מי זוכר בכלל מה היה השבוע? זוזו,תנו לנשום קצת
אז אחרי האאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההה שלי בשבוע שעבר, נראה לי שאני על סף התמוטטות. מה שהם עושים לי, הרגו אותי. אחרי שעות של מריבות בלתי נגמרות על שטויות. בזמן שהכנסתי בגדים לכביסה, הראל צורח, "אמאאאאאאאאאאא בואי תראי מה שני הקטנים האלה עשו" אני מגיעה ואני רואה ששני הבנדיטים הקטנים עלו על כיסאות, עומדים ליד מגירת התבלינים, המגירה ריקה כולה, גם הקופסאות ריקות כולן וכל הריצפה מלאה בתבלינים, הריצפה הפכה להיות בצבעים ססגוניים ביותר של כורכום, פפריקה, קארי, אורגנו, זעתר, גרגירי פלפל שחור, בזיליקום יבש, פלפל שחור, כמון, מלח, סוכר, הכללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל על הריצפה, כל התבלינים שאתם רק יכולים לתאר לעצמכם. מה שאומר שאין אוכל בבית יותר, זהו. הילדים מכף רגל ועד ראש מרוחים בתבלינים, ישר הכנסתי אותם לאמבטיה והם קיבלו אמבטיית כורכום לתפארת. את כל התבלינים עד שאספתי מהריצפה (עם מטאטא כמובן), אח"כ לקרצף את הכיסאות שהפכו את ציבעם מצהוב לכתום, אח"כ לקרצף את הריצפה, איך שהתיישבתי אחרי ששטפתי את המטבח מהכל ואת הסלון מכל המעדנים, התיישבתי לי לשנייה בדיוק ואז איתי הוריד את הטיטול והשתין על הריצפה שלולית ענקית, שוב לשטוף את הכל. מה זה? מה קרה? הכריזו עליי מלחמה אחרי שהכרזתי אתמול על התפטרות, טוב, הבנתי, אתמול כבר הודעתי שחזרתי בי ואני מוכנה לבצע את עבודתי נאמנה, אבל ככה??????????????????????? מה עשיתי? במה חטאתי? במה פשעתי? מוכנה לגלות את כל הסודות המדיניים שאני יודעת, רק שיתנו לי לנשום קצת. אחרי שאלי חוזר (לפחות יחזור לבית שטוף -חמסה-, לא לפתוח פה לשדונים), ניקח אותם לעפולה יש שם מתנפחים והופעות לילדים. מקווה לשוב אליכם שלמה. תהיו חזקים, הכל יהיה בסדר. עוד לא נגמר היום, עוד לא תמו כל פלאיהם. "כי צריך את הכוורת לסדר ולנקות, גם לדאוג לארוחות ולטפל בתינוקות"
שרית