הנה עוד תמונה .......... אני הכי אוהבת את קים ..... היא תסולק דיי בסוף אז הנה עוד תמונה שלה
X xena 17 New member 6/4/02 #1 הנה עוד תמונה ............/images/Emo58.gif אני הכי אוהבת את קים ..... היא תסולק דיי בסוף אז הנה עוד תמונה שלה
הנה עוד תמונה ............/images/Emo58.gif אני הכי אוהבת את קים ..... היא תסולק דיי בסוף אז הנה עוד תמונה שלה
O Outlast New member 6/4/02 #2 נמאס לי לשרשר לך! (../images/Emo58.gif מעליי) הקשיבי נא, xena, כשאת שמה תמונות, או סתם כותבת תגובות, תעשי את זה על-ידי הוספת תגובה! תאמינו לי, לכם הרבה יותר קל לשרשר מאשר לי לשרשר את ההודעות שאתם ל-א משרשרים, אז תשרשרו!!! ודי עם הספוילרים!!!
נמאס לי לשרשר לך! (../images/Emo58.gif מעליי) הקשיבי נא, xena, כשאת שמה תמונות, או סתם כותבת תגובות, תעשי את זה על-ידי הוספת תגובה! תאמינו לי, לכם הרבה יותר קל לשרשר מאשר לי לשרשר את ההודעות שאתם ל-א משרשרים, אז תשרשרו!!! ודי עם הספוילרים!!!
H HoNeY14 New member 6/4/02 #3 לפי דעתי...../images/Emo118.gif אם קים הצעירה היתה בבוראן היא היתה יותר חמודה, כי בגלל לינדסי, סיילס וברנדון שעשו לה שטיפת מוח שמבוגרים זה לא טוב אז היא ככה.
לפי דעתי...../images/Emo118.gif אם קים הצעירה היתה בבוראן היא היתה יותר חמודה, כי בגלל לינדסי, סיילס וברנדון שעשו לה שטיפת מוח שמבוגרים זה לא טוב אז היא ככה.