הנה עוד הוכחה שהקב"ה מעניש ת'רשעים שמנסים לפגוע בעם ישראל.

אלפיני

Well-known member
לא דיי בזה שאלוקים השיא אותו לאישה זקנה.
והנה עכשיו בעקבות האמברגו שלו עלינו ובכלל היחס העויין והגלוי כלפינו
הוא חטף "בומבה" ישר לפרצוף.
חגיגת האופוזיציה והאפשרויות בפני מקרון: הכאוס הפוליטי בצרפת
סבא, על מנת שזו תהיה הוכחה צריך להצביע על ממצאים אמפיריים המוכחים בבירור את הקשר של איזה אלוקים לעניין.
כל טענה למעורבות אלוקית היא בחזקת ספקולציה. באותה מידה ניתן לטעון שזו עבודה של הארי פוטר או מפלצת הספגטי המעופפת.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
סבא, על מנת שזו תהיה הוכחה צריך להצביע על ממצאים אמפיריים המוכחים בבירור את הקשר של איזה אלוקים לעניין.
כל טענה למעורבות אלוקית היא בחזקת ספקולציה. באותה מידה ניתן לטעון שזו עבודה של הארי פוטר או מפלצת הספגטי המעופפת.
אני לא בא אליך בטענות, יקירי.
אתה כנראה חונכת על פי האסקולה שאומרת שמוצאנו מהקוף ובכלל העולם נוצר מפיצוץ . |פצצה||יעני|
כדי לראות את האמת לא חייבים לחפש רחוק מדי, אפשר פשוט לעמוד מתחת לפנס ולראות את הכל כל כך ברור ומוחשי.
תראה מה קרה, יהודים הפריעו ליהודים להתפלל ביום כיפור וההמשך ידוע, הרי עד היום שנה וחודשיים כולנו משוועים לקבל את החטופים שלנו בחזרה.
אבל זה לא נגמר רק בחטופים, גם החמאס וכל עזה חטפו..
איך אמר בוגי?
אין עזה, אין סג'עיה, אין בית להייא,אין בית חנון..והוא צודק, אין.
למה אין? זה בגלל חרון אפו.
ומה עם לבנון?
אוטו הדוור.
אין חיזבאללה, אין נסראללה, אין א-דחייה..
עכשיו לאחרונה אין גם סוריה..
אתה מבין כפרה?
הכל נמצא מתחת לפנס. |נורה| |חיוךרחב|

אלפיני

Well-known member
אני לא בא אליך בטענות, יקירי.
אתה כנראה חונכת על פי האסקולה שאומרת שמוצאנו מהקוף ובכלל העולם נוצר מפיצוץ . |פצצה||יעני|
כדי לראות את האמת לא חייבים לחפש רחוק מדי, אפשר פשוט לעמוד מתחת לפנס ולראות את הכל כל כך ברור ומוחשי.
תראה מה קרה, יהודים הפריעו ליהודים להתפלל ביום כיפור וההמשך ידוע, הרי עד היום שנה וחודשיים כולנו משוועים לקבל את החטופים שלנו בחזרה.
אבל זה לא נגמר רק בחטופים, גם החמאס וכל עזה חטפו..
איך אמר בוגי?
אין עזה, אין סג'עיה, אין בית להייא,אין בית חנון..והוא צודק, אין.
למה אין? זה בגלל חרון אפו.
ומה עם לבנון?
אוטו הדוור.
אין חיזבאללה, אין נסראללה, אין א-דחייה..
עכשיו לאחרונה אין גם סוריה..
אתה מבין כפרה?
הכל נמצא מתחת לפנס. |נורה| |חיוךרחב|
הכל מעשי ידי אדם. זה ברור ומתועד. ולא ראיתי שום אל בתמונה. ואגב לנו וקופים אב קדמון משותף. אנחנו שרדנו כי אבותינו עברו מוטציות שאפשרו לנו להלך טוב יותר על הקרקע. וכל קופיף עבר מוטציות המאפשרות לו לטפס על עצים הרבה יותר טוב ממך וכך לשרוד טוב יותר בתנאי ג'ונגל.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
הכל מעשי ידי אדם. זה ברור ומתועד. ולא ראיתי שום אל בתמונה. ואגב לנו וקופים אב קדמון משותף. אנחנו שרדנו כי אבותינו עברו מוטציות שאפשרו לנו להלך טוב יותר על הקרקע. וכל קופיף עבר מוטציות המאפשרות לו לטפס על עצים הרבה יותר טוב ממך וכך לשרוד טוב יותר בתנאי ג'ונגל.
ת'אמת? קשה לי לקבל את התיזה של דארווין. |נחמה|
שהרי אילו סבא רבא שלי היה באמת קוף
נראה לך שהייתי נותן לו להישאר לבד שם בכלוב בספארי?
הייתי כל שבת הולך לבקר אותו, מביא לו קצת בננות.|בננה|
תגיד, אתה לא שואל את עצמך..
איך זה שהקופים נשארו תמיד קופים כבר אלפי שנים?
ראית מישהו מהם הופך להיות הומו ספיינס? או לפחות ניאנדרטלי?
אני לא ראיתי. :)

