הנה רעיון נחמד שלקחתי מפורום אחר

Nir of GondoliN

New member
הנה רעיון נחמד שלקחתי מפורום אחר

איזה פתיחת גיטרה או סתם פתיחה של שיר הכי מעבירה לכם צמרמורת בעמוד השדרה ועושה לכם את זה? אני יודע שזה קשה אבל בטוח יש כמה מועדפים. דרך אגב זה לא חייב להיות השירים הכי טובים פשוט אלה שהפתיחה שלהם אועשה לכם את זה. לי יש כמה: Shine on you crazy diamond, Echoes, us and them ו- comfortably numb

meandmeandme

New member
ממממממממממממ... ../images/Emo4.gif

אני מאוד אוהב את הפתיחה של Breath. ממש לפני שהמוסיקה נכנסת כזמרת ריקה צורחת ברקע. אךךך.. איזה רגע. גם לTime, Echoes או Shine On יש פתיחה מכובדת. Echoes עם הסולו גיטרה התת ימי, Time עם הסולו תופים המקורי, וShine On עם סולו הקלידים המרגש. הפתיחה של Corporal Clegg גם ענקית. וWish You Were Here וHave a Cigar וWelcome to the machine חח.. יש לי בערך את כל ויש. גם לPigs יש אחלה פתיחה ו.. ו.. ואני יפסיק פה לפני שאני ירשום כל שיר של פינק פלויד.
. עוד פתיחה שאני רוצה לציין, שהיא לא ממש של פינק פלויד. זה הפתיחה של השיר Roundabout של Yes. פשוט גאוני עם תשאלו אותי.

נימרודל

New member
שלי:

יש כמה של פינק פלויד וכמה שלא: הנה של פינק פלויד אקוס, שיין און, ווי יו, שיימוס, פירלס ויש עוד. לא של פינק פלויד: brave new world/ airon maiden, heavy horses/ jethero tul, fallen angel/ king crimson ועוד ועוד...

אני אוהבת...

דווקא את הסוף של קומפרטבלי נאמב, (הדיסטורשן...זה מצמרר כזה, במיוחד בסרט) ולא של פינק פלויד? כל דבר שקשור לגאנז אנד רוזס...הם מלכי הגיטרות ללא ספק.

malolds

New member
Speak to me

בלתי אפשרי לחשוב על אחר... גדילה הדרגתית של קצב הלב, שמיעת משוגעים צועקים, מכונות כסף, רופאים מדברים, שעונים, צחוק של מטופים ומתגבר ומתגבר עד לפיצוף ולמלודיה שבאה לאחריו. פשוט מדהים Who do they come up with this stuff??? פשוט גאוני.

למעלה