הנה תוצאות הפריסה שלי: - תרגום?

nizanm

New member
הנה תוצאות הפריסה שלי: - תרגום?

פריסה:קלטית , חבילה:ריידר. להלן תוצאות הפריסה שלי: שישה גביעים - 10 - סיכום יכולת כיוון הרוח שבע חרבות 4 - בונוס לשואל אם ילמד את השעור הרוחני נזיר 9 רוצה אבל פוחד אביר המטבעות 6 - עתיד קרוב כ- 4 חודשים כוכב 1 - מה עוזר או בעד חמישה גביעים 5 - ערב קרוב כ- 4 חודשים שתי חרבות 8 - זוית קריאה של החברה נער המטות 2 - מה חוסם או נגד עשר מטות 7 - דימוי או זווית אישית שמונה גביעים 3 - שעור רוחני לשואל בהווה

צוף3

New member
הי שוב ../images/Emo141.gif

קודם כל השאלה מהשירשור "שברח": מה הפוטנציאל שלי להתקדמות במקום העבודה בשנה הקרובה? שנית, כפי שביקשתי אתה צריך לתת רקע על עצמך: האם אתה עובד, כמה זמן וכו'. שלישית, ממבט בפריסה: האם אתה לומד משהו כיום הקשור לעבודתך או מתכנן לעשות זאת?

nizanm

New member
תשובות שלי:

רקע: עובד כאן יותר מ- 25 שנה,היו לי ופספסתי הזדמנויות לקידום וכ"ו. שוקל לעזוב, אם תיווצר הזדמנות אחרת ראלית. לא יודע לנתח את הקלפים שיצאו. עכשיו אפשר לקבל ניתוח?

batgalim

New member
בוקר טוב ניצן../images/Emo145.gif

1 - כוכב 2 - נער מטות 3 - 8 גביעים 4 - 7 חרבות 5 - 5 גביעים 6 - אביר מטבעות 7 - 10 מטות 8 - 2 חרבות 9 - נזיר 10 - 6 גביעים ניצן יקר, נראה כי אתה מרגיש שמיצית את יכולותיך וסבלנותך כלפי מקום העבודה, נשבר לך באיזשהו מקום מהמטלות שעליך לבצע, אך אתה פוחד להתעמת עם ההבנות האלו. נראה שהתשובה נמצאת עמוק בתוכך, אתה יודע מה עליך לעשות אך חושש... האם אתה עוסק במקצוע שלמדת? כי אם לא נראה לי שיש בך געגוע מסויים למשהו שעסקת בו בעבר או למדת ונראה כי הפוטנציאל האמיתי שלך טמון בידע הזה. גם הסובבים אותך רואים את ההתלבטות בה אתה נמצא - את הרצון שלך לעזוב ולצאת לדרך חדשה, מול החשש הכבד שמא הדרך הזו לא תצלח. הכוכב קורא לך לממש את ההבטחה הטמונה בכישרונותיך! אתה צריך לדעת להכיר בערך עצמך, ולדרוש את הקידום המגיע לך מטבע הדברים. נער המטות מתנגד ליציאה לדרך חדשה, הוא קורא לך להביט בפרטים הקטנים, לנסות למצוא את המקום האינטימי שלך, את ה"נישה" שלך בתוך מקום העבודה. 8 גביעים מדבר על עזיבה, אך הוא נמצא בשיעור שעליך ללמוד, כשהבונוס והעתיד מלמדים על כשלון - אם תעזוב, לא תוכל להתקדם למקום בו היית רוצה לראות את עצמך. אביר המטבעות כקלף עתידי מדבר על השקעה קפדנית שלך, מתוך ראיית הדברים לעומק. על מנת להשיג את המטרה - שהיא קידום - עליך לעשות עבודה מאומצת, לתכנן בקפידה ולהשקיע מאמצים ולא להתייאש - הקידום יגיע, אם כי הדרך עדיין ארוכה. 6 גביעים בפוטנציאל מראה כי הצמיחה תגיע מהמקום בו אתה נמצא היום, מהמסגרת הקיימת. את האנרגיה הרגשית הקיימת בך לדברים שאתה רוצה לעשות - תוכל למצוא במערכת הקיימת, ולהתאים אותה לצרכים שלך. שיהיה לך בהצלחה.

