הנה שאלה לכולם

hadassi

New member
הנה שאלה לכולם

מה אתם חושבים על מיוז? יש הרבה שאומרים שהסגנון שלהם דומה לרדיוהד אבל אני לא חושבת ככה...

Her Circulation

New member
מיוז

להקה טובה. אני בטוח שטובה מאוד בהופעות חיות. יש הרבה קשר וקווים זהים בין רדיוהד ומיוז. שתי הלהקות מאנגליה. ולסולן של שתיהן קול גבוה. וזהו בערך. הם לא ממש התפתחו באלבום השני.

thomas78

New member
ציפיתי מהם להרבה יותר

האלבום הראשון שלהם די טוב והעביר לי בכיף שעות של שעמום. אח"כ זה כבר התחיל למצות את עצמו, את האלבום השני אני לא אקנה, הבנתי את הפרנציפ. הם שואבים רעיונות מרדיוהד אבל עומדים יפה בזכות עצמם. ההשוואה ביניהם כבר מאחורינו הייתי אומרת...

ככה

הם בטח מאד מושפעים מרדיוהד, ואפשר לראות דמיון ביניהם, אז אפשר להבין למה אומרים שהסגנון שלהם דומה. אבל, לדעתי, הם לא קרובים אפילו, פעם הייתי מסוגל לשמוע שיר שלהם, אבל היום אני מעביר תחנה. פעם ראשונה ששמעתי את plug in baby ברדיו, לא הבנתי מי משמיע תרגילים לגיטריסטים מתחילים ברדיו. אני לא כותב את זה כהשמצה, זה רק הטעם שלי

~*~gaL

New member
מיוז

הדיסק החדש שלהם הגיע אלי, צרוב, ואני אשמע אותו. כמובן אם הוא יהיה טוב אני אקנה אותו, ובינתיים אהבתי שירים שלהם ששמעתי. בקיצור: אני חושבת שהם טובים :)

A Pig in a Cage

New member
דווקא את הדיסק החדש

אהבתי - ואני עדיין אוהב, בניגוד לראשון שממש ממש לא אהבתי. יש בחגש משהו מיוחד ושונה, לדעתי, ולא הם לא סתם מנסים לחקות את רדיוהד. הם דומים, נכון, אבל בזה מסתכם הכל, כפי שכבר נאמר פה

fuzzims

New member
יש להם משהו

האלבום הראשון - אלבום טוב, אבל חוץ מכמה רגעים, משעמם מדי האלבום השני - מוסיקלית הוא אלבום טוב מאוד, אפילו קצת חדשני, מומלץ בחום, במיוחד אם לא מנסים לחשוב על הליריקס הבנאליים משהו.

למעלה