הנה עוד רב ראשי אידיוט

הנה עוד רב ראשי אידיוט

http://news.walla.co.il/item/2893073

הענין הוא שהוא לא היחידי ורבים מאלו שטוענים לבכורה בין הרבנים, מדברים שטויות ללא הרף כמו הרבה הראשי לשעבר שטען שתלו את ושתי ערומה כי לא יכלו להלביש אותה כי גדל לה זנב......

או שכאשר כתוב שיוסף קנה את כל החיטה של מצרים וכאשר פשט הרעב במצרים כתוב שהוא "ינהלם בלחם" והפרשנים ההזויים טוענים שהכוונה לברית מילה.....

או כאשר שמשון הוכנס לכלא ושם עבד כטוחן בבית האסורים, טוענים רבנים בכירים שהוא לא עסק בטחינה אלא אם היה כתוב "וטחן להם", לפי מה שכתוב הוא שכב עם נשות הפלישתים כדי שיצא להם ילד גיבור כמוהו.....

וכך עוד מליוני פרשנויות הזויות.....

יוליקה

Member
מנהל
הכי מצחיק אותי : "התופעה תתבטל"

זה כמו להגיד החילוניות תחלוף מן העולם....

מינהר

New member
הדסה, כשהמלך הירדני החצוף לא יקבל מים מישראל,

תראי איך יבוא בריצה לדבר עם רוה"מ.

מינהר

New member
הרב עמאר אדם די חכם, אבל גם פוליטיקאי. כנראה

שזה מה שמצפים ממנו רבנים אחרים.
נדמה לי שהאפיפיור היסכין עם התופעה.
אני מתפלאה, חכמי המשנה היו גמישים, וידעו לקבוע - עין תחת עין- ממון. מדוע בדברים נוספים אינם גמישים, לא ברור. עד שהבן או הנכד של עמאר יתברר ככזה, אולי.
מה הסיפור עם הזנב של ושתי? אגדה לימי חורף סוערים?

מדובר ברב הראשי לישראל לשעבר יוסף מרדכי

הוא מנתח את ספר מגילת אסתר וכותב שם דברי הבל בלי סוף בפרשנויות הזויה שהוא ממציא.

למשל , שיהודים הוזמנו למלך לארוחה ובכו כי ראו על שולחן צדדי את כלי המקדש.
זהו כמובן שקר מוחלט כיוון שכלי המקדש הועברו לכנען ע"י כורש 35 שנה לפני אחשוורוש. (מזל שכבר היה תיעוד היסטורי).

למשל, שוושתי הכריחה את הבנות היהודיות לעבוד בשבת והן אמרו שאי אפשר כי הן לבושות בגדי שבת, והיא נתנה להם הוראה להתפשט ולעבוד ערומות, כעונש אחרי שהיא סרבה להגיע למסיבה אצל המלך ערומה כשרק כתר לראשה, תלו אותה ערומה כי גדל לה זנב.
כל הסיפור מתחילתו ועד סופו הוא שקר מוחלט, וכל מי שמאמין בהדיוט הזה, חושב שמה שהוא אמר זה נכון.....

יש בספר שלי עשרות סיפורים כאלו , רובם מציגים את הדברים האמורים בכתב, אנשים הזויים שממציאים שקרים, מליוני פרשנים ממציאים מליארדיי פרשנויות והציבור התם והטמבל מאמין לכל דבריהם.

עובדה שכולם מאמינים (גם הנוצרים), שעשרת הדיברות שניתנו לעם הן הידועות, כאשר כולם יודעים שמשה שבר אותן !!!
ולמעשה עשרת הדיברות האמיתיות הן אחרות לגמרי, מרוככות יותר.
והמדהים הוא שהכל כתוב שחור מנוקד על גבי לבן.

אבל זה כלי נשק לאיומים על האנשים בגיהנום.....

מינהר

New member
מאיר, תודה על ההסבר.

בעניין 10 הדברות המקובלות, מה מפריע לך- אל קנא פוקד עוון..?

השקרנות מפריעה לי

חוש הצדק שלי גבוה מאוד ואני לא סובל תופעות שליליות ולא שקרנים, בטח לא כאלו שטוענים שהם אנשים מכובדים בקהילה (ואז אני נזכר בפרשת שושנה והזקנים).

10 הדיברות הראשונות משה שבר ולא נתן לעם ישראל. כתוב.
כתוב שאלוהים אמר לו עשה לך כראשונים. וכאן מפסיקים ללמד וטוענים שמשה עשה כראשונים, כאשר לא כתוב שהוא עשה, זה שקר מטורף לשקר בדבר מהותי ובסיסי כזה.

בהמשך יש פסק זמן ובו 9 פרקים שבהם מתואר אוהל מועד. ורק אחר כך ממשיך אירוע מתן תורה וכתוב שחור ומנוקד על גבי לבן שאלוהים מוסר למשה לכתוב 10 דיברות אחרות מרוככות יותר, ומשם יורד מההר ומוסר את 10 הדיברות החדשות לראשי השבטים ואחר כך לכל העם - זה כתוב בעברית, ואלוהים אומר לו "ואלה עשרת הדברים..." וכו, ומשה עור פניו קרן והוא כיסה את פניו.

