הנה - שאלה

magenta73

New member
הנה - שאלה

לחברה שלי יש שכן. והם ידידים טובים, הפכו להיות במרוצת השנים. לפני כמה זמן זה נהיה קצת יותר מידידות, אבל לא לכיוון של משהו רציני, אלא יזיזות כדברי העם. הבעיה היא שהחברה שלי לא ממש מרותה מהסקס עצמו. מה עליה לעשות? לסגור את הבאסטה או להתחיל ללמד אותו (משמע, גם להגיד לו שלא ממש כיף לה איתו במיטה, שזה משהו די אכזרי לעשות, לא?) לטיפולכם.

magenta73

New member
תודה על התשובה המפורטת.

באמת. איך את המגדיר פוטנצאל, בדיוק?

magenta73

New member
לא יודעת

הוא רואה את זה בתור "סידור" לאם שני האנשים חרמנים, אז למה לא. השאלה אם בכלל יש מקום להסביר/להשקיע/ללמד ב"סידור" שכזה, או שפשוט להשקיע את האנרגיות במקום אחר...

Vdrums

New member
במבט ראשון, שווה להשקיע בגלל הקירבה

הם שכנים, מה יותר נוח מזה?

magenta73

New member
מאוד פרקטי

אך לאו דווקא מעשי... אתה לא חושב? וחוץ מזה... איך בדיוק אפשר להשקיע בזה? בלי לערער לו את האגו? (אתה חרא זיון/לא כיף לי) לקחת אותו לאימוני בשדה קרב?

זמשוש

New member
את האנרגיות עדיף להשקיע

בלמצוא שותף רציני ולא סתם יזיז אבל... אם הוא אחד מהאופציות היחידות בטח שמא נגיד האופציה הנוחה היחידה באותה עת לסקס אז שווה להשקיע להראות לו מה היא אוהבת, זה רק יהיה לטובת החברה בהמשך... אם את אומרת אגב, שללמד אותו משמע להגיד לו שלא ממש כיף לה איתו, אז אני מבינה שעד עכשיו היא "זייפה"? לדעתי זיוף זה הרבה יותר אכזרי, לשני הצדדים ובמיוחד למי שמזייף...

magenta73

New member
אז זהו

מהבנתי היא ממש לא זייפה ולו לא ממש היה אכפת... אז....

זמשוש

New member
אז הוא לא יפגע

אם היא תנסה לנתב אותו למקומות שיובילו אותה למקום הנכון... ואם זה עדיין לא יעניין אותו והוא לא יראה נכונות לספק אותה... זה אומר דרשני. לא?

Vdrums

New member
היא מכירה אותו אישית, האם הוא יסכים

ללמוד ולהשקיע בסקס או שהוא מחפש להיכנס ולצאת כמו מישהו שחונה בחניה כפולה באבן גבירול בצהרי היום ונכנס לפיצוציה לקנות טורטית? אם הם ידידים קרובים, אני חושב שיש מקום לשיחת עידוד.

magenta73

New member
וזה שהיא מכירה אותו אישית

לא אומר שהיא מכירה את הרגלי המיטה שלו, תומר....

orrin

New member
אפשר ללמד גם בלי לפגוע

אם היא חושבת שהוא שווה את זה, היא יכולה ללמד אותו מה טוב לה, מה כיפ לה גם בלי להגיד "אתה חרא זיון". מעבר לזה, יש משהו סקסי בגבר/אישה שיודעים להגיד מה טוב להם השאלה היא לא מה אומרים אלא איך. לא ככה?

הנה - סוג של תשובה

האם ללמד אותו משמע בהגדרה להיות בוטה ? שהרי ניתן להגיד את הדבר במליון ואחת דרכים - מילוליות ומעשיות... לכוון, להגיד מה נעים ומה לא, להראות וכו'... לא חייב להיות - תשמע, חרא זיון, גש, קרא כמה מדריכים, תעשה שיעורי בית ותחזור לביקורת.... כנ"ל לגבי אם לבחור אם להשאר או לא... מה את היית אומרת לה אם זה כן היה משהו רציני ? יש הבדל ?

למעלה