הנה שאלון היכרות לכל מי שמעוניין:

d r o r y

New member
הנה שאלון היכרות לכל מי שמעוניין:

הנה שאלון היכרות לכל המעוניין,שהועתק מפורום אחר.סתם להכיר קצת יותר אחד את השני.אשמח לתגובות. השאלות הן בנוסח זכר רק לצורך הנוחות.כמובן אין לענות תשובות מתחכמות,אלא מה שאתם באמת חושבים.אז הנה: -שאלות אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? 3.שתייה קרה או חמה? 4.לחם או מצות? 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף כרמבו על הראש בזמן מסיבה? 6.סבתא או סבא? 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? 8.סוודר או מעיל? 9.שקט או רעש? 10.מרק או דייסה? 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? 13.אתניקס או תיסלאם? -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: 2.סיפוק: 3.שמחה: 4.ריקודים: 5.ציפור: 6:מוזיקה: 7.בעלי חיים: 8.ג'ינס: 9.חיים: 10.מוות: 11.אהבה: 12.שינאה: 13.ילדים: 14.הורים: 15.חברים: -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? 2.שתייה אהובה? 3.אומניי מוזיקה אהובים,חוץ מגידי(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? 4.עונה אהובה? 5.צבע אהוב? 6.רגש אהוב? 7.מתקן לונה-פארק אהוב? 8.חיה אהובה? 9.חמש האנשים האהובים ביותר? 10.סרט אהוב?

d u c k y

New member
מתחילה

1. עולם ללא מחלות וללא זיקנה. 2. ממשיכה עם החלום. 3. לא - הייתי מתעסקת בתחביבים שלי. 4. לא 5.לא 6. הייתי מעניקה חיים מושלמים להורים שלי ולסבא וסבתא 7. הייתי אוכלת אותו מספר ארוחות - רק התפריט היה אחר... 8.אין לי מושג 9. היה כאן הרבה יותר רעש. וגם יותר מעניין. זה או זה: 1. סופרמן 2. אף אחד מהם 3.שתייה קרה 4.לחם 5.מים באמצע הרחוב!!! 6.אי אפשר לענות על זה במקרה שלי 7.כחולות 8.סוודר 9.רעש 10. מרק 11.מיסטיקה 12. במקרה שלי זה אצל בחור - לכן אבחר בכתפיים 13.תיסלם אסוציאציות: 1. מציאות 2. אהבה 3.מוזיקה 4.נחמד 5.שיר 6.חיים 7. כלב 8.משופשף 9. לידה 10.לא נעים זהו, נמאס לי, אם הגעתם עד לכאן - בירכותיי

הוד11

New member
שלי

1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם- שלא יהיו מלחמות 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים- תמיד בסופו של דבר חייבים לחזור לקרקע 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת- לא הייתי קונה לי זולה בהוואי וחי שם כל החיים 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה- לא 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר- פחות מעשר יותר מ5 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה- ההורים שלי 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...- לארוחת בוקר הייתי בולע שנ מנגלים של פרגיות לצהריים איזה חמש פיצות ובערב מקיא הכל 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך- לא נראה לי, אנשים אף פעם לא מרוצים מהמנהיגים שלהם 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה- החיות שבראש שרשרת המזון היו שולטות בעולם -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)- מוחמד עלי כי סופרמן הוא לא אמיתי 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים- שניהם לא מגניבים אבל אם כבר מלאכים 3.שתייה קרה או חמה- מים קרים 4.לחם או מצות- לחם 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף כרמבו על הראש בזמן מסיבה- קרמבו 6.סבתא או סבא- סבתא כי סבא לא היה לי אז אני לא יודע איך זה 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות-חומות 8.סוודר או מעיל- סוודר 9.שקט או רעש- שקט 10.מרק או דייסה- דייסה 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה- פסיכולוגיה 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים- הרגליים 13.אתניקס או תיסלאם- טיפקס!!!! -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: סרט 2.סיפוק: הקלה 3.שמחה: סיפוק 4.ריקודים: מסיבה 5.ציפור: עץ 6:מוזיקה: מדיה פלייר 7.בעלי חיים: נשיונל ג'אוגרפיק 8.ג'ינס: ג'ינס 9.חיים: רוח 10.מוות: קבר 11.אהבה: לב 12.שינאה: שהדם רותח 13.ילדים: זה שמחה 14.הורים: זה ברכה 15.חברים: כנ"ל -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב- אוכל של סבתא 2.שתייה אהובה- קפה בבוקר 3.אומניי מוזיקה אהובים,חוץ מגידי(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)- טיפקס ,נירוונה, פרל ג'אם, אליס אין צ'יינז 4.עונה אהובה- חורף 5.צבע אהוב- אפור 6.רגש אהוב- לא יודע 7.מתקן לונה-פארק אהוב- הטיל ביורו דיסני 8.חיה אהובה- תוכי 9.חמש האנשים האהובים ביותר- המשפחה שלי 10.סרט אהוב?

