הנה שאלה...

magenta73

New member
הנה שאלה...

יש לכם קווים אדומים? דברים שלעולם לא תעשו (וכן, מותר להגיד לעולם לא), דברים שלעולם לא תנסו?... דברים שלא תסלחו עליהם?... דברים שעליהם כן תפסלו משהו... (ולא על דברים שטחיים כמו גובה/משקל/שיעור יתר וכו') וחוץ מזה... מה נסגר עם הקוקולידה?... משעמם... :(

bulb

New member
יש מספר דברים שלעולם לא אעשה...

אבל את כולם כבר עשיתי

לצערי או לשימחתי

אין לי שום קו אדום (מלבד אולי גרימת נזק במתכוון לאדם אחר). אני לא מאמין בזה. אני מעדיף להתחרט על משהו שעשיתי מאשר להתחרט על משהו שהייתי יכול לעשות... ולמדתי בדרך הקשה שלהגיד "אף פעם" לא תופס... מה שאני ידעתי פעם - השתנה עם השנים - כולל דיעות. ומה שאני יודע היום - ישתנה עם השנים בהתאם... אז כל עוד לא מדובר בפגיעה במישהו - למה לשלול אופציות ?

orrin

New member
אני....

יש לי קווים אדומים, שכולם מסתכמים בדבר אחד: המוסר שלי לא זז על מדד שבו כמות ה"כן" צריכה להיות ביחס כלשהו לכמות ה"לא", אלא שבכל דבר שאני אומרת עליו כן אני שלמה באותו רגע. וזה הקו האדום שלי, שמתפרש על כל כך הרבה תחומים..... החל מפגיעה באחרים וכלה בדברים שלי עם עצמי. מה איתך??? אם את שואלת את גם עונה, ככה זה עובד לא???

magenta73

New member
קווים אדומים

אני לא אהיה קשורה לבגידה. אם זה לבגוד או להיות עם גבר במערכת יחסים. ואני לא אסלח על זה. אני לא אפגע במשהו בכוונה תחילה, פיזית או נפשית, ואני אנסה מאוד לא להיות בחברת אנשים הפוגעים בכוונה (וזה כמובן לוקח זמן לדעת ולהכיר). ואני לא אסלח על זה. אממ... זה בעיקרון הכללי.

Vdrums

New member
לא אבגוד ולא אסלח על בגידה.

אמון וכנות זה במקום הראשון.

למעלה