הנה קצת מהמכות שמכונת הרעל סופגת, אני מניח שהמקקצוענים דכאן כבר ימצאו דרך

eקא זו או

Well-known member
1741801987455.png

Uri Misgav

odeonrStps431tga 613a3 r9503 utP 13ha2114u2M30:66g0u20cMt47c ·
יום רע למכונת הרעל 2.
בית המשפט חייב את דינה דרומי, אמה של נוה דרומי, לפצות את יאיר גולן ב-20 אלף שקלים ולפרסם התנצלות על דברי הבלע האיומים והשקריים שייחסה לו.
דרומי פרסמה תחילה את ההתנצלות בפוסט סגור לחברים בלבד, אז כשירות לציבור הנה הוא לעיונכם.
דינה, תבקשי מטלי גוטליב לתת יד, אחרי הכל הסתמכת עליה ולה יש חסינות אז אני בטוח שהיא תשמח לעזור!

Harrington

Well-known member
מנהל
צפה בקובץ המצורף 124772

Uri Misgav

יום רע למכונת הרעל 2.
בית המשפט חייב את דינה דרומי, אמה של נוה דרומי, לפצות את יאיר גולן ב-20 אלף שקלים ולפרסם התנצלות על דברי הבלע האיומים והשקריים שייחסה לו.
דרומי פרסמה תחילה את ההתנצלות בפוסט סגור לחברים בלבד, אז כשירות לציבור הנה הוא לעיונכם.
דינה, תבקשי מטלי גוטליב לתת יד, אחרי הכל הסתמכת עליה ולה יש חסינות אז אני בטוח שהיא תשמח לעזור!
סתם סקרנות, על כמה נתבעה דרומי לכתחילה?

eקא זו או

Well-known member
והתשובה לשאלה היא ...?
איי, אולי תשנה קצת
אתה כלכך צפוי, שזה ממש משעמם לדבר אתך פוליטיקה.
לך תלמד מ-מראבו, הערבי-היהודי. בניגוד אליך הוא ממש מתאמץ להיות "מקורי/מבריק/חדשני/אחראי ל"נוקאאוט" הפולמי", ואתה?
כנראה לא סתם נבחר הניק שלך.

Harrington

Well-known member
מנהל
איי, אולי תשנה קצת
כשאתה תשנה, כלומר תענה לשאלה, לא אצטרך לחפש את התשובה שלך עליה. ככה פשוט.
אתה כלכך צפוי, שזה ממש משעמם לדבר אתך פוליטיקה.
נו מה לעשות. אני בס"ה מגיב לדבריך. נשאלה שאלה, הגבת באריכות אך מבלי להתייחס אליה כהוא זה. אך טבעי שאשאל היכן אוכל למצוא את תשובתך. אם זה צפוי, אין לי אלא לקוות שתשנה ממנהגך, פשוט תתחיל להשיב כשאתה מגיב, והשאלה החוזרת הצפויה שלי תתייתר לה.
לך תלמד מ-מראבו, הערבי-היהודי. בניגוד אליך הוא ממש מתאמץ להיות "מקורי/מבריק/חדשני/אחראי ל"נוקאאוט" הפולמי", ואתה?
כנראה לא סתם נבחר הניק שלך.
שוב, הרבה מלל, אך ללא מענה. אז מה לעשות, הנה תגובתי הצפויה כל כך: האם יש מצב שתשיב פשוט לשאלה שנשאלה ועליה אתה עושה עצמך מגיב כל פעם מחדש, בלי להגיב בפועל?

eקא זו או

Well-known member
כשאתה תשנה, כלומר תענה לשאלה, לא אצטרך לחפש את התשובה שלך עליה. ככה פשוט.

נו מה לעשות. אני בס"ה מגיב לדבריך. נשאלה שאלה, הגבת באריכות אך מבלי להתייחס אליה כהוא זה. אך טבעי שאשאל היכן אוכל למצוא את תשובתך. אם זה צפוי, אין לי אלא לקוות שתשנה ממנהגך, פשוט תתחיל להשיב כשאתה מגיב, והשאלה החוזרת הצפויה שלי תתייתר לה.