nizanm

New member
../images/Emo144.gif../images/Emo145.gifתודה רבה ../images/Emo145.gif

על העבודה הרצינית והמאומצת שעשית בעבורי.
אגמול במעט שאני יכול: אכן,מזמן נשבר לי מהעיסוק הנוכחי,ביקשתי שינוי, לא הסתתיע. פעלתי לעזוב ושמו לי כזה פחחח... אני רוצה להחליף,אני רוצה להרוויח יותר, בעבר שמו לי קידום ותוספת שכר על מגש הכסף אבל לא הושטתי ידי בגלל כל מיני פרינציפים ובלבול שלי. נער המטות רוצה שאשאר כאן..ושמונה גביעים אומר שעזיבה לא תגדיל הכנסותי(יש לי דווקה הצעה
). שאלה: עד כמה הדרך לקידום ארוכה? תודדדה רבבבה !!!

batgalim

New member
הי ניצן ../images/Emo13.gif

מודה לך על הפידבק. האמת? רק עכשיו שמתי לב שלא תחמת את השאלה בזמן... או שכן ולא ציינת זאת? כל פריסה צריכים לתחום בזמן - כך שיהיה אפשר לדעת "עד כמה הדרך לקידום ארוכה...". מצטערת שלא עליתי על זה קודם. בכל מקרה - לשאלה התייחסתי מהזוית של קידום במקום העבודה הנוכחי, ולא נוכל לפרוס שנית באותו נושא. אך תוכל לשאול שאלה נוספת לגבי מקום העבודה שהוצע לך. פריסת שאלה: האם נכון ומתאים לי לעבוד במקום איקס בתקופה של (וכאן תציין את התקופה עליה אתה רוצה לדעת - עד חצי שנה). 6 קלפים + קלף סיכום שייצא אוטומטית.

גב

New member
שלום בת גלים ../images/Emo182.gif

מדוע את ממליצה לשאול רק עד חצי שנה?

batgalim

New member
שלום ניצן../images/Emo39.gif

...כי דברים יכולים להשתנות כל הזמן, גם חצי שנה זה זמן ארוך לטעמי... ההסבר הוא שניתן לשאול ולהתייעץ עם הקלפים בנושא אחד בלבד בתקופת זמן מוגדרת, ואם רוצים לשאול פעם נוספת על אותו תחום - צריך להמתין שהתקופה של השאלה הקודמת - תעבור. כמובן שבמידה והשואל פעל על פי עצת הקלפים, ושינה את החלטתו הקודמת, שינה את דרכו ופעל לקידום עצמו ומטרתו - ניתנת האפשרות לפרוס את קלפים שוב בנושא - כמובן בהתייחס לנקודה בה נעשה השינוי.

nizanm

New member
../images/Emo13.gifבת גלים היקרה.

אני חושב שפריסת השאלה הנכונה היא : האם נכון שאפעל לעזוב את מקום עבודתי הנוכחי , שהוא מקום בטוח במעמד ושכר נוכחיים., במטרה לעבור למקום עבודה האחר שהסגן שם הציע לי. האם הוא יצליח להסדיר שאתקבל בכלל?
או פריסת שאלה אחרת: האם נכון שאבקש לעבור למחלקה אחרת בתוך מקום העבודה הנוכחי, לפי שראש היחידה מעוניין שאעבור אליו האם יעבירו אותי בכלל?
כתבתי הרבה. מה דעתך?
תודה רבה רבה ! !

blackcat2

New member
אני הייתי מציעה משהו אחר../images/Emo9.gif

פריסת השוואה בין: קבוצה א'- להישאר במקום העבודה הנוכחי. קבוצה ב'- לעבור למקום אחר שהסגן מציע לי. יש לפרוס 7 קלפים בלבד ואנחנו נעשה את החלוקה. קלף 7 אגב מתאר מצב קיים. 6 הקלפים הנותרים מחולקים ל- 2 קבוצות לפי סדר מסוים. בי

nizanm

New member
טוב. אז תנחו אותי לגבי:

האם נוסח השאלה שלך, בת גלים, היא סופית. ואם לפרוס 7 קלפים, איזה מביניהם? פריסת הרגש או: פריסת הלב הזוהר חן חן
ותודה רבה.

batgalim

New member
|חתולנראה לי שהניסוח של חתולה שחורה

יתאים במקרה שלך.

למעלה