הנה קליפ

MiMiMor

New member
No Excuses יותר יפה ../images/Emo3.gif

הם פשוט עסוקים מידי כנראה. (לא שאנחנו יכולים להבין את זה
)

בדנתמ

New member
no excuses הוא אחד הכי יפים...

ואני שמעתי שצדיק - מלאכתו נעשית בידי אחרים... אז החלטתי שצריך להתבטל

בדנתמ

New member
ואגב no excuses...

התחדשתי לפני כמה שעות בjar of flies + sap
אז נכון שאת רוב השירים כבר הכרתי לא רע, אבל זה עדיין הרבה יותר טוב כשיש לי אותם באלבום שלהם
ואמנם אני לא מחדש שום דבר בזה שאני אומר את זה, אבל בהחלט מדובר בשניים מהאלבומים (או יותר נכון, אלבום ואי.פי.) הטובים ביותר
ומסתבר שבחנות הדיסקים שליד הסינמה סיטי יש מבחר לא רע של אלבומי גראנג'

MiMiMor

New member
תתחדש יקירי!

בכל חנות דיסקים שנכנסתי בחצי שנה האחרונה מצאתי רק אולי את Dirt ואיזה אלבום אוסף אומלל שהם הוציאו לא מזמן, מתסכל.
מאיפה אתה בירושלים?

בדנתמ

New member
האמת ש...

אני ממבשרת בכלל
את הדיסק אתמול קניתי בחנות בסינמה סיטי, כי נסעתי לשם לסרט עם אח שלי. זה כבר היה איזה 12 בלילה והוא עמד לסגור ולא היו שם כל כך אנשים, אז המוכר שם שם ברקע איזה דת' מטאל והיה מבדר למדי
והאמת שבטאואר רקורדס במבשרת מצאתי גם את above של מאד סיזן. בד"כ אין להם הרבה גראנג' בחנויות אבל יש להם במלאי ואפשר להזמין, במיוחד כשכל המוכרים שם (במבשרת) בזמנו היו חולים על גראנג' ולא יכולתי ללכת לשם בלי להעביר איתם איזו שיחה ארוכה על מהות הז'אנר
אבל את ג'אר אוף פלייס אין להם כי זה ספק אחר או משהו כזה. אם את מחפשת חנות בירושלים עם מבחר טוב של דברים טובים, אני מציע לך ללכת לאוזן השלישית או לתו השמיני. המוכר אתמול בסינמה סיטי אמר לי שביום טוב, אולי יהיו להם אפילו דיסקים של candlebox.

בדנתמ

New member
אז אני מניח לפי זה...

שאת גרה בירושלים, אבל בגלל שהדשא של השכן ירוק יותר (ואולי בגלל שיש לך כמה חברות שם) חושבת שמבשרת זה אחלה ולא מתה על העיר שלך? האמת, עם איך שחופרים לעיר הזאת את הצורה לאחרונה ואין יותר כבישים נורמלים ואיך שמזניחים עיר שהיתה יכולה בקלות להיות אטרקציה תיירותית לא פחות פופולרית מפאריז או רומא, אני לא ממש מאשים אותך

MiMiMor

New member
כל העיר הפוכה,

מעצבן במיוחד. מבשרת זה מקום יפה, שקט ונעים. בונים לי רכבת מול החלון וכל היום חופרים וקודחים, ובקיצור- לא שקט כאן ובטח שלא נעים. בכל פעם שאני נכנסת למבשרת יש כל כך הרבה צבעים מסביבי והרגשה נקייה כזאת, אבל כמו שאמרת, - אם הייתי גרה במבשרת בטח הייתי אומרת אותו הדבר על ירושלים. (נסגר ערוץ 20
) (צריכה משהו...) (לעשות...) (אולי לישון?..) (נההה.) ובקיצור- לילט

בדנתמ

New member
מצד שני...

זה טוב שנסגר ערוץ 20
זה יפנה לך זמן לדברים יותר מעניינים, כמו בהיה בקירות, או גירוד בכף הרגל
או במלים אחרות - אני לא מבין מה אנשים כל כך אהבו בתוכנית המעאפנה הזאת... מילא לעשות תוכנית מציצנית שיורדת לאנשים לחיים בצורה כזאת מוזרה, אבל לפחות שיביאו אנשים נורמליים ויעשו לפחות כאילו שיש לזה עלילה... אני אומר שתנצלי את הזמן הפנוי ותלמדי לנגן על איזה כלי או משהו.. זה תמיד יכול להתברר כשימושי בהמשך (ואם הכלי הזה יהיה תופים ואת לומדת ממש ממש מהר, אז אולי זה אפילו יתברר כשימושי לי
) ומבשרת נחמדה... חוץ מזה שמגרש הכדורגל, שהיה פעם ברשות הציבור ובתור ילד הייתי הולך לשחק שם וזה היה נחמד וזה, פתאום סגור לו... ומילא אם היתה משחקת שם קבוצה שיודעת לשחק... אבל צריך במצב הנוכחי להסב אותו למגרש פוטבול אם את שואלת אותי.. במיוחד בגלל שהוא מתחת לחלון של החדר שלי ובשבתות בבוקר הם מעירים אותי עם הצעקות שלהם. אני צריך לבנות איזה רובה קשת או רובה אויר או משהו כזה, ואז אני אוכל לעלות לגג ולנטרל את האנשים עם התופים והזמבורות.
או שאני צריך ללכת לנסות לישון.. אולי עוד שבועיים אני מתחיל עבודת יום, עד כמה שזה מבאס לקום מוקדם בבוקר, אז כדאי שאני אנסה להתרגל לזה

