הנה עוד סוג של משחק בדמות סיפור....

MANY MEN

New member
הנה עוד סוג של משחק בדמות סיפור....

כל אחד מאיתנו יספר על משהו טוב שהוא עשה בלי טובת הנאה . . .לדוגמא עזר לזקנים , ילדים , נכים וכו

MANY MEN

New member
אז המקרה שאנלא ישכח בחיים היה עם...

סבתא שלי , היא הייתה בריאה (לפני 5 שנים) והייתי מבקר אותה כל יום לאיזה שלוש שעות , באיזה יום הגעתי קצת מאוחר כי אפי` לא רציתי באותו יום לבוא , וראיתי את סבתא במצב שלא ראיתי אף פעם היא הייתה חלשה וכו , ישר התקשרתי לכל הדודים ואף אחד לא ענה או לא היה קרוב בשביל לבוא לעזור , התקשרתי בדקה לאיזה 7 דודים ורק אחת הייתה קרובה , וכשהיא הגיעה היא ידעה למי להתקשר , אחכ נודע לי שאם לא הייתי מזעיק עזרה תוך איזה שעה וחצי היא הייתה מתה (ובשעות האלה אף אחד לא מגיע לבקר רק אלדדון השדון) , קיצר היא חיה עברה ניתוק לב פתוח ושרדה אחכ עוד 3 אירועים מוחיים , ועכשיו היא בבית לוינשטיין בשיקום מאיזה אירוע . . .

ליחנוש 1

New member
וואאוו

כול הכבודד!! שתיהיה בריאה..

MANY MEN

New member
הנה הסיפורים של כל יום כמעט. . .

מחלק סיגריות , חוצה כביש עם ילדים , ומדי פעם עוזר לזקנים לסחוב שקיות מהשוק , וזהו בגדול .

MANY MEN

New member
קודם כל אני לא ילד , דבר שני אני. .

חטוף לא גנוב . . .חח אז מה ישן ?

../images/Emo46.gifזה כבר מעצבן..

כאילו תראה את זה ככה..לכל דבר שאומרים פה בפורום יש לך תגובה או הערה... שמתי לב לזה...גם אם זה בצחוק..אותי לא מצחיק כל הייבושים האלה של:"כמה שאת מדברת שטויות" תתאפס

MANY MEN

New member
אוקיי מעכשיו אני יתאפס . .

עכשיו 0 , 0.1 , 0.2 , 0.3 , , ,וכו . . . .חחח

ליחנוש 1

New member
אממ

אין לי משו קבוע שאני עושה,לפעמיים אני עוזרת לחברות,הולכת לישמור על דודים שלי,מתנדבת בביצפר לכמה דברים..

למעלה