הנה שוב האביב והקיץ מגיעים

nothstar001

New member
הנה שוב האביב והקיץ מגיעים

מישהו פה זוכר איך נראה הים , אני לא ! לא הייתי בים כבר משהו כמו 11 שנים פשוט לא בא לי ללכת למקום עם הרבה אנשים ועוד צריך להיות "חשוף" ראיתי בסרטים ובתמונות שהים הוא מקום נפלא עם שקיעות יפייפיות שעד היום לא ראיתי. לעיתים אני תוהה למה אני לא הולך אבל אני פשוט לא מסוגל , אני מרגיש משותק אני יודע שאפילו שאלך אני לא אהנה לא יודע פשוט אני סובל שם אני מנסה להבין איך כל האנשים נהנים אבל אני לא מצליח לחבר את ה 1 + 1 ומה שאמור להיות יום מהנה בחוץ הופך להיות יום שאתה רק מחפש דרך לקצר את הזמן השהיה בחוץ וכשאי אפשר אני פשוט עוצם את העיניים או בוהה בחפץ כלשהו כדי להסית את תשומת הלב למשהו אחר טוב אביב , כולם נהנים בחוץ חוץ ממני !!!

Pure Heart

New member
וזה בסדר-

לשנוא את הים(מניסיון). וגם אני לא ראיתי שקיעה מדהימה ביופיה. למה זה רע

../images/Emo42.gif ים...

ההרגשה שכולם נהנים חוץ ממך,היא קשה מאד אבל אולי דווקא הרגשה זו יכולה לעורר בך את הדחף לשנוי. אתה לא מבין איך כולם נהנים...לא כולם נהנים. יש גם כאלה שלא באו לים כמוך ויש כאלה בים שמרגישים רע מכל מני סבות וכן... יש כאלה בים שנהנים. אני ממליצה לך לא לוותר. גם אם אתה יודע שאם תלך לא תהנה, ובאמת לא תהנה- בכל זאת יש ערך לנסיון כי הוא מביא לתהליך בו כל נסיון יהיה כרוך בפחות ופחות לחץ, עד שיום אחד תגלה שגם אתה נהנה בים. מה דעתך לנסות ללכת לים, בפעם הראשונה, לא בשעות העומס, כשהשמש קופחת והים הומה אדם, אלא מוקדם בבוקר, בשבת או ביום חול, כשהים כמעט ריק, רק כמה זקנים מתעמלים... מה דעתך? זכור שיש ערך לנסיון, גם אם לא תהנה מיד בפעם הראשונה. נסה ושתף אותנו. סקרנית לדעת אם העזת ואיך התמודדת.

למעלה