הוד11

New member
סליחה לא ראיתי את הסעיף האחרון

סרטים אהובים- עשה את הדבר הנכון, מלקולם איקס, עיר האלוקים, דרום אמריקה באופנוע, פורסט גאמפ, מרי פופינס ובמקום הראשון: אליס בארץ הפלאות

alonweinstein

New member
אפשר גם ?

1.שכל אחד יוכל להגשים את החלומות שלו מבלי שזה ייפגע באחרים 2.אם בתוך החלום הייתי מודע לכך שזה חלום - אז לקום. אם לא אז בכיף להמשיך לישון. 3.לא באופן סדיר, אולי עבודות התנדבותיות פה ושם כשמתחשק. 4.לא. מה זה ייתן לי.כשמישהו ירצה שאני אעשה עם זה משהו הפשע יתגלה. 5.אם זה היה מקובל ? בטח מאות, אבל סביר שבדרך כבר היו רוצחים אותי, לא?6. הייתי עורך הגרלה בין בני משפחתי וחבריי הקרובים. 7.וואו, ממש המון כולל בשר בצקים מתוקים מלוחים פיצות ספגטי לזניה סטייקים המבורגירים עוגות ממתקים ועוד ועוד ועוד 8. לא מעולם לא הוכשרתי לתפקיד הזה. 9.הרבה יותר מעניין זה בטוח - והמון מיני חיות חדשים... -שאלות זה או זה: 1.ברור שסופרמן 2.פיות (בשביל בנים) ומלאכים (בשביל בנות) 3.קרה 4.לחם 5.לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה? 6.שווה 7.כחולות. 8.מעיל. 9.שקט. 10.מרק. 11.פסיכולוגיה. 12.ישבן 13.תיסלם -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: מתוק 2.סיפוק: מין 3.שמחה: רבה שמחה רבה אביב הגיע פסח בא 4.ריקודים: ריקודי עם 5.ציפור: תוכי 6:מוזיקה: מנוחה 7.בעלי חיים: כלב 8.ג'ינס: ליוויס 9.חיים: ילדים 10.מוות: בכי 11.אהבה: חום 12.שינאה: רשע 13.ילדים: כיף 14.הורים: דואגים 15.חברים: חשוב -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? שניצלים של אמא ישר מהמחבת 2.שתייה אהובה? שייק בננה תמר 3.אומניי מוזיקה אהובים,חוץ מגידי(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? שלום חנוך 4.עונה אהובה? חורף 5.צבע אהוב? כחול 6.רגש אהוב? אהבה 7.מתקן לונה-פארק אהוב? בלונה גל - אבובים 8.חיה אהובה? כלב 9.חמש האנשים האהובים ביותר? מבין המשפחה והחברים. זה מצריך הרבה יותר מחשבה משאלון קצר כזה 10.סרט אהוב? בחזרה לעתיד

למעלה