את זה לא מלמדים כי רוצים להשאיר את הראשונים כדי שיהיה עם מה לאיים על הציבור עד כדי פחד מוות, והכל בשקרנות מדהימה.

דניאל היה ידוע כעוזר לאנשים, מעין סניגור מתנדב

באחד הימים שני אנשים מנכבדי העיר עברו ליד חצר בית (באותם ימים רחצו בחצר, לא היו חדרי אמבטיה) וראו אשה יפה מאוד רוחצת בבריכת המים והתאוו אליה.
הם הציעו לה לשכב איתם (עבירה הגוררת עונש מוות לאשה נשואה) והיא כמובן סרבה. הם אמרו לה שאם לא תסכים, הם ילכו לבית הדין ויספרו שכאשר רחצה בחצר, ראו בחור צעיר יוצא מהר מהחצר תוך שהוא מתלבש.....

היא סרבה והם סיפרו לבית הדין, ואמנם האשה שושנה נתפסה, הועמדה למשפט, ועקב עדויות הזקנים והמכובדים, הורשעה ונידונה לשריפה.
בעוד הם מכינים את המדורה סביב העמוד אליו היתה קשורה האשה, הגיע דניאל במקרה וכששמע מה קרה, דרש לחקור את העדים. בחקירה הוא גילה סתירות רבות בדבריהם עד שגם בית הדין השתכנע שזו עלילה, ואז הם נקשרו במקומה לעמוד ועלו בלהבות.

כל זה היה מסופר בפרק 13 בספר דניאל, אולם החליט מי שהחליט שהתנ"ך לא צריך לכלול סיפור כזה שבו אנשים מכובדים בעצם הם שקרנים ומעלילי עלילות, והחליטו למחוק את הפרק מהספר (כמו שמחקו את הספר יהודית כי הרי כבר יש את הסיפור של יעל, אז בשביל מה עוד אשה גיבורה?).
1.
אם תבדקי בתנ"ך שלך לא תמצאי פרק 13, כיוון שכך אלו כל הספרים שהודפסו בארץ או בעברית .
כמובן שבספרי תנ"ך שלא הודפסו בארץ ואינם בעברית ישנו פרק 13.
(יש לי ספר תנך מגרמניה עם הפרק 13 ואפילו גם פרק 14)
2.
גם ביצירות אומנות יש מאות ציורים המתארים את הסצנה של שושנה והזקנים.
3.
גם הרמב"מ מתייחס ל-"פרשת שושן"
4.
לכל הטוענים שזו המצאה נוצרית, בא ספר ירמיהו וטופח על פניהם כאשר הוא מספר בקיצור רב את כל הסיפור כולל שמות מלאים של כל המעורבים.....

הייתי מעלה את הסיפור והתמונות אבל הקובץ גדול מידי.

מינהר

New member
מאיר, באיזה פרק בירמיהו?

ירמיהו הוא ספר שאני אוהבת. גם ישעיהו.

ירמיהו כט כא-כד

כא כֹּה-אָמַר יְהוָה צְבָאוֹת אֱלֹהֵי יִשְׂרָאֵל, אֶל-אַחְאָב בֶּן-קוֹלָיָה וְאֶל-צִדְקִיָּהוּ בֶן-מַעֲשֵׂיָה, הַנִּבְּאִים לָכֶם בִּשְׁמִי, שָׁקֶר: הִנְנִי נֹתֵן אֹתָם, בְּיַד נְבוּכַדְרֶאצַּר מֶלֶךְ-בָּבֶל, וְהִכָּם, לְעֵינֵיכֶם. כב וְלֻקַּח מֵהֶם, קְלָלָה, לְכֹל גָּלוּת יְהוּדָה, אֲשֶׁר בְּבָבֶל לֵאמֹר: יְשִׂמְךָ יְהוָה כְּצִדְקִיָּהוּ וּכְאֶחָב, אֲשֶׁר-קָלָם מֶלֶךְ-בָּבֶל בָּאֵשׁ. כג יַעַן אֲשֶׁר עָשׂוּ נְבָלָה בְּיִשְׂרָאֵל, וַיְנַאֲפוּ אֶת-נְשֵׁי רֵעֵיהֶם, וַיְדַבְּרוּ דָבָר בִּשְׁמִי שֶׁקֶר, אֲשֶׁר לוֹא צִוִּיתִם; וְאָנֹכִי הוידע (הַיּוֹדֵעַ) וָעֵד, נְאֻם-יְהוָה. {ס}

גם הרמב"ן בפירושו בספר דברים, עוסק ב-"מגילת שושן".

מינהר

New member
תודה, מאיר. היה לי הרושם שדניאל

היה מאוחר מירמיהו. וכי דניאל חי בבבל, לא בישראל.

למעלה