הנה עוד וידוי .. אני בשוונג .. :)

naknik

New member
הנה עוד וידוי .. אני בשוונג .. :)

פעם , לפני זמן מה (לא כל הרבה כמו שזה נשמע) פגשתי בחורה שגרמה לי לחוש תחושה בהתחלה לא היה שם כלום לא הכרנו לא דיברנו מעין חוסר יחס והתעלמות.. הדדית ואט אט התחלנו לדבר קצת על הא ויותר על דה ועם הזמן החלה התחושה לצמוח בלי לשים לב הרגשתי משהו חזק לא ברור לי מה ולא אדע כיצד ואחרי תקופה כשהתחושה גרמה ללב לגעוש ולמחשבות עליה לעלות בכל עת שאלתיה באם תרצה ללכת יחד למקום כלשהוא ... ציפיתי להענות אבל הייתי מוכן לדחייה התשובה היתה מתובלת ברוטב של מלל ותירוצים ואם זה לא היה ברור מספיק נענתי בשלילה יומיים אחר כך כבר איבדתי כל עניין והתחושה החלה להעלם ואחרי שבוע כבר עזבה איני חושב שיש שם לתחושה (לא נראה לי שזאת ה``אהבה`` .. ) אבל מה שכן היא נתנה הרגשה טובה של אושר אפילו לקצת זמן נקניק

libertad

New member
וידוי כלבבי!

כבר קראת לתחושה בשם, בל לשים לב. ``הרגשה של אושר למעט זמן`` חי חי חי :)

naknik

New member
כן .... האא ? , צודקת

מאז עברו הרבה מים בקישון ובירקון ובכביש החוף ובתל אביב ואושר הולך ואושר בא ... תמיד זה למעט זמן .... מה יהיה ... לא שאני לא מאושר אבל למה לא אושר ברציפות .. בעצם אני יודע למה כי זה לא עובד ככה ... סתם שאלה רטורית ..

naknik

New member
עצם I DONT THINK SO ...

לא נראה לי שזה השם ... זה סתם תיאור מצב ... רגע מה אני עושה ????? אני מתחיל להסביר את מה שרשמתי ... NO CHANCE .... שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה .... בסה``כ עוד משהו שכתבתי .. קצת רגשות בצורה של מילים ... ואם זה לא נאה למישהו ... אז עימו הסליחה .. שלא יקרא נקניק (LIB זה לא מכוון אלייך אז אל תפגעי או משהו .. )

libertad

New member
בכלל בכלל לא

ממש לא נפגעתי :) ואפילו יותר טוב שאתה לא מתרץ ת`עצמך לאףחד!! גם לא לי. ובקשר למה שכתבת אח``כ אני תמיד אומרת שאושר זה לא ממש מצב מתמשך. אושר זה לאסוף רגעים של אושר. מה אתה חושב?

naknik

New member
מה שאני חושב ....

טוב אז ככה כשאני מאושר אני לא חושב על זה כי אין לי זמן להתעסק בזה (כי אני מאושר ... :) ) וכשאני לא מאושר (במצב רוח רע למשל) אני משתדל גם לא להתעסק בזה כי אז העובדה שאני ב ``DOWN`` מאפילה על כל האושר שעולה מהזכרון, ואז זה מעין בור שנחפר עמוק יותר ... (זה היה ברור ?) וחוץ משני המצבים האלה .. אני משתדל להיות שמח ונינוח ומאושר (לא תמיד יוצא) :) (נראה לי שהסתבכתי פה קצת , אז אם למישהו זה לא כל כך ברור ... שלא יתפלא ... :) )

קרני

New member
מה זה בכלל משנה...

איך קוראים לזה?!?! העיקר שעוד בן אדם בעולם הזיז את הלב שלו, ונתן לו להיסחף בזרמים של רגשות מופלאים... אם תשאלו אותי... ומתוך נקודת הנחה ששאלתם.... :))הדברים האלו נכחדים להם לאט לאט מעולמנו... כולם היום חושבים במושגים כל כך חומריים אחרים, ולא מרשים לעצמם להתנתק לרגע מכל הקודים החברתיים של כסף, קריירה וקידום. לא מאפשרים לעצמם לרחף אל עבר גלים קסומים אלו... אז נק, מאחלת לך עוד רגעים רבים כאלו... ובאמת שלא משנה איך קוראים להם כל עוד הם עושים לך תחושת התרוממות הרוח, הלב והנפש... שיהיה לך יום משובח @ @ J U

למעלה