הנה עוד קובץ בדיחות מייקל ג'קסון ח"כ יהלום דוד זר שלי יחימוביץ' דן ספקטרה
ד דן ספקטרה New member 2/12/03 #1 הנה עוד קובץ בדיחות מייקל ג'קסון ח"כ יהלום דוד זר שלי יחימוביץ' דן ספקטרה
S scooby4 New member 2/12/03 #2 מנצל - מכירים בדיחות וורסאי במקרה? אני מכיר אחת - איש בא לאולמות ורסאי, שואל את הפקידה: "באיזה קומה החתונה?" הפקידה עונה "קומה שלישית. שניה. ראשונה.".
מנצל - מכירים בדיחות וורסאי במקרה? אני מכיר אחת - איש בא לאולמות ורסאי, שואל את הפקידה: "באיזה קומה החתונה?" הפקידה עונה "קומה שלישית. שניה. ראשונה.".
Z zilber z New member 2/12/03 #3 נראה לי שהבדיחה הזאת הולכת ככה .. הדי ג'י באולמי ורסאי מתלהב וצועק באמצע השיר תרימו ידים לא רואים אותכם .... נראה לי שזה ככה
נראה לי שהבדיחה הזאת הולכת ככה .. הדי ג'י באולמי ורסאי מתלהב וצועק באמצע השיר תרימו ידים לא רואים אותכם .... נראה לי שזה ככה
K kreimer New member 2/12/03 #4 ואולי בקטע של הומור לא כל כך שחור... יהודי נוצרי ומוסלמי עולים למטוס רואה אותם הדיילת ושואלת שוב אתם....
ואולי בקטע של הומור לא כל כך שחור... יהודי נוצרי ומוסלמי עולים למטוס רואה אותם הדיילת ושואלת שוב אתם....
E el presidente New member 2/12/03 #5 אם לא בקטע של הומור שחור... אז למה זה כאן..יש פורום של בדיחות...בחיאאאת זום זום.
L little bony New member 2/12/03 #6 לאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מה לא בסדר איתך לא מנצל-מנצל"ש... את מה אתה מנצל? את זה שמישו כתב הודעה מפגרת לא אתה מנצל שרשור... אוווף
לאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מה לא בסדר איתך לא מנצל-מנצל"ש... את מה אתה מנצל? את זה שמישו כתב הודעה מפגרת לא אתה מנצל שרשור... אוווף
L little bony New member 3/12/03 #15 ../images/Emo5.gif אתה מוזמן לבוא לבית שלי פה יש כבר ריח... ד"א זו לא חן שכותבת זו רוח רפאים (חן מתה)
../images/Emo5.gif אתה מוזמן לבוא לבית שלי פה יש כבר ריח... ד"א זו לא חן שכותבת זו רוח רפאים (חן מתה)
ח חתולע New member 3/12/03 #10 ורסאי מבצע באולמי ורסאי לכל זוג טרי הרוצה להתחתן! הקייטרינג עלינו, האולם עלייכם!
S scooby4 New member 3/12/03 #16 ורסאי ../images/Emo187.gif "אולמות ורסאי- תרקדו עד שתיפלו מהרגליים". שלט בכניסה לאולמות ורסאי: "עברנו שתי קומות למטה". אורחים באולמות ורסאי מתלוננים: האוכל היה על הפנים. "ורסאי - תהנה כל כך שיצטרכו להוציא אותך בכוח".
ורסאי ../images/Emo187.gif "אולמות ורסאי- תרקדו עד שתיפלו מהרגליים". שלט בכניסה לאולמות ורסאי: "עברנו שתי קומות למטה". אורחים באולמות ורסאי מתלוננים: האוכל היה על הפנים. "ורסאי - תהנה כל כך שיצטרכו להוציא אותך בכוח".
H Hii BiTcH New member 3/12/03 #17 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif