הנה ציור שציירתי עכשיו

magman

New member
הנה ציור שציירתי עכשיו

מקווה שתאהבו!!! MAGMAN

The Flash

New member
יואו!

זה לא פורום "וואי תראו איזה ציורים יפים יש לי!" לפרסם ציור כדי ללמוד לצייר קומיקס יותר טוב זה עוד קשור אבל סתם ציור כדי ש"יראו איזה יפה אני מצייר" זה פשוט מטומטם!

magman

New member
נכון מאוד...

אבל אתה צריך להבין, כדי להגיע לרמה מסויימת של ציור קומיקס או כל דבר אחר אתה צריך להתבסס על דעות של אחרים, הרי תסתכל על זה ככה- אם נגיד והיית תקוע בבית כל היום, הקרובים והחברים, רובם יגידו שזה יפה, מדהים וגדול. אז שסוף סוף אתה מוצא פורום שאחרים אומרים עליך מה שהם חושבים באמת, כי הם יותר טובים ממך בהרבה, אתה מאושר, ופתאום קופץ אחד ואומר דברים כאלה, אז אני יאמר לך משהו! אני באתי לכאן לא כדי להשוויץ! אלא כדי לקבל דעות מאלה שמבינים יותר טוב, אז אני מציע לך שתפסיק. magman

comicsgirl

New member
אני מסכימה איתך magman

כדי לדעת איך לצייר יותר טוב, גם קומיקס וגם סתם ככה, צריך הערות מאנשים. והאנשים האלה צריכים להיות אובייקטיביים. magman-בקשר לציור שלך: הוא נחמד אבל הגוף והפרצוף לא מסתדרים לי ביחד...לא יודעת למה.

comicsgirl

New member
צודק! ועוד איך צודק!

תעבור פה על כל הדברים ששלחו-אתה תהיה המום!!! אנשים מדהים עם כשרון ענק! חבר´ה! זה מגיע לכם!

magman

New member
הי, את מכירה...

ילדים שיש להם ממש הרבה כשרון וציורים מדהימים? אם כן, תגידי לי מי, אוקי? תודה magman או יותר נכון תומר

comicsgirl

New member
אז ככה, תומר

הם כבר לא ממש ילדים- בוא נקרא להם בוגרים, נערים (או נערות!!!) בכל אופן ככה: יש את אביב אור יש את GormE יש את ailag יש את hackmachin (לא בטוחה שאייתתי נכון..) יש את crusader ועוד המווווווון! רק חפש אותם! וחוץ מזה...יש גם אותי....

למעלה