הנה שאלה אליך אייל ( או אייל השני)

@poet

New member
הנה שאלה אליך אייל ( או אייל השני)

המממ אני לא מתבייש להודות שיש לי בעיה לחבר את הוודו החדש שלי (-: לטלויזיה לשניהם יש יציאות של אס ווידאו . הכל אמור להיות נהדר ואפילו התקנתי את העזרים של הוודו מתוך הדרייבר אבל המממ כלום . יש לי טלויזה דיי חדשה שתומכת בהכל אבל משום מה... ובכן הבנתם את הרעיון עיצות יתקבלו בברכה בעעעעע

eYaL

New member
מה שאולי לא עשית זה לתאם את התדר של הטלויזה...

alexsam

New member
סתם רעיון!!!

אולי תנסה עם טלויזיה אחרת??!! ואם זה יעבוד אתה תוכל לדעת שהבעיה היא עם הטלויזיה שלך. אני אהבתי את הרעיון של אחד מEYALים :cool: שמציע לחבר את כרטיס מסך דרך מכשיר הוידאו, זה אמור לעבוד. אלכס, מנהל פורום ``תוכנות``.

eux

New member
העברת אות ווידאו

אז כעיקרון יש מספר שיטות להעברת האותות כאשר הפופולריים הם: RF - שיטה המעבירה את האות כאות רדיו באמצעות כבל מסוכך. אם אתה משתמש בשיטה זו תמצא כבל מסוכך בודד המעביר את אות הקול ואות הוידאו. במקרא כזה יש לכוון את מקלט הטלויזיה לתדר בו משדר הכרטיס. AV - שיטה זו מעביר את האותות בשני כבלים מסוככים. אחד לאות הוידאו והשני את אות האדיו(קול). בשיטה זו עוקפים למעשה את המקלט במכשיר הטלביזיה ומכניסים את האות ישירות למערכת הקול והתמונה (שיטה איכותית יותר). ועכשיו...... באיזה שיטה משדר הכרטיס את האות? יש ויש...... אם בכבל בודד, קרוב לוודאי שצריך לסרוק את כל תחום התדרים באמצעות המקלט (טיונר) של מכשיר הטלביזיה. רוב המכשירים משדרים בתחום הפחות שימושי לשידור באויר הוא תחום ה-UHF בהצלחה

Ey@L

New member
אני נחשב האייל השני, השלישי? או אולי הרביעי?

אולי בכל זאת הטלוויזיה לא תומכת בזה...מי יודע? אז לפחות תוכל לנסות , אצלי זה כן עזר, דרך הוידאו לחבר, כלומר תחבר את המחשב לווידאו ומשם לטלוויזיה. הוידאו בד``כ תומך ביותר סוגי שידור, ומסוגל לעשות המרה טובה ביניהם.

למעלה