הנה תוכנית שמצאתי

חפY

New member
לא צריך לקחת כל סרט סוג ד' ברצינות,

עם כל הכבוד לסרט.
 
פן וטלר

הם זוג קוסמים עוד מדרך שנות השמונים, שכיום משתדלים לשבור מיתוסים ורעיונות ובכלל כל דבר אפשרי בתוכניתם דרך התבטאות צינית קללות וכו' אני עדיין רואה אותם בגלל שאני מאוד אוהב את הרעיונות ואת הקונספטים שהם מציגים, הם מציגים ובודקים דברים מכל מיני סוגים למינהם, אך זה לא בהכרך אומר שהם צודקים. כשהם אומרים ש"אם הם בדקו את העיקרון של חטיפות" זה לא אומר שהם עלו של דרך הישר. כמו שכבר נאמר פה וכמובן שזה די ברור שאנחנו בקושי מגיעים לירח, וגם זה לא תמיד כל ניסיון נוחל הצלחה כפי שאתם יודעים, רק מחזק את הרעיון ולדעתי את העובדה שחיזרים בהחלט לא ברמתנו בכל הנוגע לטכנולוגיה וכלל הם הגיעו לפה מפלנטות אחרות והם יוצרים גזעים משלהם המיוחדים לצורכי דרך ובעצם רק לפי נקודה זו הדרך נפתחת להרבה מעבר לזה, אנחנו כבני אדם נצטרך לדעת ולהבין וללמוד עוד די הרבה והרבה מאוד שנים יעברו עד שנגיע לרמת ציויליזציה זו אז כך זה הולך להשאר בנתיים. פן וטלר יוכלו בנתיים לומר כדעתם (זו רק דעה), להוכיח בן כן ללא, הדרך הקלה יותר מן הסתם זה להגיד שלא היה, הם האחרונים מהם אני מצפה לומר ולהוכיח אחרת.
 
ראיתי אותם פעם ראשונה באפקט הפחד

אל תתנו לקטן הזה לבלבל אתכם, הוא היה חיה שם. השמן הגדול לא עשה כלום.
 

Majestic12

New member
פן וטלר

פן וטלר הם מבכירי הקוסמים הפעילים כיום. אל תתנו למראה שלהם לבלבל אתכם. הם מופיעים כבר יותר מ- 20 שנים והם בעלי יכולות מקצועיות ברמות הגבוהות ביותר. אבל לקשר אותם לעניין העבמי"ם...זה נראה לי גימיק מסחרי, בהשוואה לשחקן דן אקרוייד - שאצלו מדובר בעיסוק ממשי ומקצועי, אליו הוא הגיע בשנים האחרונות (והוא באמת תורם המון לחקר העבמי"ם).
 

ע י ד ו2

New member
אתה ראית

את התוכנית שאתהמ טוען שאין מה לקשרם לעיניני ע"במים?
 

Majestic12

New member
פן וטלר

אני טוען שכל הקשר שלהם לעניין לא רציני, ונועד למטרות פרסום ועשיית רווחים. הם לא עוסקים בעבמי"ם כדי לחקור את התופעה, אלא לשם יחסי ציבור להופעות שלהם (שדעכו בשנים האחרונות).
 
ראיתי את התוכנית

הם לא רציניים, לא מקיפים ולא יודעים יותר מידי באמת. הם באמת שם ליחסי ציבור, ולשם הרווח האישי שלהם. ואם הייתם רואים את התוכנים הייתם מסכימים. הקללות החסרות כל טעם והציניות העוקצנית וכו' לא במקום.
 
למעלה