים קורט מלח המלית: ממרח שוקולד כפית קקאו 1/2 כפית קינמון אגוזים קצוצים צימוקים (לא חייב) סירופ סוכר 1/2 כוס מים 1/2 כוס סוכר מעט תמצית רום/וניל אופן ההכנה: לערבב וללוש את כל חומרי הבצק עד שהבצק ניהיה אחיד ונפרד מדפנות הקערה. אם מעט דביק להוסיף עוד מעט קמח. לכסות ולהמתין כשעה עד אשר הבצק תופח מעט. כעבור כשעה לרדד את הבצק למלא את כל הפנים עם המלית, לגלגל לרולדה ולפרוס עיגולים לרוחב ולהניח על תבנית מכוסה בנייר אפיה שהצד החתוך מונח על נייר האפיה. להכניס לתנור שחומם מראש לכ-40 דקות על חום של כ-175 מעלות. לבינתיים להכין את סירופ הסוכר: להרתיח את הסוכר עם המים עש שרותח ומצטמצם מעט. שהעוגיות מוכנות להוציאן מהתנור ולבזוק את סירופ הסוכר מעל.
שושני שוקולד פריכים ומתוקים העשויים מבצק שמרים. המרכיבים לבצק: 2 כוסות קמח 100 גרם חמאה רכה 4 כפות סוכר כ-1/4 כוס מים פושרים 1 כפית שמרים יבשים קורט מלח המלית: ממרח שוקולד כפית קקאו 1/2 כפית קינמון אגוזים קצוצים צימוקים (לא חייב) סירופ סוכר 1/2 כוס מים 1/2 כוס סוכר מעט תמצית רום/וניל אופן ההכנה: לערבב וללוש את כל חומרי הבצק עד שהבצק ניהיה אחיד ונפרד מדפנות הקערה. אם מעט דביק להוסיף עוד מעט קמח. לכסות ולהמתין כשעה עד אשר הבצק תופח מעט. כעבור כשעה לרדד את הבצק למלא את כל הפנים עם המלית, לגלגל לרולדה ולפרוס עיגולים לרוחב ולהניח על תבנית מכוסה בנייר אפיה שהצד החתוך מונח על נייר האפיה. להכניס לתנור שחומם מראש לכ-40 דקות על חום של כ-175 מעלות. לבינתיים להכין את סירופ הסוכר: להרתיח את הסוכר עם המים עש שרותח ומצטמצם מעט. שהעוגיות מוכנות להוציאן מהתנור ולבזוק את סירופ הסוכר מעל.