MiMiMor

New member
עבודה זה נהדר

בהחלט משהו לעשות עם החיים
בנוגע ל"תלמדי לנגן" אז.. , אני מנגנת על בס כבר כמה שנים, אבל עכשיו ממש קצת =\ והאמת היא שלא היה בתכנית האומללה הזאת כלום, אבל היא נועדה לחסרי מעש וחיים כמוני ככה שלא יכלתי להישאר אדישה אליה, כמה שיטחי מצידי.
גם אוהב גראנג' וגם משחק כדורגל?
מה יש באוויר של מבשרת..

בדנתמ

New member
האמת ש...

אני לא משחק כדורגל כל כך, אני מעדיף פוטבול אמריקאי. בגלל זה אני חושב שצריך להסב את המגרש למגרש פוטבול. זה בטח יקל עליי לגרור חברים לשחק ובטח ימשוך לשם גם את הקבוצות מהליגה
מנגנת על באס? זה מגניב
אם לא היית מתגייסת עוד חודשיים הייתי שואל אם את רוצה להצטרף ללהקה
אה, ובקשר לאוויר ממבשרת, אני חושב שמשהו כזה: 20% חמצן, 70% חנקן, 5% אבק מהמחצבה, 5% ג'יף של זיהום אויר של מכוניות וזה כמו בכל הארץ. נהה טוב, לפחות זה לא 50% כמו בת"א

MiMiMor

New member
פוטבול אמריקאי...

זה כזה אל באנדי
four touchdowns in one game! לפחות דבר אחד טוב בירושלים וזה האוויר הצח והצלול שבה (צלול כיין כמובן), אני חושבת שממש מצאתי יתרון יחיד בעיר הזאת על פני ת"א, אבל זה היתרון היחיד לצערי. שכחתי את השלג!, שלג.. שלג זה טוב.

בדנתמ

New member
שלג זה יתרון וטו ממש ../images/Emo13.gif

ואויר טוב יותר כמו שאמרת... ובירה זולה יותר (אבל לא פחות טובה)... ושתי קבוצות פוטבול
ובקרוב, אם הכל ילך כמתוכנן, גם מופע גראנג' חצי אקוסטי ברחבי העיר, שיכלול עיבודים לשירים של פרל ג'אם, אליס אין צ'יינס, שירים מקוריים, ועוד
*עכשיו אני מרגיש כמו קריין בפרסומת

MiMiMor

New member
רק בגלל ה"ועוד" ,

בטח גם חשבת את זה בטון של הקריינים.
אתם מופיעים נכון לעכשיו?

בדנתמ

New member
נכון לעכשיו...

נכון לעכשיו עדיין לא.אני מאמין שתוך איזה חודש זה ישתנה

MiMiMor

New member
וכמובן שחצאי האנשים

מחכים לביקורת שלך. (וגם הנהלת הפורמים) (הם פשוט עוד לא יודעים את זה)

בדנתמ

New member
אז בינתיים אני אגיד להם...

את מה שכולם יודעים כבר מזמן: זה כזה אלבום מעולה! (גם האלבום וגם האי.פי.) הוא נפתח ישר בשני שירים שנחשבים מהטובים של אליס אי פעם, ובהמשך מראה לנו שהוא עדיין מצליח לשמור על הרמה הזאת גם בהמשך האלבום. אפילו קטע אינסטרומנטלי (whale&wasp) נכנס לשם ומוסיף המון לאווירה שמשדר האלבום לדעתי, וכמובן שאי אפשר שלא להזכיר את השיר שפתח את השרשור הזה - no excuses, שגם מכבד את יצירת המופת הזאת בנוכחותו. על האי.פי. אפשר להגיד את אותו דבר. נפתח בשיר המעולה brother, שהוא מסוג השירים שנתקעים לך בראש אבל בצורה טובה, וממשיך עם עוד 4 שירים טובים. כתוב בטראק ליסט של האי.פי. שיש בו רק 4 קטעים, אבל יש גם טראק חמישי, שהוא שונה כזה באווירה שלו מה4 הקודמים. הם היו חצי אקוסטים ורגועים, והבונוס-טראק הוא כבד יותר אבל גם אלטרנטיבי יותר.

למעלה