אלפיני

Well-known member
ת'אמת? קשה לי לקבל את התיזה של דארווין. |נחמה|
שהרי אילו סבא רבא שלי היה באמת קוף
נראה לך שהייתי נותן לו להישאר לבד שם בכלוב בספארי?
הייתי כל שבת הולך לבקר אותו, מביא לו קצת בננות.|בננה|
תגיד, אתה לא שואל את עצמך..
איך זה שהקופים נשארו תמיד קופים כבר אלפי שנים?
ראית מישהו מהם הופך להיות הומו ספיינס? או לפחות ניאנדרטלי?
אני לא ראיתי. :)
זה בדיוק מה שלא הבנת. קופים התפתחו אבולוציונית אף הם.
ראה שאלה ששאלתי בצ'אט ג'י פי טי ומה ענה לי:

עם איזו חיה חולק האדם הכי הרבה גנים משותפים?

ChatGPT said:​

"האדם חולק את כמות הגנים הגדולה ביותר עם השימפנזים. בין בני האדם לשימפנזים יש 98-99% של גנים משותפים, מה שמעיד על קרבה גנטית רבה בין המינים. מדובר בחיות שמאוד דומות לאדם מבחינת התנהגות, פיזיולוגיה ויכולת קוגניטיבית."

זה כמו סיפורי שלושת האחים שאחד נשאר בבית והתמחה בעסק המשפחתי.
שני , התמחה בעסקי אוויר, ושלישי בעסקי ים, ואז עם הדורות היה שינוי בהתנהלות צאצאי המשפחה.

קופים נשארו קופים כי הם המשיכו לחיות בג'ונגל. ועל מנת לשרוד שם באופן מיטבי היו צריכים לפתח כל מני חושים ויכולות פיזיות, בין היתר לטפס מאוד מהר. בג'ונגל, ללא רובה וללא סכין או כל נשק , זה אתה שתבקש את רחמי הקוף על מנת שירים אותך מהר למעלה העץ במידה ויבוא אריה טורף.

אריות הורגים את הגורים של הזכר הקודם אותו ניצחו בקרב על מנת לזיין את הלהקה. בחלק מקרב ההומו סאפיאנס התגלו גנים של נינדרטליים, מה שאומר שיש מצב שסבא רבא רבא , רבא רבאק שלי או שלך זיינו איזו אחת מהצד , אולי לאחר שהרגו את בעלה. כי הם נכחדו במספרים הגדולים בעוד שההומו סאפיאנס לא. אגב, ההומו סאפיאנס התחרה עם עוד הומאידים על משאבים ובסופו של דבר שרד בעוד הם נכחדו.

ואם תחשוב על חלק מהדברים שבני אדם עושים אחד לשני, להאכיל איזה קוף בספארי נשמע עוד אחד הדברים הפחות גרועים מבינם.

למעלה