משעשע וחביב. +../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif
עלילונת פשוטה ומשעשעת על חגיגות יום העצמאות, שעשית בטעם טוב, ועם סגנוןל ציור בכלל לא רע. מצד אחד אני יכול להבין את הסיפוק שמרגישים כשמפרסמים כזה סטריפ קליל לעומת העבודה המאומצת והארוכה שבלעשות קומיקס ארוך ומושקע יותר (כמו זה בהודעה הקודמת שלך מלפני יומיים). באיזשהו מקום, אני גם חושב שיותר חכם וטוב להתחיל מסטריפים קטנים כאלו שמגבשים את סגנון הציור ושיטת העבודה שלך מאשר להתחיל ישר ליצור עלילות ארוכות ומסובכות (גם מבחינת כתיבת העלילה, וגם מהבחינות הטכניות של עיצוב הפאנלים וכ"ו). לגבי הערות...(ישנן כמה זניחות): א. בריים הראשון בשורה השניה, נראית הדמות הבריאה עושה היימליך לדמות הנחנקת משמאל לימין. הזרימה הטבעית של הסטריפ היא מימין לשמאל כיוון שזה כיוון הקריאה בעברית. הייתי עושה FLIP לדמויות כך שהזרחן יעוךף לכיוון שמאל ולא ימינה. במצב זה העקביות בטנועה ממשיכה ליצר זרימה של הסטריפ. עוד הערה קטנה, מכיוון שמדובר בסטריפ קצר בעל מעט מאוד פריימים, כדאי לצייר את הדמויות בפרופיל מלא או חלקי ולהשתדל להמנע מאיורים פרונטליים, וזאת שוב כדי לייצר זרימה טובה יותר לקורא. באותה העת גם הייתי מכניס ברקע או בצד הפריים הזה, את הבחורה הנחנקת ברקע באיזושהיא פוזת התפתלות משעשעת. צריך לזכור שכשיש מעט פריימים ומדובר בסטריפ קצר, גם העלילה "מחוררת" ומסתמכת על אירועים מרכזיים, ולכן לווא דווקא ברור מיד מה קורה. שמירה על כיווני זרימה, והעברת יותר מידע רלוונטי כרמזים להמשך בכל פריים יסיעו להעברת המסר בצורה פשוטה יותר - הכל כמובן בתנאי שלא מדובר בפאנץ' ליין שיהרס אם יהיו רמזים מקדימים.