שוב, הרבה מלל, אך ללא מענה. אז מה לעשות, הנה תגובתי הצפויה כל כך: האם יש מצב שתשיב פשוט לשאלה שנשאלה ועליה אתה עושה עצמך מגיב כל פעם מחדש, בלי להגיב בפועל?
על מה להגיב בדיוק?
למדתי ממך איך "להגיב". וחבל שבמקום להשתמש בהערות העריכה שלי אתה מקבל אותן כ"עלבון" ומתבצר ברטוריקה הגרועה שלך, שהופכת אותך לעוד אחד מליצני העיר העומדים ב"שער עיר" ומקרקרים בלי סוף.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
צפה בקובץ המצורף 124772

Uri Misgav

יום רע למכונת הרעל 2.
אוי זה טוב@
דינה דרומי דמות ידועה בטבעון.
נוה דרומי, דמות ידועה בתקשורת.
תודה על המידע המועיל הזה...

certified.woke

Well-known member
אוי זה טוב@
דינה דרומי דמות ידועה בטבעון.
נוה דרומי, דמות ידועה בתקשורת.
תודה על המידע המועיל הזה...
התנצלות "מוזרה".
מי בעולם מסתמך על טענות טלי גוטליב?!
אלוף (מיל.) יאיר גולן סוכן מדינה זרה?
אחת משתיים: או שדינה דרומי אימבצילית חסרת-תקנה, או שההתנצלות שלה לא כנה, אלא מן השפה ולחוץ תוך הטלת האשמה על גוטליב.
מכיוון שאני הומניסט אוהב-אדם אניח שהיא אימבצילית חסרת-תקנה, ולא בלתי-כנה...

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
התנצלות "מוזרה".
אחת משתיים: או שדינה דרומי אימבצילית חסרת-תקנה, או שההתנצלות שלה לא כנה, אלא מן השפה ולחוץ תוך הטלת האשמה על גוטליב.
דינה דרומי היא גננית מקצועית.
בעלה בועז דרומי, אף הוא נחשב גנן ומעצב גינות.
שניהם אנשי ימין "מובהקים".
מכאן תמשיך ותגדיר אותה הלאה.

שחר 676

Well-known member
התנצלות "מוזרה".
להלן תגובתה של חברת הכנסת גוטליב.

שחר 676

Well-known member
ש

רגע. אז מה זה אומר? שהביביסטית הדרומית היא סתומה או שהגוטליביסטית משקרת?
זה אומר דבר פשוט.

הגברת גוטליב עומדת בתוקף אחרי כל מילה שאמרה על יאיר גולן אז בהחלט יתכן שאמא של נווה דרומי לא ציטטה נכון או טענה דברים שלא היו ולא נבראו.

למיטב ידיעתי , עד כה , כל מילה שנטענה על ידי הגברת גוטליב היתה מדויקת לחלוטין.

DANIAVNI

Well-known member
זה אומר דבר פשוט.

הגברת גוטליב עומדת בתוקף אחרי כל מילה שאמרה על יאיר גולן אז בהחלט יתכן שאמא של נווה דרומי לא ציטטה נכון או טענה דברים שלא היו ולא נבראו.

למיטב ידיעתי , עד כה , כל מילה שנטענה על ידי הגברת גוטליב היתה מדויקת לחלוטין.
חה חה חה חו חו חו
למיטב ידיעתך .......

ייאמר לזכותך שכתבת את הדברים ככה
שלכאורה אי אפשר לתבוע אותך תביעת דיבה
אם כי גם הפנייה לדברים שנאמרים כהוצאת דיבה
מהווים גם כן עילה לדיבה
תכין פפלימוס
גב' גולן תשמח להחליף קרמיקה באמבטיה .

שחר 676

Well-known member
חה חה חה חו חו חו
למיטב ידיעתך .......

מהווים גם כן עילה לדיבה
תכין פפלימוס
אני דיברתי על הידיעות אותן הביאה גברת גוטליב בעבר....כמו על תפקידו של בעלה של גברת ברסלר.

