הנה שימו לב אזרחי ישמעאל. אל תאמינו לתשקורת שלכם טראמפ יתן לכם תופינים

ואחר כך הוא יקרע לכם את התחת.
הנה אני מזהיר אתכם עכשיו הקשר עם המפלגה הרפובליקנית הוא מסוכן שבעתיים לקשר עם ביידן וממשלתו האנטישמית.
לביידן היה קל לומר לא. לטראמפ המנהיגים שלכם לא יעזו לומר עד כאן לך חפש את החברים שלך בצפון קוריאה ועוף לנו מן העיניים.
אתם תשלמו מחיר כבד מנשוא על הקשרים שלכם עם המפלגה הרפובליקנית.
ראו הוזהרתם. מדינה פלשתינית ביהודה ושומרון בדרך. טראמפ ימכור אתכם בשביל האינטרס האמריקאי.
ראו הוזהרתם. סעודיה יכולה להמתין לשלום ונורמליזציה עם ישמעאל עוד 20 שנה. סעודיה צריכה אתכם אמריקה צריכה את סעודיה ואתם תשלמו את המחיר.
ראו הוזהרתם.

evglev1

Well-known member
מנהל
ואחר כך הוא יקרע לכם את התחת.
הנה אני מזהיר אתכם עכשיו הקשר עם המפלגה הרפובליקנית הוא מסוכן שבעתיים לקשר עם ביידן וממשלתו האנטישמית.
לביידן היה קל לומר לא. לטראמפ המנהיגים שלכם לא יעזו לומר עד כאן לך חפש את החברים שלך בצפון קוריאה ועוף לנו מן העיניים.
אתם תשלמו מחיר כבד מנשוא על הקשרים שלכם עם המפלגה הרפובליקנית.
ראו הוזהרתם. מדינה פלשתינית ביהודה ושומרון בדרך. טראמפ ימכור אתכם בשביל האינטרס האמריקאי.
ראו הוזהרתם. סעודיה יכולה להמתין לשלום ונורמליזציה עם ישמעאל עוד 20 שנה. סעודיה צריכה אתכם אמריקה צריכה את סעודיה ואתם תשלמו את המחיר.
ראו הוזהרתם.
כמו שהיה עם בוש הבן, ששרון ז"ל עמד דום לכל פקודה שלו ובוש הבן נתן לשרון ז"ל הוראות כמו בעלים שאומר לכלב שלו "ארצה" זה מה שצפוי להיות גם בין ביבי לטראמפ?

כמו שהיה עם בוש הבן, ששרון ז"ל עמד דום לכל פקודה שלו ובוש הבן נתן לשרון ז"ל הוראות כמו בעלים שאומר לכלב שלו "ארצה" זה מה שצפוי להיות גם בין ביבי לטראמפ?
שנים אני אומר לכם סיגרו את השגרירות האמריקאית בתל הביב ובירושלים. שילחו את השגריר ואת סוכני הסי אי איי לוושינגטון.
תאמרו לאמריקאים אני מורידים את רמת היחסים איתכם לרמת ויזות ועניינים שוטפים של אזרחים שלנו באמריקה ואזרחים שלכם בישראל.
לא רוצים את הנשק שלכם. יש לנו נשק משלנו שיביא שלום. הדמוקרט'ס הרפובליקנ'ס הם לא יעזרו לכם. הם רק דואגים לאינטרסים של אמריקה.
הם דואגים לאינטרסים של אמריקה על חשבון הגב שלכם. מיליון מחבלים עזתים חוזרים לצפון הרצועה זה הגהינום שלכם שהבטיח טראמפ וגן העדן של החמאס אנסים מפלצות .הם מקבלים גן עדן ואתם מקבלים גהינום.
לך מחר בבוקר לקבר של לוחם צה"ל רצוי בגיל 30-40 ותבקש סליחה ממנו. ואחר כך לך לאישתו ולילדיו ותבקש מהם סליחה.

למעלה