הנה עוד אחד , -ולסקפטים-אני ציירתי

GiladTsurMayer

New member
הנה עוד אחד , -ולסקפטים-אני ציירתי

הנה עוד ציורון קטן , ולסקפטים שבינכם - אני ציירתי ....

chatenoire

New member
נחמד

ההצללה בעייתית. שאל את החבר´ה מתקופת האימפרסיוניזם והם יאמרו לך שהצללה של אובייקט נעשית בצבע המשלים שלו (כחול-כתום; אדום-ירוק; כחול-צהוב), או צובעים פה בפורום שיגידו שהצללה מומלץ לעשות עם איירבראש באותו הצבע, על אופציית "multiply" (הכהיה, תלוי באיזו תכנה אתה משתמש), אבל בכל מקרה כדאי להשמר מהצללה שחורה-אפורה. למרות שזה נראה הגיוני להשתמש בשחור בשביל להצליל, הגוונים האפרפרים נותנים הרגשה מלוכלכת ולא נעימה לעין. אהבתי את העיניים והאף, מזכיר קצת איזה ציור של לארה קרופט.

GiladTsurMayer

New member
לא הייתה לי ברירה

נכון שעדיף מאוד להשתמש בגוונים של הכהיה קצת פחות שחורים ... אבל הייתה לי בעיה עם הציור , והסתרתי את זה עם הצל , בסך הכל זה די הגיוני , אם יש קונטרסט גדול באור , בכל מקרה , אלהלא הכי טובים שלי , תחכו לעוד ,

purple boy

New member
זה קשור לקומיקס?

זאת דמות קומיקס שתהיה בחוברת שאתה מתכוון להוציא? זה מבוסס על גיבורת על הוא דמות מהקומיקס?

The Crusader

New member
יפה!

אין לי משהו ספציפי להעיר... סך הכל נראה טוב מזכירה לי את לארה קרופט משום מה...) בכל אופן.... אני לא מסכים איתך אביב בקטע של הצבע....סך הכל אולי תמיד אפשר לחדש לשנות את המוסכמות...ובנוסף זה תמיד יכול להוסיף אווירה שונה לציור אם תצסע\תצייר\תאנקר (המצאתי פועל חדש ^_^) בצורה לא מוסכמת וחדישה... סך הכל....ככה נוצר ספיידרמן של שנות התשעים..... קיצר....אולי במקרה זה זה לא היה מסיבות אלו....אבל זה לא אומר שזה אסור או שזה לא יראה יותר טוב... (וברור לי שלא התכוונת בצורה קיצונית כמו שהשמעתי אבל הקצנתי אותך מאוד כדי להבהיר עקרון....סורי אבוט דט....נו הרד פילינגס?...^_^)

GiladTsurMayer

New member
זה אכן היה האמור להיות קומיקס

כן , הדמות הזאת כן הייתה אמורה להיות דמות קומיקס , לא המשכתי לצייר את הקומיקס , בגלל שאני מתגייס עוד כמה חודשים לצבא , אז אין סיכוי בכלל שאני אסיים אותו , בכל מקרה , - הקומיקס התכוונתי להציע אותו לאחד העיתונים המובילים , ואז נראה מה היו עושים איתו לדמות קוראים "קיני נוריל" ... והיא דמות שעוזרת לכוכב הראשי , עוד כמה ימים אולי אני אפרסם גם אותו...

*GormE*

New member
פיייי איזה אגו יש לבחור!

רק מגיע וישר בודק אם יש ציידי כשרונות בחדר ומזהיר אותנו מראש שלא נחשוב שהוא גנב את היצירה ממוזיאון הטייט! תרגע, בחור וגם אני לפני גיוס וגם אביב ועוד רבים אחרים וזה לא עוצר בעדנו מלצייר קומיקס.

comicsgirl

New member
אשכרה אגו!

בן אדם! הקטע הוא לא רק לצייר יפה! אלא גם לצייר נכון ומעניין! וחוץ מזה זה פורום קומיקס ולא פורום בואו-תראו-עד-כמה-אני-מוכשר. אין לי בעיה עם ציורים, אני אפילו העלתי פה כמה, אבל יש לי בעיה עם אנשים שתרברבים על הכישרון שלהם. לתשומת לבך!

GiladTsurMayer

New member
לא אגו...

תראו חבריה , אני לא בא להראות לכם עד כמה אני מוכשר , אני רק מראה לכם ציורי םשלי כדי שתוכלו לתקן אותי , או ללמוד , תלוי ברמה שלכם , אני לא בא להתרברב על שום דבר , ואם למישהו יש בעיה שאני רוצה לעזור או לעוד כמה אנשים בפורום - הוא מוזמן לא להסתכל על הציורים....

GiladTsurMayer

New member
אוי , באמת ,

חח , באמ , זה היה בצחוק , כשרואים משהו כזה שכותבים ישר מתיחסים , זה הרעיון . בכל מקרה , לא אמרתי שאתם לא טובים , ההפך - אני אשמח לראות ציורים שללכם גם ...

comicsgirl

New member
אז תגיד...

שאתה רוצה עצות לשיפורים ואל תגיד שאתה מחפש אנשים שיפרסמו אותך! אני מצטערת אם אני פוגעת... זה לא מכוונה רעה!

*GormE*

New member
זה העניין

בתור מישהו שכרגע נחת פה ואף אחד לא מכיר אותך, הגישה של "אני כישרון מולד" עוד לפני שאתה מסתכל מה הולך פה ממש לא סימפטית. כדאי לך לשנות את זה לפני הגיוס או שי***נו אותך בלי גבולות

GiladTsurMayer

New member
ממש ממש לא!!

אני לא בא להתנשא על אף אחד מכם , ולא כשרון מולד , אני רק רוצה לשתף אתכם , ולקבל עצות , זה שסיפרתי בדיחה לא מוצלחת - זה כבר לאח"כ... אם יש לך טענות , על צורת ההתיחסות שלי , אני מצטער , לא התכוונתי...

comicsgirl

New member
ממש יפה!

כמו הציור הקודם- ממש יפה! רק שוב- משהו מפריע לי! הפעם זה השפתיים. הן לא נראות טוב, משום מה. העליונה דקה מידי. לתשומת לבך!

GiladTsurMayer

New member
השפה התחתןנה אמורה להיות יותר...

השפה התחתונה אמורה להיות יותר דקה ... מהדבר הפשוט - שהיא מרכינה את הראש , (השפה שלנו באה במן כימור קטנטן) , לכן וכמעט שלא רואים אותה... אולם השפה התחתונה רואים אותה ממש עבה... anyway- יופי של הבחנה ,

The Crusader

New member
מצאתי תיקון ^_^

חחח לפי דעתי.. אם תוסיף לה קצת יותר צואר (כי כרגע אין לה כמעט צואר) אז היא תראה יותר טוב

למעלה