הנה שתיל חדש ... שיגדל לתפארת B-)

naknik

New member
הנה שתיל חדש ... שיגדל לתפארת B-)

עכשיו אחרי שהגבתי בערך לכל מה שקראתי אני גם רוצה לפרוק קצת כאב ... מסוג אחר .. :) כואב ,מאוד כואב כל תנועה , כל תזוזה צריך להישמר, להיזהר אם בהתחלה הייתי מטפל זה לא היה כל כך כואב אבל אני כזה שממשיך הלאה ורק מאוחר יותר הכאב מחליט להופיע ואז כואב, מאוד כואב יותר כואב ממה שהיה יכול להיות אם ... לא נורא תוך יום יומיים שבוע מקסימום שבועיים אחזור לנתר לקפץ ולהתרוצץ ככה זה שמזנקים ... ונוחתים ... לא טוב ... הקרסול מסתובב לזויות מעניינות .. :)) (נ.ב. אפשר להוכיח אם זה הוכחות בהנדסה ) נקניק אגב קרנ .. הנה עץ חדש .. :)) ובקשר לאוכל .. פעם ניסיתי להכין איזה משהו זה היה בפסח ולא היו לי את המצרכים הנכונים ובלה בלה בלה (תירוצים) בסוף יצא משהו כל כך מגעיל שאפילו אני אחרי כמה טעימות החלטתי לוותר , זה היה ממש נורא והיתה גם פעם שהכנתי משהו דיי טעים בהתחשב שזה היה בטיולים אני חושב שזה סביר .. :))

The Lilit

New member
נקניקי !

יש לחווה אלברשטיין איזה שיר על כל מיני אמונות תפלות ובו יש איזה שורה שאומרת :- `` ואמא אומרת טוב כאב הבטן מכאב הלב `` - כל עוד הכאב הפיזי הו פיזי - תתנחם ! לי יש כאב לב עכשיו !!!! תאמין לי שנקע זה כלום !

naknik

New member
lil....

lil, כולי תקווה שהכאב שלך יעבור מהר כי הכאב בלב לא עובר בקלות וכשאני שומע על כאב של מישהו אחר זה לא עושה לי יותר טוב אז אני לא מתנחם אני מרגיש הזדהות בדרך כלל , לא שאני יודע משהו, אבל בכל זאת ... אי לכך ובהתאם לזאת אני מאחל לך כל טוב רפואה שלמה (זאת שבלב .. :) ) ורק אושר .. נקניק

קרני

New member
נראה מבטיח השתיל שלך... ;-)

באמת כואב לנחות על הרגל... אווווו, מזדהה איתך לחלוטין! אוי, זה אומר שלא נוסעים יותר על הטוסטוס.... אי... לא נורא, לפחות יש לך סיקים מהעבודה... :)) ועניין האוכל, איזה כייף שיש אנשים גרועים לא פחות ממני במטבח... אנחנו נעשה טייק אווי - נראה לי שזה מה שיקח... :)) או שאולי נזמין את libertad להיות אחראית על הגורמה... ;-)) חוץ מזה... נראה לי שהחיים טובים לא?!?! שיהיה לך יום חסרי קומפרסים... ;-))

naknik

New member
מה זה סיקים ?!?!? :p

אני לא אגיד על מה כן נסעתי ... :) אין דבר יותר כיף מלנסות להכין אוכל לבד במקרה הטוב זה יוצא אכיל ,(אצלי לפחות) .. :) ובמקרה הרע זה מעורר צחוק גדול ... :) מזכיר לי את ימי ילדותי שניסיתי להכין כל מיני קוקטילים מוזרים שאני אפילו לא רוצה להזכיר איזה דברים נכנסו פנימה .. רק אומר שלא לי ולא לאחי היה את האומץ לטעום את זה ... :) לא אכפת לי ללמוד מתכונים חדשים אף על שכנראה ימאס לי מזה אחרי זמן מה ... כמו כל מיני דברים אחרים בחיים החיים טובים מאוד אפילו מצויינים יחסית אין יותר מדי על מה להתלונן חוץ מ ... (רשימה ארוכה מאוד שקשורה בחלקה אליי בחלקה למדינה ובחלקה לעולם ... ) אבל אני משתדל להתסכל על השתי טיפות שממלאות את הג`ריקן ...:) (אגב זה כבר טיפה אחת ..., הכוס הזאת מתייבשת מהר מדי ... צריך להתחיל לעשות יש מאין ... ) זהו שיהיה לילה (או מה שנשאר ממנו ) טוב לכולם ושכולם יתעוררו ליום טוב ויהיו קצת יותר שמחים נקניק

קרני

New member
הג`ריקן שלך מצא חן בעיניי :)

אז הנה, אני תורמת לך עוד כמה טיפות למלא אותו... יקירי, סחטן על האופטימיות, במיוחד היום לנוכח ההודעות העצובות שנשלחו כאן... המממ.... היום קצר... הולכת לצלול כי כבר מאוחר... מקווה שמחר יהיה פחות ערפילי... עם הרבה שמש וחיוך ענקי... יום כתום איש @ @ J U

naknik

New member
עכשיו שאני מהרהר בזה ...

אני עובר מקיצוניות לקיצוניות... או שאני אדיש מדי וכל דבר עובר לידי בלי שאני שאגיב יותר ממיצמוץ או שאני מגיב יותר מדי ... הפסימיסטיות היתה פעם ידידתי הטובה ביותר עד שגיליתי שאין לי צורך להיות תלוי בה ונחזור לעובדה הקודמת ... זה באמת מוזר אני מרגיש לעיתים שיש מסביב מהומה רבה על לא מאומה ואז אני חושב על יפי הנפש שאומרים הרבה ולא עושים יותר מזה עכשיו שאני מהרהר בזה לעומק לא כל כך השתנתי אני עדיין אדיש אף על פי שאני אדיש ומאושר לעומת אדיש וממורמר (שהייתי פעם) בעצם היו כמה נקודות חסרות אדישות בחיים שלי אבל משום מה רובם קשורים לארועים מצערים ומעטם לאירועים משמחים ובכל זאת הם אינם רבים (כולם ביחד) אולי בגלל זה אני אופטימי כי אני אדיש לדברים וכיוון שאני משתדל להיות מאושר על אף כל מה שקורה מסביב בין אם זה קשור אליי ישירות ובין אם זה לא נקניק ואוו הודעה ראשונה ללא חיוכים וללא איחולים ... אני מתדרדר או מה ?!?

למעלה