הנה עוד כמה "מציאות" שהתחלתי צופה בהן

נדירליאל

Active member
גאנדם - דילגתי על 3 פרקים. אמנם ב'הארץ' המברקת גילי איזיקוביץ הסבירה שהיא מורכבת וכו' - לצערי עצבנה אותי וכו', אז הסתפקתי בסיום המבטיח עונה נוספת.
יריבים - ממתק אנגלי עם ה-שחקן בה"א הידיעה כיום - דייויד טננט. בהארץ אומרים שזו הגרסה הקלה של "יורשים", בעיניי היא פשוט מצחיקה, מטורללת, עשויה היטב עם מופעי משחק מעולים במיוחד.
GROWING ISH - סדרה לכאורה "פרועה", צפיתי כבר בארבעה פרקים, אולי אחזור אליה, נראה
"דברים טובים" שביים לואיס CK לפני הכל מדברת ספרדית, זה כבר משהו ניהדר, דה אוטומטיזציה מיידי של כל הדיעות הקדומות. יש הרבה ויכוחים סביב היות לואיס סי קיי חלק ממנה, במיוחד עקב ה- #ME2, אבל הפרקים הראשונים לי נראים מצויינים:
"אמא את יכולה להשיג לי חשיש נקי?" / "מה את רוצה שאעשן חומר גרוע" /" מה את לא רוצה שאספר לך על חיי המין שלי" [וזה רק מהפרק הראשון], או הפרק נפתח בשתי נשים יושבות על ספסל זו מול זו, ליד הצעירה עומדת ילדה ו"בוכה". האמא בכעס פונה אל הזקנה השיפוטית ואו8מרת לה: את רוצה ללכת ולקנות לה עגילים ב- 6$ ששכחה בבית? ואז או8מרת לילדה - בואי, תקבלי נקניקיה על מקל"

נערך לאחרונה ב:
התכוונת לגילי איזיקוביץ'. איצקוביץ' היא שחקנית מעולה ששיחקה בסדרות בלקספייס, מותק בול באמצע ובסרט "קרב אוויר" שראיתי לא מזמן והיה מעולה.

למעלה