מעבר לכך - הגברת גוטליב טוענת שהיא לא אמרה את מה שגברת דרומי טוענת כי נסמכה עליו ואני בשלב זה בוחר להאמין לה בשל האמינות שאני רוחש לה מה גם שניתן לבדוק זאת בנקל..... אלא אם כן יוכח אחרת כמובן.

שחר 676

Well-known member
חה חה חה חו חו חו
למיטב ידיעתך .......

מהווים גם כן עילה לדיבה
תכין פפלימוס
ואל תשכח שאני הבאתי את תגובתה של הגברת גוטליב בתגובה להאשמה שגולגלה לפתחה על ידי דינה דרומי.

זה הכל יקירי.

עבדכם הנאמן הביא לתשומת לבכם את תגובת חברת הכנסת גוטליב לנושא והוספתי כי לאור ניסיון העבר אני באופן אישי נוטה לייחס אמינות סבירה לידיעות היוצאות מפיה.

certified.woke

Well-known member
ואל תשכח שאני הבאתי את תגובתה של הגברת גוטליב בתגובה להאשמה שגולגלה לפתחה על ידי דינה דרומי.

זה הכל יקירי.

עבדכם הנאמן הביא לתשומת לבכם את תגובת חברת הכנסת גוטליב לנושא והוספתי כי לאור ניסיון העבר אני באופן אישי נוטה לייחס אמינות סבירה לידיעות היוצאות מפיה.
הנה מה שאמרה גוטליב בכנסת על יאיר גולן, ב- 23/12/2024, בטקסט מצוטט ובוידיאו (2:05 דקות).

לדעתי, על האפוטרופוס הכללי למנות לה מטפל אישי שידאג לכך שתיטול תרופותיה כסדרן.

הנה למשל דברי בפורום זה "מולבשים" על הטקסט של גוטליב:

'גברת גוטליב, נעים מאוד, כותב אנונימי ב"תפוז" אומר לך בשם האנונימיות שלו את הדברים הבאים: הקשיבי טוב, את לא נהנית מצו איסור פרסום מהסיבה הפשוטה שלא נחקרת בתיק הפדופיליה', אני אומר. 'מעניין מאוד למה לא נחקרת בתיק פדופיליה, ולכן אין צו איסור פרסום. צו איסור הפרסום הוא על עדי תביעה, מעורבים בפרשה. לא נחקרת. ואני שואל אותך גוטליב, למה לא נחקרת? מי מאתרג אותך?'...

נערך לאחרונה ב:

שחר 676

Well-known member
הנה מה שאמרה גוטליב בכנסת על יאיר גולן, ב- 23/12/2024, בטקסט מצוטט ובאודיו (2:05 דקות).

לדעתי, על האפוטרופוס הכללי למנות לה מטפל אישי שידאג לכך שתיטול תרופותיה כסדרן.

הנה למשל דברי בפורום זה "מולבשים" על הטקסט של גוטליב:

'גברת גוטליב, נעים מאוד, כותב אנונימי ב"תפוז" אומר לך בשם האנונימיות שלו את הדברים הבאים: הקשיבי טוב, את לא נהנית מצו איסור פרסום מהסיבה הפשוטה שלא נחקרת בתיק הפדופיליה', אני אומר. 'מעניין מאוד למה לא נחקרת בתיק פדופיליה, ולכן אין צו איסור פרסום. צו איסור הפרסום הוא על עדי תביעה, מעורבים בפרשה. לא נחקרת. ואני שואל אותך גוטליב, למה לא נחקרת? מי מאתרג אותך?'...
אני לא ראיתי כאן לשון הרע.
אני ראיתי כאן תהיות ושאלות מצד חברת הכנסת גוטליב.

האם שאילת שאלות אינן חלק מתפקידיו של חבר כנסת ?

DANIAVNI

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 124772

Uri Misgav

יום רע למכונת הרעל 2.
אז זהו
תספרו לגאונת הדור
שלטלי גוטליב יש חסינות ולה אין חסינות .
לא צריך לוותר לה
"ניבלת שילמת "

למעלה